- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Te aztán nem rettensz meg a kihívásoktól!
Bakesz: A sima M4 előagy alatt 3db kisakku is elfér, az akár 21-24 cella is lehet. Az AUG-omban 14 cella van: 2db 7 cellás akku párhuzamra kötve.
Fog 2-3 darab azonos cellaszámú és kapacitású rissz-rossz kínai kisakkut, kisüti őket, nulla töltéssel párhuzamosra köti és egy semmiérő kínai töltővel felformázza. Aztán hadd szóljon!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sowi
őstag
válasz macilaci78 #4604 üzenetére
hehe, na azert a mai vilagban nem olyan egyszeru egy sima fegyvert eloasni a sok karacsonyfa mellett
lifepo akksit hasznalok, az biztos elfer, 3 cella 10v
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #4604 üzenetére
Igaz, manapság nem kunszt. Mikor nekem volt M4A1-em, akkor még nem volt ilyen egyszerű. Most bemész a boltba, van minden, kínai cuccok is, nem csak japánok méregdrágán, meg használt cuccok is vannak bőven.
-
hejesírásó
senior tag
meglestem, egy élmény volt! köszi
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kezdő vagyok. Most szeretném majd megvenni az első fegyveremet. Sok emberrel beszéltem,de valaki azt mondta az M4 jobb,valaki azt,hogy az AK-k.
Mi igaz ebből? Tudna valaki ebben segíteni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Mcray
senior tag
válasz cellpeti #4612 üzenetére
Szia!
1. Döntsd el neked melyik tetszik jobban, és próbálj meg megtapizni párat mindkét család különböző variánsaiból.
2. Mindkét típushoz kapsz dögivel pótalkatrészt, szerelési leírást( ha keresel neten)
3. A profik agyon dicsérik az AK pontosságát, de van egy két lelkes személy aki M4-M16 családból is nagy pontosságot hozott ki vagyis inkább úgy mondanám, hogy az AK gyárilag pontosabb, de munkával kb egyformára megcsinálhatóak. A Boyi AK-k hop up kamrája néha rossz gyárilag, ezt element kamrával olcsón lehet orvosolni.
4. Ak-ból kapsz acél testes verziót, míg M családnál ilyenről nem beszélhetünk, ergó egy Teljesen acél AK örök darab, míg M családot a lelkes játékosok néha kettétörik. 2 év alatt 15 ilyet láttam
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Mcray
senior tag
Cybergun Sig 556 első benyomások:
Annak tudatában hogy kínait veszek és rohadtúl tetszik lecsaptam a Sigre amit Trasher árúlt.
Csalódásra számítottam de kellemes meglepetésként ért hogy a Cybergun végzett pár átalakítást az alap Jing Peng modelen.A szép:
-Real steel (elvileg) kompatibilis masszív előagy ( az alap ócska JP előagyat kukába dobták)
-Real steel (ez biztos) kompatibilis tusrendszer a tubustól a tusig minden. (Nem lötyög úgy mint a 600 dolláros King Arms tusa...). leszedném a tust hogy a GB-hez hozzáférjek, de nincs célszerszámom rá ugyanis real steel kulcs passzol hozzá 100%osan
-Van hátsó irányzék (JP-nek soha nem is volt...)
-Erős 1100-as Ni-Mh AK stick akksi. (A tusrendszerbe lehet varázsolni home made 10 Voltos pakkot 9 cellából, ezt tervezem)
-Igényes megmunkálás, festés
-Teljesen fém( Erős Spiáter és (gyenge) Alu)
-V3 gearbox, másodgenerációs szűrke Cyma motorral ami a Cm 036-ig mindenben ott van(kis fogyasztás, nagy teljesítmény, rövid nyak)
-Gyárilag 370 Fps-sel teljesen játszható pontosság és lőtávA csúf:
-Orrnehéz dög, jobban mint egy AK
-Az Alu kűlső csövet lehet esztergáltatni fogom, mert a gyáritól nem vagyok eldobva (Ferde) és a lángrejtő menete "málik" le
-Számomra teljesen ismeretlen (egyedi???) hop up kamra, ami bosszantó módon 10+ BB-t szór ki tárazásnál...
-Szétszedése nagyon nagy odafigyelést igényel, ha nem akar az ember kábelt szakítani, vagy csavart elhagyni, mert van dögivel.
-EZT is rendesen meg kell csinálni mint egy átlagos kínai Aeget, lesz vele meló rendesenÚgy mondanám, hogy nagyon nagy potenciál van benne de se időm( fölös pénzem) se kedvem nincs nekiállni végre megcsinálni/csináltatni amit én nem tudok.
Remélem kimerítő voltam Sowi
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz hejesírásó #4616 üzenetére
Dobozból 2 tárral jön amit szépen össze lehet csűsztatni a hozzá való kis adapter sínnel.
Mindkét tár 400 BB-s és hibátlanúl adagol. A tár megyegyezik az éles Sigarms által gyártott Műanyag borításos M4 tárral külsőleg.
-
-
Mcray
senior tag
válasz hejesírásó #4620 üzenetére
A Sig 556 az első Big Mac országba szánt és forgalmazott Sig, ergó követelmény volt hogy az összes szir szarom m4 tárat fogadja a real steel pl P-Mag és hasonlók. A Cybergun meg egy 65 ezer forintos puskánál, amit főleg Amerikában ad el, nem égetné magát azzal hogy a fegyver csak saját tárat eszik, mert Sig tárat ami G-36- szerű, nem eszik...Olyan Sigem is van
-
BaKeSZ87
őstag
válasz hejesírásó #4623 üzenetére
Nekem a SIG552 tetszik. El tudnám képzelni másodlagos fegyvernek .
-
Mcray
senior tag
2 éve álmodoztam hogy milyen jó lesz ha lesz 3 Aegem ,erre most van 6 + pár darabokban és herótom van tőlük. Addig nem nyugszom meg míg nem találok egy olyat ami kielégít és akkor az összes megy a levesbe
Ünnepeltem hogy eladtam a második aegem hevernek, erre visszaadta hogy sorry de rommá törtem a kocsim, nem tudok fizetni
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
-
Mcray
senior tag
válasz hejesírásó #4627 üzenetére
Volt egy új Ak belsőm és egy újszerű 74 Külsőm tartaléknak ha valami törik és jó magyar módjára, ahogy a mig 29-esekkel szokás, kanibalizálni kell. Persze 1,5 év alatt semmi sem törött se a Cyma 031, se a Cyma 037-en pedig mindkettő műanyag...
ezért összerakattam pöpecre a gb-t, beépítettem a 031 vázba és go...de most ismét az asztalomat díszíti a dög Pedig jobban lőtt összerakás után alap csővel és guarder 50-es gumival mint asszony bétája prec csővel és ca gumival...Igaz azóta újra magára talált asszony vasa is (Hiába kezd a béta a gazdájára hasonlítani )
és kb mindegyik fegyverem ugyanazt tudja a CA SLR-en kívűl, így az eladásuk gondolatát nem tudom megemészteni
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
ACM P90-es tapasztalatokat még mindig várok ill. ázsiából történő fegyver rendeléssel kapcsolatos tapasztalatokat is.
-
cellpeti
nagyúr
v2 vagy v3 gearboxos fegyót érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hejesírásó
senior tag
apropó P90 - elmondaná nekem vki miért jó P9et használni m16 tárrl, ilyen tárátalakítós iével????
+ van aki szerint így ez jól néz ki? csak kérdem, mer ízlések és pofonok, lehet csak nekem nem tetszik.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz hejesírásó #4634 üzenetére
itthon nehéz hozzá tárat szerezni, m4 pedig van dögivel
nekem mondjuk nem jön be -
Kornel213
tag
Ilyet még nem is láttam, elég érdekesen néz ki nekem nem jön be, túl modern
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
macilaci78
nagyúr
Azt sajnálom, hogy ebbe a tárfészekbe nem lehet beletoszni az 5000-es rakaszt!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hejesírásó
senior tag
válasz macilaci78 #4641 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
nem vágom távcsöveket, egy 8X40-es távcső menyit nagyít, hogy megyen ez?
-
Mcray
senior tag
válasz hejesírásó #4643 üzenetére
A 8x elvileg 8 szoros nagyítást jelent ami nagyon sok Airsoftra legalábbis. A 40 ha nem értettem félre a leírásokat azt jlenti hogy mekkora a kilépő tubus átmérője, vagyis mennyi fényt enged be illetve mekkora a látótér.
Javítsatok ki ha hülyeséget mondtam
-
hejesírásó
senior tag
MARPAT: egy kis érdekességre bukkantam ma. rájöttem, hogy fractál egyenletekkel generálják a MARPAT mintákat. Érdekelt, hogy milyen algoritmus köpi ki magából a mintázatokat. Ugyan ez a fractál mintázat jelen van a növényvilágban (cauli virág), de a természeti erők fractál egyenleteknek megfelelően alakjtják ki:
-a villámokat
-a hegyvidékeket
-a partvidékeketitt csodásan látszik, hogy kellő távolságból ha nem tudom, hogy ott van az a falcon tutira nem veszem észre(a fegyverkonzolok, fegyverek és tartályok bontják a marpatot mondjuk):
[link]
de ez az épület is nagyon jó példa a hegyekkel:
[link] -
sowi
őstag
orulok hogy 2x sikerult ranyomni az Ok-ra...
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
eppen most gondolkozom azon, hogy milyen BDU-t vegyek, egyelore digital amerikai cuccokban gondolkozom, az orosz rohadt draga es beszerezhetetlen, pedig egy jo kis klmk-ert odaadnam a fel vesem
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Egy JG M4A1-em eladó, tökéletes állapotban (néhol kicsit karcos, ahol kívülről mozgatni lehet az alkatrészeket). Külföldről rendeltem, magyarországon még csak elvétve találtam. Akksit sajnos nem tudok hozzá adni, viszont kiscsatis töltőt igen.
További kiegészítők:+3000 HUF: Uvex védőszemüveg
+5000 HUF: Terepnadrág, zubbony, illetve mellény
+1500 HUF: OD Green sisak.
+6000 HUF: 12000 db Blaster 0.2 mm BBHa egyben viszed, akkor kedvezmény
Ha érdekel valakit, akkor dobjon egy pm-et.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest