Hirdetés

Aktív témák

  • Mindless

    tag

    Sziasztok, elmesélem a történetet mindenki vonja le a tanulságot.

    fagyallo kollegarol lenne szo.

    Szóval, összetört az Iphoneom kijelzője és őt találtam itt a prohardveren, azt mondta 10500 Ft-ért kicseréli a kijelzőt. Mivel nem vagyok Pesti egy ismerősömmel küldtem el a telefont. Mivel az ismerős nem volt képben, nem látta, hogy hogy nézett ki a telefon a "javítás" után. A telefon hátlap és a keret elvált, ő azt állítja már ilyen volt de én tisztán emlékszem hogy csak a kijelző károsodott a kijelző egyik sarka elállt a telefon síkjától, a home gomb beakadt ráadásul a hirdetésében elfelejtette közölni, hogy nem gyári kijelzőt rakott bele...

    Amikor hétvégén kézhez kaptam a telefont, köpni nyelni nem tudtam, ő erre azt mondta, hogy 6000 Ft-ért megjavítja, a hibát amit ő okozott és ráadásul még a keretet is ki kell rajta cserélni, mert az is eltört.

    Erre mondtam, hogy adja vissza a pénzem, és vegye ki amit belerakott. 1 hétre rá amikor ismét elküldtem az ismerősömmel a telefont, a nyitvatartás szerinti 9:00 helyett, 10:00kor nyitottak ki, majd amikor meglátták azzal a lendülettel le is húzták a rolót.

    Ráadásul azóta megcsinálta más a telefonom és semmi nem volt benne eltörve, a kijelző barmolást már nem tudta kijavítani, de a keretet csak vissza kellett ragasztani mert a ragasztas elengedte... ezt 1000Ft-ért megcsinálták.

Aktív témák