Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na jöhetnek a meggazdagodási technikák
Mostanság minden napra adok magamnak egy mini küldetést :
tegnap a level 5-re érés volt, ráadásul elsőként az oldalon, ma :
Megvan a 120-as Presztízs, plusz tudtam még a vandalizmusra is dobni, így a mai célom is elértnek tekinthetőA kertem is beindult, már 65db krumplim van leszedve
Lassan elkéne kezdenem mozgolódni szeszfőzde irányba.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Most, hogy meglett a 120 presztízs mostmár nekem is jól fog fizetni az üveg, mert 3$ nem lesz 2$ mint eddig.
Én hasonlóan csinálom 0 körüli energiával berúgok, elmegyek felelősségre vonni a fákat (garázdálkodás erdőben), úgy 2-3 körben, aztán meg 1-2 kört dolgozni, szükség esetén krumplival rápótolni. Az meg már szépen gyűlik, 10-essével termelem már 83db van így tudok dolgozni 2-3 kört az újabb berúgásig.
A függőséget én berúgás előtt szoktam kilőni, de hasonlóan csináljuk. Az elején hagytam elburjánzani, csak kannástól álltam be, mert nekem már sikerült olyan szintre felküldeni, hogy a kocsmai sör csak 1% részegséget adott, vagyis 700$ lett volna egy berúgás.A kaszinót jelenleg tényleg messziről kell kerülni, szigorúbb is lett, plusz papagáj nélkül amúgyis rosszabb volt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Igen, a is egy elképzelés. Én inkább vandálkodok, mert az ad a tanodában leosztható pontokat, amivel tudom húzni az egyes készségeket. Anyagilag nem kifizetődő de amikor kellően kijózanodik 5-ös szinten már simán van energia dolgozni.
Nappali közlekedésre nekem is kelet európai szuperhős, éjszakára meg kamionozás.Igen, a függőséget érdemes lent tartani
Ha magasabb a munkakészséged akkor többet kapsz a munkákért, ha jól emlékszem fullos munkakészséggel a kamionozás már ilyen 1000-1200$ körül ad.
-
KROK640
nagyúr
Nálam ez öngerjesztő, mert minél több pont van a vandálkodáson annál gyorsabban jönnek a leosztható pontok
Egyébként át fogok állni a guberálásra most én is, mert még ki sem használtam, hogy végre 3$-ért válthatom majd vissza az üvegeketInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Most elárulok egy titkot : régen havonta egyszer kaptál egy AP-t, ha beléptél, mindig hónap elején.
Emellé, régen a kerék és a félkarú úgy adott AP-t, hogy ha mindennap játszottál a kaszinóban akkor havi 3-4 további AP-t össze lehetett szedni.
Ezenfelül ha fullos a kari, akkor 1000 TP beváltható egy AP-ra. így egy fullos kari, a havi egy ingyennel, havi szinten simán össze kapott 4-8AP-t. Ez persze régen volt. Most nem tudom, hogy lesz-e ilyen, meg annyira az elején járunk, hogy még a havi 1APnak is örülni kell.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Visszaültetni, ha engedi, akkor azt szoktam, hogy megvárom a szüretet, és akkor ültettem vissza, mert akkor egyből lehet szüretelni is
Egyébként tök igazad van. Volt a játéknak egy verziója (asszem már 2020-ban) amikor meglehett adni az alkesz adatlapján pl krumplinál a darabszámot. Az kéne megint, mert főleg telefonról nagyon gané krumpliztatni.Ami durva, hogy a játéknak volt egy verziója 2020-ig, majd leállt. Aztán most az engine visszautazott 2015 augusztusára és FORKolt egyet a játék (vagyis elindult egy másik irányba bizonyos dolgok) amivel csak az a bajom, hogy így a régi "régen minden jobb volt" 2020-as enginnel elkezdett egyáltalán nem kompatibilis lenni.
Ráadásul mivel visszatért az eredeti tulajhoz most ő határoz az irányról stb, nem mellesleg mi hárman akik régen feleltünk az oldal fejlődésért, üzemeléséért a 2010-es évek végén, most ugyanúgy sima userek vagyunk.
A restart viszont szerintem jót tett az oldalnakInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
A krumpliztatás most már szerencsére csak annyi h beírsz egy számot. Én azt csináltam, hogy egymás után rohadt gyorsan nyomkodtam a clicket az egéren, és ha tényleg gyorsan csinálod 8-10 is megehető mielőtt újratölti egyszer a lapot.
Neked is meg Iglának is most lett meg a szeszfőzés. Elég sokmindened van. Én meg közben Tudinni (VI.) level 6 lettem, ráadásul úgy, hogy dolgoztattam az alkeszomat
Most kicsit rámentem a pénzcsinálásra, viszont átgondolva a szeszfőzde korai, csak krumplim van. Szeszfőzésen nulla skill, jelenleg csak vodkalepárlót lenne értelme vennem ami 12500, ami annyit jelent, hogy 9000$-t úgy kéne összegyűjtenem, hogy bármikor kirabolhatnak. Plusz annyiból ha jól emlékszem bőven befejezem a hátralévő iskolákat, még talán a feléért is.
Szóval egyelőre gyűjtöm a pénzem, csak még nem tudom, hogy mireSkilljeim :
Tulajdonság Érték Fejlesztés
Munkakészség? 599 / 1250
Tarhálás? 0 / 1250
Guberálás? 273 / 1250
Garázdálkodás? 315 / 1250
Rablás? 0 / 1250
Horgászat? 0 / 1250
Presztízs? 121 / 1250
Szeszfőzés? 0 / 1250
Vandalizmus? 1010 / 1250
Támadás? 0 / 1250
Védekezés? 0 / 1250
Gyorsaság? 0 / 1250Az összefoglaló meg jó ötlet, majd kitalálok valamit, meg nem tudom, hogyan kell beszúrni
-
KROK640
nagyúr
A garázdálkodás és vandálkodás együtt a karakter fejlődés gyors útja lesz.
Iglának pl a tarhálás jött be, ő arra esküszik, de Zolesszel is sokat találgatjuk, hogy mi lehet a totál helyes irány, mindenki másra esküszik, de szerintem ezért jó a játék
Semmi értelem sincs a sok ugyanolyan szeszfőzdének egymás mellett. Felhúzott skillel egy is sokkal gyorsabban fog főzni mint amennyit megtudsz inni, és mire ez megvan, sokaknak másoknak is meglesz, így a piac is telített lesz olcsó piával és a kutyának nem kell. Nekem volt olyan accom amiben 5000+ volt mindegyik piából, és hidd el nekem tök mindegy, hogy 5000+ vagy 50db van.
Ráadásul mikor párhuzamosan működik négy főző, (sör, bor, pálinka, vodka) akkor úgyis lesz elegendő piád.
No meg a pálinkafőző kell az egyik rejtélyhez isInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Na látod. Ha ehhez még hozzájön a többi fajta pia, akkor csak halmozni fogod ezerrel.
A piac mikor telítődik akkor meg aztán pláne nem lesz akadály a főzés sebessége. Mint írtam nekem is mindből több ezer volt már, 100-as packokban hetekig árulgattam mire elvittek 1-1 packot.
A rablást meg túlértékeled, amennyire emlékszem ilyen szinten csak olyan 60-70$-t tudnak elvinni, ráadásul ha jól emlékszem 2015 augusztusában az volt a szabály, hogy akit kiraboltak 8 óráig nem lehet kirabolni újra.
(Volt idő mikor más volt, volt egy gyökér az oldalon, 5-6 összeálltunk és mindenki napi 2-3× rabolta ki )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Kert meg szeszfőzés majd aktuális lesz nekem is lassan, de az hatalmas anyagi befektetést igényel.
Ma kimaxoltam a vandalizmust, ezzel már szépen hozom a pontokat, így lassan az sem lesz érv a tanulás mellett (egy berúgás és két kör fanyűvés már többet hoz mintha egy újabb iskolát végeznék el, ami 3000$ lenne).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Én most némi extra TPre gyúrok, hogy a tulajdonságokat húzzam fel.
Amúgy a panelhez is lehet nagyobb kerted extra felárért ha jól emlékszem.
De a tanulást most én is hanyagolom, most néztem, egy berúgás 10Tp, 3 erdei ámokfutás most hoz kb 66 pontot, mindez kb 100$-ból (rendelővel együtt) 76TP, míg a tanulás következő fokozata Egyetemi Doktorandusz 1. év Tandíj: 3000 $ mindössze +50 TP-t ad.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Pont nem lesz meg a lóvé, 100 dodó kellett volna még, de este 10-től nem lehet beváltani a 3 dodós üvegeket, ha kiveszem a lóvét, akkor meg nem fér el a széfben, vagy elkaszinózom, vagy szétrabol(hat)ják, úgyhogy a ház projekt holnapra marad.
Ja igen, most megint visszatértem az üvegguberára, a vas nagyon gyatrán fizet, nemesfém meg alig van, gyémánt szerintem max Felcsúton van.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Nekem még mindig 10-es a kertem, de amíg nincs főzdém elég ez is.
Nekem is van 200+ üvegem, de majd csak valami nagy megvétele előtt akarom beváltani őket.A gyémántot amíg nincs cápa nem is érdemes keresni. Amúgy nem is nagyon értem azokat akik aranyhalra, gyémántra meg ilyesmire mennek az elején. A lassú fejlődés biztos kulcsa.
-
KROK640
nagyúr
Gyuszi volt, ráadásul hamarabb vettem észre, hogy megtalálta (a statisztikából) minthogy ki lett volna írva.
Egyébként nem éri meg megvenni, mert se a címet, se a kihívást nem kapod meg vele, és a maximalizált ára és a játékban majd egyre több megjelenő gyémánt miatt még befektetésnek sem jó.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
"ezek szerint nem túl bonyolult megtalálni." - majd mondd akkor ha megvan. Nekem anno 4 nap alatt jött, de cápával és fullos gubival, és akkoriban ígyis rekord rövid időnek számított.
Az ára két ok miatt fog lefelé menni : A nagyszámok törvénye (vagyis a tömeg az oldalon) miatt egyre többen fogják megtalálni, másrészt mivel se a kihívás se a rang nincs meg vele, és aki eladja a gyémántot annak ez a kettő megmarad, gyakorlatilag semmi értéke nincs és az is folyamatosan csökken.
-
-
KROK640
nagyúr
A garázdálkodás. A vandalizmust a tanodai pontok miatt érdemes nyomni, abból sokat ad.
IRL már iszol? Nekem is van 6 liter borom, meg egy üveg vodkám, akad némi pálesz, egy üveg jager, és még vagy 10 német sör is ...
-
KROK640
nagyúr
Gondolkodtam én is, hogy IRL is nevelem egy kicsit az alkeszom, de inkább kajálni kezdtem
Itt vasárnap nem tudsz ilyesmit szerzeni, előre kell gondolkodni
Ha huzat van, csukd be az ajtót vagy az ablakot
-
KROK640
nagyúr
Vagy előre kell gondolni
BTW a szeszfőzdét kezdem egyelőre esélytelennek látni. Kellene ugyanis egy nagyobb ház hozzá (5000$), nagyobb széffel, nagyobb kerttel (+ sok ezer$), és 12500$ maga a vodkafőző
Nekem meg van 231$-om
Egyébként így állok :
Tulajdonság Érték Fejlesztés
Munkakészség? 1250 / 1250
Tarhálás? 0 / 1250
Guberálás? 385 / 1250
Garázdálkodás? 750 / 1250
Rablás? 0 / 1250
Horgászat? 0 / 1250
Presztízs? 121 / 1250
Szeszfőzés? 0 / 1250
Vandalizmus? 1250 / 1250
Támadás? 0 / 1250
Védekezés? 0 / 1250
Gyorsaság? 0 / 1250Megtalált lóherék: 8 db Játékidő: 2360 perc
Kifogott aranyhalak: 0 db Nálad lévő üvegek: 285 dbInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
Nekem meg a vandalizmussal kellene leállni és pénzt termelni, mert 1-200$-jaim vannak, és nem haladok sehová, viszont sok rangpontom és elosztható TP-m van, tehát jó. Viszont ha leállok, akkor Pufi utol fog érni.
A legmagasabb rangú alkeszom nekem van az egész oldalon 3903 ponttal perpill, utánam Pufi 3620-al, Traktoros Pista 2104, IGLA 1011, zolesz 932, ÉnTeŐ 850, hogy csak a top20-ból a haverokat említsemInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Érdekes egyébként, hogy mindenki más vonalra esküszik, te a gubira, Igla a tarhálásra, én a vandálkodásra, de láttam az oldalon olyan alkeszt is ami csak dolgozik, még inni sem szokott.
Garázdálkodásnál az autó lopás ami nagyon fullos idő/$ arányban.
Ma szerintem felnyomom a garázdálkodást (870 most), utána rámegyek a szeszfőzésre.De most kezdetnek dolgozok egy kicsit, mert már filléres gondjai vannak a karakteremnek.
-
EmberXY
veterán
Végül potom 1596 dodóért újraosztottam a pontjaimat, a garázdaságra maxot tettem, a guberáról levettem, oda felesleges a max, a gyémántnál semmit nem számít, mint láthattuk.
Szóval most a garázdaság ON, már csak a lebukási esélyt kell csökkenteni, arra nem tudom milyen skill van, de majd kitapogatom.Szerk.: Autólopás, 5 perc, 115 dodó. Ez így rentábilisnak tűnik, fogda esélye 37 %.
Szerk2: Ugyanez, második próbálkozás 175 dodó.
Mindjárt visszajön az újraosztás ára is, ez lesz a bevételi forrás egyelőre..[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Mondtam neked, hogy az autólopás nagyon durván jó. Még akkor is megéri, ha minden harmadik után fogdába kerülsz és óvadékkal jössz ki.
Pénzszerzésre azt használom, fejlődésre meg felelősségre vonom a fákat az erdőben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest