Hirdetés

Aktív témák

  • Venyige24

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!Szólnék egy pár szót egy LCD tv árusról, akivel rossz tapasztalatom volt.
    http://hardverapro.hu/tag/hatarlevi.html az emberke felhasználó neve, avagy Határ János.Hatvan-ban lakik.

    A lényeg, hogy vettem tőle egy LCD tv-t baráti áron 60.000ért. Előtte telefonon egyeztettünk hogy mégis milyen stb. Többször is beszéltem vele, mondta hogy jó szép nagyon, már rég ott áll csak a polcon, nagyon megbízhatónak is tűnt a srác meg minden.
    Rákérdeztem arra is hogy ebbe a tv-be belenyúltak e valaha?Erre ő nem, ebbe még sose.
    Jó megveszem, el is küldte szépen becsomagolva, majd a tv kábele sehol, azért + futkároztam ide-oda hogy vegyek egy újat, amit ő elvileg elfelejtett, holott kérdeztem is tőle hogy mindent küldesz hozzá, távirányító-kábel, erre még ő nevetett és tess.
    Majd hazaérek próbáltam kb 2 órát, jól is ment, bár egyszer elment rajta a kép, de a hang megmaradt, jó nem foglalkoztam vele, majd mondom holnap tesztelem sokat, mert lesz időm rá.
    Majd másfél 2 óra használat után folyton elmegy a kép, de a hang megmarad és ezt csinálja utánna fél óránként vagy 40 perc, szóval össze vissza.Mondom miez???Akkor már ó ideges voltam.
    Rákérdeztem, erre írja hogy Nálam nem csinált ilyet meg ilyenek.:DDD
    Aztán jött azzal hogy küldjem vissza neki 1050-es csomaggal(kettétörik a tv ha postán küldöm úgy szerintem) és ő megjavítsa.:D Ja persze, hogy bízzak egy olyan tagban aki rosszat ad el alapból.
    Erre én elvittem rendes samsung szervizbe, majd ott megmondták hogy ez egy javított tévé, tehát kamuzott a gyerek hogy sosem nyúltak bele!:D
    + benne lesz a javítás vagy 30000be lehet, jó rendes ráfizetéssel jött ki az egész és még a gyereknek áll feljebb hogy a tévének semmi baja sem volt!::S
    Ja de akkor kamuzott hogy nem lett javítva meg ilyenek, meg se vettem volna ha tudom.
    Szóval jól átvert, lesz számla is hivatalosan, szállítólevele is megvan hogy elküldte, mindenről van bizonyítékom, senkinek sem ajánlom ezt a tagot, elején tök jó fej, aztán jól átvert, vehettem volna újat, csak én hülye voltam és megbíztam egy idegenben.:(((
    Szóval nem ajánlom senkinek:
    http://hardverapro.hu/tag/hatarlevi.html

    PlayStation 4-Nintendo Wii U-Super Nintendo-Nintendo 3DS XL-Sony PSX-Gamecube-N64

Aktív témák