- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz LouiS22 #64397 üzenetére
Párszor leírtam már, hogy nem minden esetben lehet kikerülni a postát. Többször nem fogom!
A szabályozást ismerem, de megint csak magam ismétlem, a postán kívül semmilyen más szallítóval nem merült föl probléma ami náluk rendszeresen.
Hagyjuk...Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
MR ME
aktív tag
Csak h jelentkezzek a problémám után, bejöttem a postára, és mikor a hölgy rájött h férfi létemre én nem Gábor Hajnalka vagyok, közölte hogy valószínűleg félrenyomták az sms-t...
A postában sosem lehet csalódni -
üszök
őstag
Alin megszünt a PayPal fizetési lehetőség, vagy csak egyes eladók nem engedik?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
cof
veterán
Minket, egy magyar fórumon miért érdekel ha mondjuk Zimbabwebe elérhető? Egyszerűbb azt írni, hogy igen meg.
Észrevettétek az ECS... csomagoknál az új bejegyzést vagy csak nálam ilyen egyedi most?
Régi:
12 Dec 2022
19:05
Arrive at local delivery office
MagyarországEz a csomag sehol nincs még, első eltűnt csomagom lesz ha így marad.
És ez az új:
27 Dec 2022
20:08
Arrived at local delivery center
MagyarországEladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
Tény az hogy nem szűnt meg és itt vannak olyan fórumozók akik a megmaradt célirány országokban élnek, ha azt írom hogy megszűnt akkor esetleg ők javítanak ki hogy nem az igazat írom. Nem szeretnék hazugnak tünni, inkább elmagyarázom a kérdésedre a választ.
Szóval én megpróbálok a topikokban tényszerű és pontos útmutatást nyújtani, így nekem nem felel meg az információ lerövidítése.
A szöveg tartalma jobban fedi a valóságot mert az 1005-ös Posta (NPKK) az local delivery center. Ők is szeretik a pontos meghatározásokat. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves. Melyikkel bajlódnék kevesebbet? Az ár nem mervadó, mert kb. ugyanannyira jönne ki mindkettő.From China to Hungary via China Post Registered Air Mail Estimated delivery on Jan 28
From China to Hungary via AliExpress Standard Shipping Estimated delivery on Jan 28Köszönöm
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
hroberto
veterán
válasz bajtokarpi #64415 üzenetére
Aliexpress Standard Shipping. Nem is kérdés. Elkerülüd a postát és a sarcait.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
spiritex
veterán
válasz LouiS22 #64366 üzenetére
Kiderült, hogy figyelmetlen voltam, és nem néztem a bolt (Super Cheap Store) értékeléseit, amikor rendeltem... Csupa 1* - os értékelést kapott, senki sem kapta meg a csomagját, mindenkinek kamu TN-t adnak, ami máshova és másnak érkezik meg. Tudnám, hogy az ilyen boltok miért árulhatnak egyáltalán az Alin, van, aki vissza sem kapta a pénzét, mert későn nyomott a Dispute gombra. Nekem szerencsére sikerült még időben rányomnom, és el is fogadták, elvileg 3-19 napon belül visszakapom a pénzem...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Imy
veterán
válasz kungzi #64406 üzenetére
Nagyon jó.
Nem tudom, hogy mi lehet velük. Idén már kis esélyel érnek ide. Azt veszem észre, hogy a november közepe után rendelt tételek nagyon nem akarnak ideérni. Nekem több csomagom sem ért ide. Volt ami nagyon nem kellett, és 10 nap alatt itt volt. Ami meg kellene az valahol kering az éterben. -
kungzi
veterán
Beszéltem a Ghibli-vel, aki viszi át a csomagokat az Express one-hoz. Ők azt írták vissza, hogy bontatlan gyűjtő dobozban került át ez a csomagom az express one-hoz, még rakomány számot is kaptam tőlük. Express one-nal beszélve, ők nem kapták meg a csomagot. Na most vagy nem volt benne a gyűjtő dobozban a csomag, de akkor ez hogy ment át a vámon, hogy került feladásra? Beszéltem a feladóval, azt írta várjak Köszi, hogy nyíljon ki a résnyi szemed b+, gondoltam magamban.
-
Szancsó
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy miért és hogy végleges-e a dolog?
Mostanában inkább Ali-t használtam Ebay helyett és maradt bőven cucc a kosárban, de kártyaadatokat azért nem adnék meg nekik. (Ok, utóbbi az én kattanásom...)
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Topikgazda
válasz Szancsó #64422 üzenetére
PayPal nekünk csak 2 éve állt rendelkezésre, előtte az AliExpressnél (Alipay fizetési felület) elárolt bankkártyával fizettünk és azzal sem volt biztonsági gond.
Az okára van hipotézisem számomra hihető indokokkal, de nem osztanám meg, mert nem tudom tényekkel igazolni.
Van vásárlói védelem az AliExpressen, így ha nem kapnád meg amit vettél a pénzed visszakapod, a kártyaadatokat meg annak ellenére hogy az eltárolt biztonságosan őrzik. Véleményem szerint nincs ezzel gond, de többen virtuális vagy digitális kártyát adtunk meg, ahol mi szabályozzuk a rajta elérhető pénz mennyiségét a fizetőképes állapotát.
Amikor bankkártyával fizetsz az üzletekben, éttermekben, más szolgáltatói helyeken ott megbízol az adott cégben hogy nem él vissza bankkártya adataiddal? Mert történnek visszaélések így is.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
jó és tartós AA nimh-akksikat tudtok ajánlani aliról? egy projekthez kéne 20+db, itt €(£)urópában még a csóri Lidl-is tronic akksik ára is kb duplája a tavalyinak (<1£/db->2+£/db).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lacoka55
aktív tag
válasz t72killer #64425 üzenetére
Szia
Ha jót akarsz venni sok mindent meg kell nézni mert sok a csaló
megnézném mikor nyitott a bolt mennyi eladása van milyen visszajelzései vannak
aki 2600 mAh-nál nagyobb értéket ad meg az nem valós érték az már csalás
több boltot is meg kell nézni mert az árak és a szállítási díjak is eltérhetnek
kint sem olcsóak a jobb aksik
talán ez a legolcsóbb ezt én valós kapacitásnak tartom [link] jó még ez is csak itt a szállítási díjat soknak tartom [link]
ez kicsit 20E ft lenne 20db szállításal együtt [link][ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz lacoka55 #64427 üzenetére
, köszi, ennyiért (~2£/db) nálunk már van használhatóra tesztelt IKEA LADDA akksi (nemröhög ). Aztán lehet addig rugdosom magam, míg LiFePO4 lesz belőle, mert még a jobb NiMH cellák is hamarabb halnak mint a legtöbb lítiumos. Ha ilyen árakon lesz csak értelmes NiMH, akkor biztosan, mert adott Wh kapacitást ennyiből még LiFePO4-ban is megkapok.
-
t72killer
titán
válasz lacoka55 #64429 üzenetére
igen, egy kisebb alkalmatosságot találtam is nemrég eldobva. 3V feletti feszkót mértem az elemen . Megrakok akkor egy akksidobozt LiFePO4 26650-esekkel és abból jön majd a kakaó.
-
t72killer
titán
válasz lacoka55 #64431 üzenetére
Az tuti, útba kell ejteni hozzá egy IKEÁ-t.
De ahogy számolgatom, egy nagyon szuper Eneloop pro AA-s tud kb 3 Wattórát (és az emlegetett Ladda is), darabja 750Ft-ért. Egy 26500-as LiFePO4 cella kb 8Wh és meg lehet úszni darabja 1500Ft alatt is.
-
t72killer
titán
Bár nem Ali, de akksiügyben elég jó áron dolgoznak: az nkon-nal üzletelt már valaki innen? (nem értem mi a ru. előtag egy holland cég holnapján...)
-
Topikgazda
Srácok ez nem akku topik!
-
csuhi17
tag
Hali, ha jól tudom az eladó nem látja a kártya adatokat, minden az Alin keresztül megy?
Nekem nincs virtuális kártyám, én a sajátomról fizetek.
Jelen esetben is érdemes a bank váltson opciót használni, USD-ben fizetni, vagy inkább Huf-ra állítsam?
Másik, rendeltem Törökből festéket, és 6600114914 ha jól látom akkor GLS-es lesz.
Elméletileg ezt a GLS vámoltatja? A számlát megnéztem és ott szerepel rajta az áfa.
Összesen 71,15 USD volt és ebből 27% ra euro-ba van megadva 14,52. -
Topikgazda
válasz csuhi17 #64437 üzenetére
Nem kapja meg ezeket az adatokat egyik kereskedő sem ha kártyával fizetsz, csak annyit hogy ki van fizetve.
Múlt héten is írtam példával hogy az AliExpress vagy 20 Ftal többé váltja $-ról a forintot szóval $-ban kell fizetni.
AliExpress-en töröktől? Bátor vagy.
Nem a neked kiállított számla számít, hanem az hogy a szállítólevélen jelezve van hogy AlIExpress IOSS vásárlás volt, ha ez nincs akkor a szállító jogszerűen kérheti az áfát.
A szállító onnan a PTS Express, a GLS a belföldi kézbesítő, hogy a kettő közt ki vámol azt nem tudom, de ha a GLS itt kapja meg akkor ők elméletben nem vámolnak.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Csak én nem tudok most belépni az ALI fiókomba ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #64441 üzenetére
Csak te. Mind az app, mind a böngésző (Firefox) működik, kapsz valami hibaüzenetet és ki a Net szolgáltatód?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz DonThomasino #64443 üzenetére
Gyorsítótár ürítés, esetleg inkgnitó mód (vagy másik böngésző).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #64443 üzenetére
Ez bejönne? Ha ez sem akkor szolgáltatói gond lehet. Ha igen akkor Ali kezdetű sütik törlése és amit LouiS22 írt.
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz DonThomasino #64441 üzenetére
Nekem se ment kora este Edge alól, de appból megoldottam.
-
Imy
veterán
válasz Black&White #64447 üzenetére
Mostani rendelések 80%-ánál ECSCCA-val kezdődő trackinget kapok. Eddig nem volt ilyen. Ez a fajta szállítás jó vagy nem?
-
Topikgazda
Nem egészen értem a kérdésed, jelen vagy a topikban és írjuk erről a tapasztalatokat, amelyek már több hónaposak.
Ha nem tulajdonítják el a kézbesítő postán akkor elfogadhatóan gyors és nincs + költséged, annak ellenére hogy nem követhető belföldön.
Hogy egy szállítási módra azt mondjuk jó vagy nem, az sok dologtól függ, inkább nem ezen kritérium alapján kellene minősíteni. Pl. hiába gyors és költségmentes az Express One-al a kombinált szállítás (ez jó) miután eltűnik egy 4 csomagos összevont, akkor neked ez a szállítás természetesen rossz lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok