- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz StoneBridge #4701 üzenetére
en azt remelem, hogy beiktatunk vegre valami loszerlimites jatekot is, a locsolas kicsit uncsi mar
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
használ valaki Viper Comfort arcmaszkot? Aki igen,dobjon egy üzit legyenszíves!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
StoneBridge
senior tag
Ja-ja, lőszerlimit rulez.
Szerintem a helyszínen biztos lesznek olyan játék stílusok, amikor csak megadott mennyiségű lőszerrel lehet játszani. Mondjuk ehhez kellenek palackok, hogy szét lehessen osztani igazságosan... no, szólok is Norissznak.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
sowi
őstag
válasz StoneBridge #4704 üzenetére
jo valami lezarhatos zacsi is, a legjobb meg a mid vagy lowcap tar
-
N.E.R.O.
tag
válasz macilaci78 #4678 üzenetére
És azt meg tudod, mondani, hogy mi a különbség a nagyon olcsó és a drágább között? Minőség, tartósság, beltartalom, ilyesmik. Amúgy is csak hobbiból lesz, nem feltétlenül lesz időm másra. A tuning meg ráér. Ha kell majd megkérdezek valami szakit.
hejesírásó, Sejtem, hogy nem csak a fegyver a kiadás, de ez a legfonosabb, meg a szemüveg. A többi jön magától, meg a munkaruházati boltból, vagy hasonlók, ez majd még kialakul.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Mit ajánlotok arcvdőnek?
Rácsos maszkot,vagy bevetszi maszk - szemüveg- fogvédő esetleg?
Ki mit ajánl?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Kornel213
tag
válasz cellpeti #4710 üzenetére
Hello!
A rácsos maszknak az előnye hogy nem párásodik, de valaki nem tudja megszokni a rácsokat!A szemüveg+fogvédőt nem ajánlom!Szép kis sérülések lehetnek az arcodon vagy a szádon!!Vagy vegyél egy szemüveges maszkot azokból a drágábbak nem igazán párásodnak!
Én pl neoprén maszkot használok egy Bollé X500-al és egy Viper M88-as sisakkal tehát az egész fejem védve van ! A neoprénbe meg beleizzadsz de meglehet szokni!!Döntsd el melyik jönne be neked!" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
BaKeSZ87
őstag
Dawe@sofair fórum:
Előzetes eredmények nem hivatalos laborvizsgálat után:Az általam odaadott minta bb-kben 84-96% az abs műanyag a maradék lebomló komponens.
GG
BIOVAL
cybergun bio
utóbbiban van ólom is.[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
ebaybannednél megint faxlámáztak!
rendelés:
8 item
direkt kértem h minimum 2 részletben adják postára, mert így jobbak az esélyeim az áfa nem megfizetésére.rendelés átment, ámde egy itemmel adósak maradtak, mert h az most épp nem volt raktáron, azt írták azt majd külön elküldik, és az lesz a második csomag.
Fasza de én nem ezt kértem, így lett volna két csomagom:
1ik csomagban 7 item másikban meg 1, milyen jól kitoltam a vámmal híííí!de nem volt elég ez a bénázás..nem........természetesen, mert hát miért is ne. a két csomagot egyszerre adták fel. Az első csomag (7 item) simán eljöhetett volna majd egy héttel korábban!
de nem. bevárták vele azt az egy szem nyamvadt itemet ami nem volt raktáron.többet nem szarakodok, rendelem egyben, nagyon trógerek ha részletekről van szó!
ejh, csak ne lenne ilyen olcsó
most majd milyen nagyon jó lesz ha a 7 darabos csomag bemegy vámra
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz StoneBridge #4704 üzenetére
jolenne a laciekkal is lefixalni a dolgot, mert most hetvegen meg semmit nem tudtak rola, hogy jatek lesz jovo heten...
-
mykos
aktív tag
válasz hejesírásó #4713 üzenetére
Ennél az ólom tartalom sokkal aggasztóbb...Életbe nem gondoltam volna erre, de úgy látszik minden Kínából jött dolgot laborral kell bevizsgáltatni mielőtt a közelébe megyünk.
-
macilaci78
nagyúr
válasz N.E.R.O. #4708 üzenetére
Nem nagyon tudok nyilatkozni sajna, csak általánosságban.
TM rendszerint jó, echte japán, ilyenje van csapattársnak is. Kb 60k a fegyver újan, ehhez kell akku+töltő minimum.
A CA is sportline-osította a P90-et, 42k tokkal vonoóval, de SL, vagyis gatya. Ráadásul a CA-nak még soha nem volt Ver6-os GB-a, a kis akkuk rendszerint 800mAh-ak, szal felejtős.
A kínairól általánosságban el lehet mondani, hogy az akku+töltő lutri, idővel ezekből célszerű pénzérőt beszerezni, tehát ott vagy vele, mint a Maruinál. Maga a fegyver szintén Ver6, szintén nem csináltak még ilyet, de a CA-val szemben itt nem egy magasabb színvonal jóárasítása a cél, valószínűleg belső szerkezete bírni fogja. Ami hibája lehet, az meg a szokásos kínai gebaszok, pl hop-up kamra tömítettsége, esetleg eltörik egy fogaskerék, stb. Ezekkel kínai fegyvereknél sajnos számolni kell, viszont egyik sem olyan plusz költség, ami egy TM árszintjére emelné a fegyvert, de benne lehet a bosszúság, hogy játék közben adja meg magát a fegyó.Innentől kezdve a kérdés, hogy japán, vagy kínai. A plusz felárért apróságokban fog eltérni a japán, de sok apróságnak nagy szerepe van az összhangban és ennek kérik meg az árát. Nem lesz sorjás a TM teste, álom szerelni egy Marui GB-ot, vezetékelés finomsága, stb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Djuree
félisten
válasz BaKeSZ87 #4712 üzenetére
hát akkor ennyit a bio BB-ről
pedig nem lenne hülyeség, eléggé tönkre tudja tenni a természetet meg látványt a sok BB, főleg hogy a lebomlási ideje sztem több mint az uránnak . legalább majd lesz "havas" pálya[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
cellpeti
nagyúr
Eladnám Boyi BI-3581 M4 CASV fegyverem!
Fém + ABS. A gearbox Classic Army!Ár: 25k
-
cellpeti
nagyúr
-
feka007
veterán
Megválok frissen tuningolt Boyi M4-emtől, akit érdekel nézzen be: [link]
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #4722 üzenetére
hát valamire el kell, másra nem jó a pénz. jól nem lakok vele, fűtőereje nem sok
takarékoskodni meg nem nagyon szoktam, egyszer élünk
meg nekem kell az a tavor, belezúgtam. legfeljebb elpasszolom hőn szeretett ak-mat, annak az árából majdnem futja isLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #4727 üzenetére
haaat....nagyon szeretnek, remelem elobb utobb ossze is jon, egyelore egy acel aksu-t vettem meg egy m14es socomot, a kovetkezo terv a galil
-
Kornel213
tag
Nem tudom hallottátok hogy az AGM és a CYMA gyárait bezártak [link]
[ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
sowi
őstag
válasz Kornel213 #4729 üzenetére
azert ez nem teljesen igaz, sot semennyire, az AGM elvesztett par mintat amikor atvizsgaltak a gyarat, szoval nem maradunk kinai replika nelkul
a cymanal meg egy csomo cuccot bezuztak es nem volt nyersanyaguk egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz Kornel213 #4729 üzenetére
na utána olvastam:
Kínában (a non-legitim kínára gondolok most, szval a nagyobbikra) elvileg tilos az airsoft fegyverek gyártása! fura de ez van.
amikor volt az olimpia akkor, hogy kifelé úgy nézzn ki kjna mint ha csinálna vmit, bezúzot egy csomó gyártógépet a cymánál, és ideiglenesen bezárták a gyárat.
aztán cyma bevásárolt és újranyitott. most viszont gyár bezárva, gépek bezúzva, vezetők, dolgozók, tulajdonosok letartóztatva, termékek lefoglalva.
szívás
elvileg JGt nem zárták még be.
de a JG is kínában gyárt. szval jahm....ha vmit venni akartok, azt most tegyétek meg, mert ha nem nyit vmi más gyártó h betöltse a keletkezett űrt felfognak menni az árak hamarosan.
google: cyma factory china closed
sowi: az az olimpia idején volt elvileg amit te mondasz
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #4732 üzenetére
en az arnies-on olvastam, az meg kicsit megbizhatobb mint az airsoftnews meg a tobbi aki atvette ugyanezt a hirt...
"AGM?
they told me earlier they need about 3 months to fix their losses (lost moulds and other stuff to get started)"
plussz:"Open and fully functional factories so far:
A&K
Jing GongOpen but not fully operational yet:
Well
Cymaothers Status unknown (most are heading for the Nov.1 opening)"
pl. ez is benne van a topicban
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #4734 üzenetére
ha beirod nekik, hogy holnaptol megszunik az airsoft a vilagon azt is tenykent lekozlik
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #4736 üzenetére
ha nem lehetne kinai cuccokat kapni en se airsoftoznek, es a valasztek is kevesebb lenne, a felhigulas meg csak idoleges, tizenpar eve ugyanez lejatszodott a paintballban is
-
soulreaper
tag
úgyis lesz kínai fegyó, túl nagy piaci szegmenstől esnének el, hogy csak úgy hadják "elveszni"
az megint más kérdés, hogy megéri e megvenni a kínait vagy inkább fizetek többet a minőségértPrivate Military Contractor
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #4738 üzenetére
ma már a kínai sem rosszabb mint a többi. sőt néha jobb is, nem egy példát látunk már rá AS-ben is
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
soulreaper
tag
ez tény, mondjuk mindenre lehet példát hozni...de minsőgben - értsd összeillesztések, lötyögések, alapanyagok stb - azért a kínai alulmarad egy japánhoz képest
dehát az megen más hogy egy amcsinak/svédnek/németnek stb nemolyan nagy tétel egy Galil/Tavor/M200 stb mint egy magyarnak
Private Military Contractor
-
feka007
veterán
Ha kell vkinek istenkirály Prometheus precső: [link]
-
feka007
veterán
Kib.szott softair megint beszart, pont mikor már küldenék el egy pü-t..
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Mivel fegyveremet is árulom,ezért a hozzá tartozó BB is eladó!
Ma hozta a posta. 4000db King Ball 0,2-es BB! Bontatlan csomagolásban!
2500ért vihető a cucc!
-
sowi
őstag
van femtestes viet m16om es aksu-m elado szerintem eleg occsoer, ha esetleg valaki ellenallhatatlan kenyszert erezne...
-
feka007
veterán
[link] Topiclakóknak 63 ezerért odaadom. Vigyétek vazeg
-
feka007
veterán
Itthon alapból 49-50k a fegyver, az egy dolog hogy ebayről vettem, kevesen rendelnek onnan. Na most csak a cső ér 15k-t, és akkor még ott van egy csomó tuning benne. Lehet ha 120as rugó van benne és lő néccáhú fps-t, akkor már elvitték volna.. Azért remélem elviszik, ennél olcsóbban nem adom el, akkor inkább megtartom.
-
-
Mcray
senior tag
Ez van. Jobban jársz ha kiveszel mindent amit cseréltél és alap állapotban adod 30-35-ért, hidd el annyiért elmegy, a többi alkatrész árából is engedned kell 30-40 %-ot és elmennek szépen külön, külön, mert a fegyverrel együtt olyan mintha nem is lenne ott. Így nem buksz (sokkal többet)
Én is tuningolt fegyvert vettem annó és a tulajnak simán 100 körül volt, de nem akarta szétszedni és odaadta 55-ért 2! darab AJÁNDÉK 5 forintos tárral. Akkor számoljunk csak? Mennyit is bukott a tulaj?
nem 30-40 %-ot
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
soulreaper
tag
Egyetértek, tuning nélkül elviszik szerintem az tuti, a tuningot/csövet meg érdemesebb külön eladni de akkor is fogsz szerintem rajta bukni (jó)pár 1000et...
De ha meg valaki elviszi ennyiért akkor grat!btw, mondjuk azt k.vára nem értem miért van mindeki oda a prec csőért...az szép és jó hogy csak a cső 15k csak, a cső a legutolsó amit érdemes kicserélni mert legkevésbé számít a fegyó pontosságában...legalább .01 vagy .02es a prec cső?
Private Military Contractor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest