- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
.:Vision:.
aktív tag
Cellatel fórumtársnak több mint 1 hete elpostáztam a megbeszélt törött notebookot, a kialkudott 25.000 ft ot többszöri kérés ellenére sem utalta. Meguntam a dolgot és itt jelezném hogy nem korrekt a dolog, kérem a modikat intézkedjenek a jogai felfüggesztésében amíg nem kapom meg a pénzem. Köszönöm...
Egy-két napot várjunk még, de én is rászólok
[ Módosította: Oczu ]
Tel:70/2579992 - 19 éve a Hardveraprón - 100% pozitív értékelés -
-
balcsida
senior tag
Na akkor egyszerre leírnám:
milford nevű felhasználónak feketét, meg egyéb szankciókat, emiatt: HTC Mozart - kis hibával
A felhasználóval lebeszéltünk egy találkozót, telefonszámot cseréltünk, az este hét órára megbeszélt találkozóra nem jött el. A délelőtt írt e-mailemre még válaszolt, azóta kicsöng a telefonja, de mindig hangpostára futok. PM-re, email-re, SMS-re nem válaszol.
Rákerestem az elérhetőségeire, és kiderült, hogy Laci0721 nevű felhasználó az ő telefonszámával hirdet, sőt a Laci még egyezik is a valódi nevével. Erősen él bennem a gyanú, hogy egy és ugyanaz a két személy.
Nagy összeget nem buktam miatta, csak 4 órát az életemből, meg két vonaljegyet. -
szaszabee
aktív tag
Sajnos feketepontot vagyok muszáj adni robmoon kollegának Miszerint ő megveszi ezt a tulajdonomat képező
[tv-t]Telefonon le is beszéltük jegeltette Kikötötte el ne adjam másnak reggel jön a tv ért Én belementem mondtam nekei hogy lemondtam a másik vevőt Csak legyen 100% hogy jön és ezt a pénz fogom kipótólni és venni egy másikat amit már le is beszéltem bigtoth kolegával egyszerre fognak ideérni hozzám és megveszem a tv tőlle Reggel nem jött Sms küldöt hogy nem jön Elérni nem tudtam ki vólt kapcsolva Most sem lehet elérni bár be van kapcsólva de nem hajlandó felvenni a telefont Igy nekem is visszakelett mondani a foglalást nagy sajnálkozások közepette És elveszitettem egy potenciális vevőt is Mindenkit csak óvatosan bizniszeljen vele elég gerinctelen megbizhatatlan ember -
Papaj x
senior tag
EZZEL kapcsolatban kérnék még egy kis segítséget. Lujgi kollega (lásd.: Kovács Attila) állítása szerint egy Orion is postázott valakinek (amit én kaptam meg az említett logitech z5500 helyett).
Ennek a valóságára lennék kíváncsi, hogy valóban beszélt-e valamely PH-s fórumtársal, mert ha valamiben is kicsit igazat mond, akkor nála van a Logitech szettem, s annak a kollegának kérném bármilyen elérhetőségét, ha mód lenne rá.
Természetesen Kovács Attila ahogy a privátjaimban található volt, semmiben nem működik egyet, így hozzá nem tudok fordulni.
Köszönöm előre is, remélem tudnak segíteni, mert 35.000.- HUF jelenleg a károm!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz FehérHolló #16657 üzenetére
Egyenlőre próbálom másképpen megoldani, s ha ebben van valóság alap, akkor akinek küldte, azzal megbeszélni a dolgokat.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Elar
senior tag
Gabisan nevezetű emberkére kérnék egy szürke pontot
Elrakatott velem egy kemény 2500Ft-os tápot, kikötöttte, hogy neki csak itt és itt jó, vigyem el neki és addig jegeljem le.
Mára "ja vettem egy tápot, bocsi" üzi jött tőleKülön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
spartan1
aktív tag
Kicsit bosszant,hogy malibu01 folyamatosan lófrál az oldalon és megszivat mást is.Azon se csodálkoznék ha másik felhasználói neve is lenne.9600ft-al lettem rövidebb,ő pedig boldogabb
Felfüggesztettem
[ Módosította: Oczu ]
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
törölt tag
válasz spartan1 #16660 üzenetére
Nem lófrál, hanem vesz-elad.
"megszivat mást is." Köszönöm a rágalmazást, ezért kérnék a moderátoroktól egy fekete pontot Spartan1 kollegának a hamis vád miatt.
Továbbá szeretnék kérni egy fekete pontot a házirend megsértése miatt. Nyilvánosan posztolgat a privát beszélgetésünkből.
"amit tiltunk fórumunkban:"
1. "a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá."
Nem vagyok boldogabb 9600-al, mert nincs nálam a pénz, ahogy a privát beszélgetésben leírtam és itt a fórumon is. Továbbá a nyilvános megalázás miatt sem vagyok boldog, sőt csalódott és elkeseredett. Jól megszívattál pajtás..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
spartan1
aktív tag
válasz #15446016 #16661 üzenetére
Én szívattalak meg??????????????????Én már tudom,hogy sose látom a pénzem amiért megdolgoztam de nem szeretném ha másoktól is elvennéd amit összekuporgattak.
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
spartan1
aktív tag
-
törölt tag
válasz spartan1 #16664 üzenetére
Ez elképesztő... de most már tényleg. Pontosan azt kaptad a pénzedért, amit megvettél, ami meg volt hirdetve. Nem vállaltam garanciát és adás vételi szerződést se írtunk. De tanulva a történtekből, ezek után már csakis adás vételi szerződéssel adok el dolgokat. Röhej
-
V.T.CS.
senior tag
kezdem unni az oktalan tiltást. itt annak adnak igazat aki jobban benyal. nem annak akinek pozitívabb a piros pont rátája, vagy ilyesmi.
-
spartan1
aktív tag
válasz #15446016 #16668 üzenetére
Hogy mersz meghirdetni valamit amivel nincs személyes tapasztalatod,tudom ezt írtam már.komolyan mondom megbolondulok Megrövidítettél és te jobban fel vagy háborodva??Ha én eladnám más dolgát akkor minimum,hogy letesztelem,nehogy más szívjon vele Még olyanom sem volt,hogy visszaküldjenek valamimet de ha úgy lenne akkor is visszaadnám az összeget mert ez így becsületes.Én azért a pénzért másfél napot güriztem,hogy örömet szerezzek valakinek bár szerinted ez nem ide tartozik de ez a történetem része akkor is.Rühellek másokra mutogatni ezért másokat mentek meg tőled..
-
Oczu
senior tag
válasz V.T.CS. #16669 üzenetére
Én pedig az OFF-jaidat kezdem unni. Itt az kerül tiltásra, aki vétkezik.Te rágalmazol, ocsmányul írsz és személyeskedsz.Most meguntam teljesen. Akkor írj majd ide, ha lerendezted az adósságod. Most 3 nap pihenőt adományozok személyeskedésért, moderátor sértegetésért, obszcén szavakért..
malibu01: hol látsz te itt privát üzenetet? Mert én sehol.Nem látunk bele a privátokra 1000000x elmondtuk már. Ha mindketten beleegyeztek, nyilvánosságra lehet hozni. Beleegyeztek?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Előre elnézést kérek, amiért beleugatok ok nélkül:
Az állítólagos telefonról készült képek
Ha lehet, még ma kérem a 3 óra kitiltást, mert ma már nem akarok belépni.
-
balcsida
senior tag
Az én ügyemmel nem foglalkoznak?
Bocsánat a türelmetlenségemért! -
törölt tag
Ocsmányul írás? Mi ez? Valami munkafüzet? Akkor sem értek egyet. Ha a privát üzenet nyilvánosságra kerül, akkor én is lépek az ügyben.
Hozzáteszem: semmi titkos nincs a privát üzenetekben, tehát nem tartok tőle, nincs miért. Itt csak a személyes jogok miatti huzavona lenne kicsit necces Oczu..
Másodsorban pedig befejeztem a Veled való "beszélgetést". Ez volt az utolsó hsz-om itt. Értelmetlen. Ha akarsz, tiltasz. Ez esetben nem tudom az ügyet rendezni sem, mivel nem leszek PH tag.
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz #15446016 #16677 üzenetére
be is fejezheted ezek után.
Rendezni tudod az ügyet, csak hirdetni nem. ha mégis új hirdetést adsz fel, kiraklak.Valóban értelmetlenül gyártod a hsz-at, inkább rendezd az adósságod.
Most nem egészen értem. ha nem félsz a privátok nyilvánosságra hozásától, akkor miért emlegeted a személyes jogokat? Ha engeded, onnantól ez a téma elveszti jogosultságát.
Ha nem engeded, nem kerül nyilvánosságra...habár a saját igazadat csak így tudnád megvédeni.. -
Oczu
senior tag
-
törölt tag
Mert szerintem a valódi hatáskörödön azért ne lépj túl. A személyes jogok megsértése azért nem gyerekjáték.
Nem, semmiféle nyilvánosságra hozáshoz nem járulok hozzá innentől kezdve.
A készülékre nem vállaltam garanciát és semmifajta adás vételi szerződést nem írtunk. A vásárló azt kapta, amit a hirdetésben megrendelt.
Nem fogok semmit sem bizonygatni, mert az igazságon nincs mit. Az eddig, általam leírtak az igazságnak megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
-
spartan1
aktív tag
Én beleegyezek,hogy lássátok a priviket.Azt is olvashatjátok,hogy megígérte,rendezve lesz az ügy de utána 1 hétig nem válaszolt.Tavaj vettem itt egy sony telcsit,megkaptam de darabokban volt.Írtam az eladónak,hogy a telefon kuka.Korrekt volt(pedig egyértelműen bepróbálkozott) és visszavette a telefont.Én naív azt hittem,hogy ezt is el tudom kultúráltan intézni.
-
-
spartan1
aktív tag
Tudom,nem idevágó teljesen.Hirdetek egy HP lapost.Leírtam hibaként,hogy a gép néha kikapcsol mert túlmelegszik.Igaz így bukok pár ezret de akivel idáig üzleteltem az mindig közölt velem minden apró vagy jelentősebb gondot.Ha te is így tetted volna malibu01 akkor ez a herce-hurca nem jött volna létre.Én napokig írtam neked a priviben,hogy nem akarok feketét adatni neked.Én voltam a hülye,hogy eddig tűrtem
-
törölt tag
Nem volt a hirdetésbe írva, hogy az az általam hirdetett telefon, csak, hogy az a fajta készülék.
A képet tényleg várjuk, de bekapcsolt állapotú legyen a készülék, a törött készülékről is kérünk képet illetve a készülék nem működő aksijáról ja és a karcos készülékről is. És én voltam a hülye, hogy egyáltalán leálltam "veletek" veszekedni
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest