- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz feka007 #3202 üzenetére
nem nagy rá az a távcső láttad te már milyen távcső van az aug-on igaziból? kis picike...
az a baj ezekkel hogy nagyon kitakarja a látószöget, én nem bírnék így normálisan játszanide azért grat hozzá
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
feka007
veterán
Nem, szerintem teljesen jó rá, szerintem nagyon sokat dob a kinézetén, még egy GL kéne rá, akkor őrjítő lenne Amúgy kérdeztem csapattársat aki 4 éve nyomja az ipart, hogy nem lesz-e rá nagy, de szerinte is pont jó rá. Az a távcső amit az A1-hez adnak szart sem ér, ez 3x-9x-es az meg fix zoomos ha jól tudom... Amúgy a céltáblás képen maxra van zoomolva azért olyan nagy a célpont. persze 3x-os nagyítás is sok nagyon közeli célponthoz, de közelre úgy is nozoomba szoktam lőni.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz BaKeSZ87 #3205 üzenetére
[link] Ennél szerintem külömb, nem tudom ki találta ki azt a nyúlfarknyi fost rá, de az biztos hogy nem ér meg 10k-val többet mint a sima szereléksínes... Erről legalább csak leveszem a távcsövet ha vhol nem jó, és olyan célzót rakok rá amilyet akarok, A1-en meg csak az a szarság van...
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Megláttam a képet és bleh... Áááá, szegény fegyvert így elcsúfítani!
Szvsz hátul vana tubus és a létező legalacsonyabb szerelékkel kellene szerelni ezt a távcsövet.
Lehet, hogy a 1,5×-es nagyítás nem sok, de az AUG szálkeresztjében a karika belső átmérője egy rohamsisak mérete 400 méteren, külső átmérője meg ugyanez 100 méteren. Szóval az éles AUG 400m-en fejre pontos, ezt 1,5×-es optikával. Azt ne bolygassuk, hogy AS-ba egy 9×-es nagyítást milyen fegyveren lehet kihasználni, de melyik az az éles fegyver, ami indokolja?
Ha már AUG, mint sniper: kép1, vagy kép2Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
feka007
veterán
válasz macilaci78 #3207 üzenetére
Szerintem meg ez a vékony kis szar néz ki undorítóan... Ha legalább le lehetne venni, és eldobni a francba... Amúgy eleve nem egy szép fegyver az AUG, ebben szerintem mindenki 1etért akinek normális a szépérzéke, nem is azért vettem ezt (mikor képen mutatták legagyiztam, csak kipróbálás után jöttem rá hogy rohadt jó) Nem tudom te hol játszol, de én az M16-tal nagyon jól ki tudtam használni 30-40m-es lótávra ezt a távcsőt. Belső téren meg szépen lekell szerelni és kész...
[ Szerkesztve ]
-
DreaD88
tag
válasz macilaci78 #3207 üzenetére
AUG-ra igenis megéri az a távcső, a nagy fénygyűjtő optika miatt egyrészt, másrészt az augben (JG-ben) gyárilag 6.03-as cső van ami ge*ci pontossá teszi és 3x-4x-es zoomig semiben ki lehet használni operálásra, nekem ugyan olyan távcsövem van M16-ra (szintén ilyen tuningcsővel) és nagyon pontos
0.25-ös, (talán még belefér a 0.3-as) BB-vel szoktam használni és 30 m-en 15cm a szórásképe szabadban.Az AUG military-n az a kis 20mm-es fénygűjtős optika viszont nem sok szart ér és valóban nem éri meg annyival többet SŐT
Neten ki lehet fogni ezt a világító szálkeresztes távcsövet 7k-8k-ért és egy olyan távcsövet kapsz amit bármikor el tudsz adni (de úgysem fogod) mert ha kell átrakod csipára, v bármi másra.
A világ legnagyobb fa*szsága AUG military-t venni"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
BaKeSZ87
őstag
válasz DreaD88 #3209 üzenetére
6.04-es, és az nem tuningcső. Egy tuningcső nem a belső átmérőtől tuningcső, ez már ki lett tárgyalva softair-en.
Ezek a vaterás távcsövek fingot érnek, nagy részük full homályos lesz nagyobb zoom-on, igaz nagy zoom nem nagyon kell AS fegyverre, de tudvalevő, hogy a fix zoomos távcsövek képe a legszebb. Én AUG A2-n maximum tri-rail-es távcsövet tudnék elképzelni, fix nagyítással.
Aki komolyan veszi a sniperkedést, az nem tesz ilyen távcsövet a fegyverére. Miért nincs ezen a fórumon Hitman, most megdicsérne a "csipa" miatt .
Ha jól emlékszem, softair-en írta valaki, hogy ezek a távcsövek amiket árulnak a kínai piacon, meg vaterán, ezek a selejtek, amik nem mentek át valamiért a minőségellenőrzésen, és ezért olyan változó a képminőségük, van amelyik használható, van amelyik semmire sem jó. Magyarul selejtet veszel. 7-8e Ft-ért már távcsövet is lehet venni. Tudom, az lesz a válasz, hogy tökéletes a képe, meg, hogy tök jó. Csak nem mindegy, hogy mihez viszonyít az ember.És az AUG Military gyönyörű
-
Djuree
félisten
én is így gondolom. nem véletlen van az a kis távcső rajta eredetileg, úgy néz ki jól. attól is kiakadok aki az ak-ra nagy távcsövet rak, az is nagyon csúnya úgy sztem
de hát kinek a pap kinek a paplan ugyebár[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kobe
veterán
nem azért mondom, de első körben amikor a srác tanácsot kér, milyen normális és olcsó távcsövet vegyen az AUG ra, ti tanácsoljátok neki többen is, hogy nézzen vaterán Tasco cuccokat. Majd amikor emgveszi azt, amit tanácsoltatok neki, onnan, ahol említettétek, és végül sorra leb..sszátok, hát az....tipikus magyar mentalitás ? vagy román ? vagy balkáni ? döntse el mindenki maga.
bocs, de nekem szemet szúrt, nem is kicsit -
Kobe
veterán
válasz BaKeSZ87 #3213 üzenetére
előző 1-2 lapon mintha kérdezte volna miután megkapta az AUG-t, hogy milyet hol vegyen. erre emlékeztem emg a tasco vatera kombóra, h felmerülhetett...ha én tévedtem és tényleg nem tettetek ajánlást rá, h mit honnan, akkor valahogy még undorítóbbnak érzem a dolgot, hogy úgy basszák le sorban az öreg motorosok a kezdőt, hogy olvassák a topikot - előtte utána a fikázók mindegyikének volt hozzászólása, nem hiszem hogy elsiklott felette, látják, hogy feltette a kérdést, de cseszik megválaszolni, majd utána kiéli jó magyar kritikus mentalitását. Érted, ha tudtam róla, de nem tettem hozzá érdemben, akkor még nem nekem áll feljebb?
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Na sorban.
13.-án írta, hogy másnap megrendeli.
15-én írta, hogy kéne neki egy távcső szombatig, azaz 18-áig, max 12.000-ért.
16-án linkelt be egy távcsövet, hogy az lesz az övé, és úgy vettem ki a szövegből, akkor már leütötte. /erre a hozzászólásra emlékszem, de a linket nem nézem akkor meg, csak most, hogy téma van/
Nincs tasco, sem vatera az előző 1-2 lapon, csak a vaterás link a Tasco távcsőről amit addigra már megrendelt, erre emlékeztél. Ajánlani nem ajánlotta senki. Pláne nem többen.
Akkor hibás vagyok amiért nem néztem meg a linket, és nem írtam, hogy nem fog jól kinézni rajta, az után, hogy már megrendelte? Szerintem tök mindegy lett volna, hogy mit írok róla, mert időre kellett neki. Annyit tudtam volna mondani, hogy túl nagy lesz, és hogy nem illik a fegyverre, és nem biztos, hogy tökéletes lesz, inkább rendeljen egy tri-rail-es fix nagyítású scope-ot ehobbyasia-ról, de ezzel nem lett volna kisegítve, 2 nap mire eljut hozzájuk a pénz, 2 nap mire eljut a postára a csomag, 5 nap mire ideér, és nem is biztos, hogy megfelel neki, mert egyszerűen nem tetszik. Távcsövet rizikós látatlanban venni, a képminőség és az állíthatóság miatt. Találkoztam már olyannal amelyiknek tönkrement a horizontális állító része.
Nem fikázás képpen írtam a távcsőről amit írtam, csak azért, hogy helyén kezeljük a dolgot, minthogy nem egy high-end cucc, nem kell tőle csodát várni.
Amúgy meg nem mindenki nézi minden nap a fórumot, vagy ha nézi sem biztos, hogy elolvas minden hozzászólást. Ha valamivel kapcsolatban érdekel egy bizonyos ember véleménye, akkor ott a privát, az biztos, hogy eljut a user-hez, bár csak a halál biztos. Neked is megpróbáltam segíteni, ha valaki segítséget kér valamivel kapcsolatban nem fogom elküldeni, és gondolom más sem ha megkeresik.
szerk. off[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz BaKeSZ87 #3215 üzenetére
Azért azt hagyjuk, hogy mi high-end meg mi nem, mert az A1 távcsöve meg nulla akkor... Engem az basz fel, hogy belinkelek képet ide a fegyómról, erre leocsmányozzák azok, akiknek egyébként A1 van, aminél szebbet fosok minden reggel, már bocs attól akinek olyan van... Egyébként marhára leszarom, hogy nagy a távcső, viszont ilyen fegyveren maximálisan megállja a helyét, egyáltalán nem fölösleges rá. M16-on is jó, pedig az nincs ennyire pontos. Az A1 ratyi 1,5x zoomjával szart sem érek, ha nem veszem ki a 40m-re bokorban lapuló embert, ezzel meg igen? És ha ez nagy? Nem erre kell kiverni... Láttam olyan snipert amin végigért a távcső, de attól még kurva jó volt... Szval jónagy taplóság leocsmányozni, főleg ha neki sincsen szebb fegyvere, sőt akivel én találkoztam mind azt mondta rá hogy "sokkal inkább A2+távcső mint ratyi A1"...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Egyébként mit értesz azon, hogy "angy zoomnál homályosodik", a szálkereszt?
-=Libria=- : Gondolom jól esik nekik fikázni a másik cuccát... Csak elég furcsa, mert ha még egy M4 Carbine vagy G36-uk lenne akkor megérteném hogy ezt mondják, de pont egy A1-gyel... Hát elég lámaság na mind1
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz feka007 #3216 üzenetére
Nekem nincs A1-es AUG-om, de szerintem szebb az A1. Más kérdés, hogy nem vennék A1-et, mert félteném a távcsövet rajta. Én A2-est vennék, rá meg egy olyan távcsövet amit írtam, vagy valami jó red dotot.
A szálkereszt nem tud homályosodni csak a kép, az az ami nem éles már nagyobb nagyításnál.
-
gabe_
őstag
Ha már távcsőnél tartunk, van olyan airsoftos, aki nem lát el 40 méterig szabad szemmel? Egy átlag AS mesterlövész 60-70 méterre lő, oda is bőven bőven sok 9x zoom szerintem. Nem az orrszőreit akarom megszámolni, hanem leszedni.
Mindez csak a magánvéleményem, nem akarok senkit lefikázni, aki távcsövet használ aegre, csak fölöslegesnek tartom. De hát nem vagyunk egyformák...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
feka007
veterán
-
Djuree
félisten
na megvettem a hőn áhított pisztolyomat
umarex para 2011co2-es patron való bele, durván erős, azt mondta a srác a boltban hogy ez most a legerősebb pisztoly náluk
elvileg 2J-os, 465fps, de van ahol 1,5J-t írnak, a hozzá adott ballisztikai jegyzőkönyv meg 0,9J-t ír
majd be kell chronózni mert fingom sincs milyen erős. érezni hogy tol mint állat, könnyen igaz lehet a 2J is akárolyasmi nagy mint egy desert eagle (inkább úgy mondom qrta nagy, 27cm hosszú) illik hozzám, én sem vagyok egy kerti törpe
súlya is van rendesen, érzeni hogy jó minőség (ugye minél nehezebb annál jobb ). azt mondták a boltban, nem szokott elromalni (van rá 1 év gari is, nem úgy mint a kinaiakra), nem sok mozgó alkatrész van benne, nem szánhátrasiklásos, az összes gáz arra megy el hogy a lövedéket beleküldje az ellenbekiváncsi vagyok cqb után hányan akarnak megverni majd a parkolóban
amúgy 18k volt a fegyver (ennyiért ez a legjobb vétel sztem, rengeteg honlap és pisztoly átböngészése után), meg 170ft darabja az umarex patronnak, amivel kb. 8 tárat lehet ellőni...
jól ki fogja egészíteni az ak-t[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
az első hszemet direkt név nélkül címeztem, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Mégis megtörtént
Ellenben érdemes visszaolvasni, az illető érdeklődését követő hszek között emgtalálható olyané is aki a mostnai hszek között fikázza a távcsövet, ellenben amikor kérdezett róla az illető, lepkeszart sem tett hozzá.....nem érted a lényeget, mert azt hiszed neked mondtam de nem. továbbra is fenntartom, ha nem szóltam érdemben hozzá, hogy segítsek az illetőn, akkor nem fikázom le legalább, pláne nem olyan hangnemben amit már először megillették az emberkét.[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz feka007 #3221 üzenetére
Ezt aláírom, tényleg könnyebb. Ha mondjuk percekig pásztázod a távcsővel a bokrok alját. Csak az a gond, hogy mire észreveszed a ghillies mozdulatlan embert, már nagy valószínűséggel halott vagy.
Szerintem ha az egészet nézed, nem csőszerűen egy pontra koncentrálsz, hamarabb észre lehet venni az ellen mozdulását vagy kontúrját.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Bemértük a fegyveremet és mértünk vele 390fps-t és 418fps-t is 0,20-as BB-vel!Nem tudom hogy egy játék előtti kronozásnál hogy megy ez tehát ha 400fps alatt van a fegyverem akkor mehetek cqb-ni de ha néha kicsivel 400 fölé megy akkor mi van?Vagy használjam 0,25-el azért nem szólnak?" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Djuree
félisten
de ha nem tisztán cqb (tehát van kinti meg épületes rész is, én még tisztán csak épületen belül játszódó játékról nem hallottam itt magyarhonban, nincsenek ekkora épületek), akkor 400fps-ig bemehet vele de csak egyeslövéssel
-
Kobe
veterán
volt 1-2 tisztán cqb játék mostanában, softairen is voltak róla képek, de tény h nem gyakori.
Mondjuk én is szopok a fegyó vásárlással, vagy egy 450 fps es AK t veszek, ami tetszik, olcsóbban (35-38 K körül) vagy egy 380 fps körüli M4A1 et drágábban, amiben bőven van mit cserélni, csak éppen drágábbért sem lehet kapni........
sajna M4a1 et sehol nem látok fullfémet jó áron, jó minőségűt pedig nálam a "dreamweapon" kategória, egy sima semmi cica m4a1, rajta egy scope vagy red dot, és máris dögös mint állat[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
no, végre hétvége van. beszélgettem kicsit msn-en OMEGAREDDEL, és említette jó kezdésnek a CA MP5 SL-t de softair-en utána olvastam és nem jó az összkép róla.
ma végre azt teszem, amit illett volna már korábban: bemegyek a JG topicba softair-en (86 page) és végigolvasom ha beledöglök is remélem jól kiokosodom.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel213
tag
Már azt hittem rosszul emlékeztem és a max 350fps, de most olvastam a MASZ-t és 120m/s tehát 400fps a max megengedett épületen belül!
Djuree: Az lenne a kérdésem hogy ha 390fps-t is lő a fegyverem de néha 400 fölé megy akkor beengednek vagy használhatom 0,25-el???" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #3230 üzenetére
első fegyvered ne tesztek alapján válaszd, úgyis le fogod hamar cserélni, bármilyet is veszel, hidd el, tudom
vegyél egyet csak úgy találomra ami tetszik (lehetőleg olcsó legyen, JG vagy cyma), próbáld ki a játékot vele, menj le többféle játékra, de ne csak egy szervezőére, ott megfogdoshatsz ezernyi fegyvert, még lehet oda is adják egy próba erejéig, meg kapsz annyi tanácsot hogy beleszakadsz. ezután már te is tudni fogod hogy melyik fegyver kell neked hosszabb távra, na ezután kell teszteket olvasni.
fogadd meg, sok szarakodástól kíméled meg magadLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Kornel213 #3231 üzenetére
hát elvileg fps-nek a legnagyobb érték számít amit mérnek a fegyódon. tehát ha 395 és 410 között változik akkor 410fps a fegyód. de sztem ennyivel még játszhatsz vele. de ez is szervezőtől függ, kérdezz rá előtte a szervezőnél.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
olvasgattam olyat h biztosítékkal lehet szívni mert kínai fegyókba gyorsbiztit raknak ami gyakran nem bírja és kiég.
két féle tanács volt, cseréld nagyobbra vagy az "F" félét "T" félére
vagy
dobd a kukába, és ne használj biztit ( volt aki azt javasolta amint dobozból kiveszed egyből kukába a biztivel)
Mit ti mondtok?
másik: ciki nem fullos cuccokban első játékaimra elmenni? Mert most katonai, camo ruhákra nincs pénz, bakancsra, stbre szintén nincs.
másik: nem gáz, h a sima védőszemüvegek oldalról-alulról-felülről nem védenek?
másik: hagyta már el vki közületek a tűzváltókart játék közben? irogatják, h néha simán kiesik
és nagy bódottág van mert találtam neten a g36c-hez nagyobb aksihoz való előagyat, csak kérdés így hogyan fog kinézni
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
ui.: csak a drágább szemüvegek védenek oldalt is
lejárt a mod idő bocs
-
PNEUM
aktív tag
válasz hejesírásó #3234 üzenetére
Kell!
Nem!
Gáz!
Én nem, de mások igen!Használj Li-Po akksit!
[ Szerkesztve ]
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
PNEUM
aktív tag
válasz feka007 #3208 üzenetére
Soha nem mondták még, hogy gond lenne a "szépérzékemmel".
Ha neked nem jönnek be a bullpup rendszerű fegyverek, akkor nem biztos, hogy a legjobb lóra tettél.
A távcsövedről annyit, hogy mindenkinek más jön be. Én soha nem mondom senkinek a fegyverére azt, hogy gagyi. Ha mindenkinek egyforma ízlése lenne, minden férfi ugyan azt a nőt akarná elvenni! ([OFF]és minden nőnek én kellenék[OFF] )Nekem g36c-m van, gyári 3× optikával, és tökéletesen elég. Ha ellenséget keresek, akkor kereső távcsövet használok. Mindenki másként játszik. Itt nem kell az igazad megvédened.
Csak az számít, hogy a csapattársaid mit mondanak a fegyvered és az azt használó emberke teljesítményéről. Hisz tudod ez egy csapatjáték."A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
hejesírásó
senior tag
olvasgattam kicsit a Li-Po aksikról és jól értem h sokkal alkalmasabbak airsoft fegyókba?
jótékonyan hat a ROF-re és csak akkor kezd el lustulni amikor már majdnem le van merülve, még a sima aksiknál ez folyamatos.viszont árakat nem találtam tudnál linkelni egy helyet ahol vannak? Előre is köszönöm ( google nem volt a barátom)
-
PNEUM
aktív tag
válasz hejesírásó #3239 üzenetére
Ismerkedj vele.
Modellező boltokban próbáld. Vagy WGC shop.
Az eredeti akksi 105W×35H×17D mm
Ez 104W×36H×18D mm
És 34$ az ára. Csak ha többen rendeltek, vagy több mindent rendelsz, akkor éri meg.
[ Szerkesztve ]
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
macilaci78
nagyúr
válasz hejesírásó #3234 üzenetére
A biztosíték egy ellenállás gyakorlatilag. Sorba van kötve rögtön az akksi után. Ha teszem azt, megszorul a fegyód és továbbra is húzod az elsütőbillentyűt, elkezdenek benne melegedni az elektromossággal kapcsolatos dolgok: motor, vezetékek, stb és valami előbb-utóbb megadja magát. Mondjuk, leég a motor, összeolvad két vezeték és zárlatot csinál, stb. Na, a biztosíték arra jó, hogy az ég el először. 50-100Ft-os alkatrész, ezt nem sajnálja az ember egy többtízezres eszközben. Ha nagyobbra cseréled, akkor ez ég el utoljára, vagyis védeni nem fog, ellenben raksz egy nagyobb ellenállást a fegyóba, amit az akkunak ugyanúgy ki kell szolgálnia, kevesebbet fogsz tudni lőni vele. Ha kikötöd, akkor viszont légy észnél és ha nem lő a fegyver, ne erőltesd, mert más látja kárát, egy értelmesebb motor, vagy akku szintén nem olcsó. Ami elő szokott még fordulni: tuningolják a fegyvert, mondjuk alaprugó helyett egy 120-ast tesznek bele, minden szép és jó, de az alaprugóra méretezett biztosíték a nagyobb rugó miatti többletterhelés miatt megadja magát, na ná, hogy játék közben!
Nem ciki a hiányos, vagy nem egymáshoz illő cucc. Ez egy technikai sport, tudomásul kell venni, hogy költségei vannak és mindenkinek másként illeszkedik a pénztárcájához. Személy szerint irigylem azokat a csapatokat, akik megengedhetik maguknak, hogy elvárják a tagjaiktól az egységes felszerelést. Első körben legyen egy védőszemüveged, meg egy olyan cipőd, ami jól fogja a bokádat. Aztán a ruházat: ne féltsd összekoszolni és ne bánkódj, ha esetleg kiszakad. Aztán majd beszerzed azt a kis csinost, ami szíved csücske.
A G36C orrnehéz lesz, robosztusabb lesz a fogása, de amit én láttam, azon illős volt a markolat.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Azért linkelhetnél egy jobbfajta töltőt is!
Li-Po akkuk vannak a mobiltelefonokban is, itt egy cella 3,7V, vagyis a 2 cellás akku 7,4V, a 3 cellás 11,1V. Az előbbi alaprugóval jó ROF-ot produkál, az utóbbit meg a 120-as rugó sem biztos, hogy fisszafogja annyira, hogy mondjuk a fogaskerekek hosszú távon bírják. Egy high speed gearset, egy high sepped motor, meg egy 11,1V-os Li-Po akkuval 400fps mellett meglehet a 25-ös ROF.
A Li-Po akkuk másik sarkallatos pontja a töltés, illetve nagyon figyelni kell arra, nehogy zárlatos legyen!
Javítson ki valaki, ha hülyeséget írtam volna.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hejesírásó
senior tag
válasz macilaci78 #3241 üzenetére
akkor kezdőként mindenképpen hagyjam bent a biztit, ok.
Este azon filóztam, hogy gili mellé kéne gleccsermászós hegyes cucc amit a bakancsra lehet felcsatolni, meg egy biztonsági heveder féleség->felmászni a lombkoronába, odacsatolni magad, biztos ami biztos, és ha arra jár egy osztag, azt simán szétszeded mint sniper.
Ilyet hallottatok már, vagy volt h ilyenbe futottatok?
-
macilaci78
nagyúr
válasz hejesírásó #3243 üzenetére
Nem mondtam, hogy benne a biztit, csak leírtam pro és kontra dolgokat.
A famászós cucc nem rossz elgondolás, de gondolj csak bele!
Kilősz egy rajt a nélkül, hogy leszednének. Az a raj elmegy visszaállni és megkeres és kivágja azt a fát... Szóval a helyváltoztatás nem megoldott.
Egyszer egy olyan helyen játszottunk, ahol hosszában egy töltés féle húzódott. Ketten feljebb egy laza 70.-80 méterre vártak tőlem egy bokorcsoport tövében, én meg a töltés másik oldalán haladó 10 fős rajt zavartam meg: a 4., t. embert kiszedtem, lementem, előrébb az első két emberért, vissza le, hátra a 7., 8. emberért, na, ekkor kezdtek felszállingózni a töltésre. Mentem lent még hátrébb az utolsó emberért. A raj bő felét kiszedtem, mert sikerült megzavarnom őket, nem tudták, hányan vagyok, nem mertek felmenni a töltésre, és nem voltak rendezettek ahhoz, hogy összehangoltan, egyszerre, vonalban mozogjanak. Hátrafelé mozogva magamra vontam a maradékot és a két társam mögöttük volt. Mondanom sem kell, bedaráltuk őket.
Két dolog: ha nem változtatod a helyed, kb két lövést tudsz leadni sniperként, míg fel nem fedeznek, vagy a raj túlélőinek viszonzó sorozattüze mozgásra nem kényszerít. A másik dolog: snper a spottere nélkül nem túl életképes.És akkor még egy dolog: Biztonsági hevederféleség, meg valami hegyes cucc... Szóval ha nem tudsz fára mászni, ne tedd. Balesetveszélyes számodra és annak is, aki szükség esetén a segítségedre sietne.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Kornel213 #3244 üzenetére
A kronózás szabályai kikötik, hogy 0,2g-os lőszerrel történik. A fegyver erején semmit nem változtat a használt lőszer tömege. Az Általad alklmazott metódus alapján 0,40-es lőszerrel akár egy 550fps-es fegyver is mehetne CQB-n, hiszen az így már 400 fps alatt van valamivel. Örülnél neki?
Persze játékszervező válogatja.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hejesírásó
senior tag
válasz macilaci78 #3245 üzenetére
"nem tudták, hányan vagyok" na ezen jót röhögtem.
Igen tisztában vagyok, vele, hogy a poz változtatás sokkal fontosabb mert itt nincs nagy távolság közted és a célpontok között (mint a valóságban), ami úgymond megvéd amíg leszeded a jónépet.
ha kötéllel ereszkedek le a fáról az elég gyors lehet, miközben ellentétes irányból a spotterem megosztja a figyelmüket (ehhez nyilván nem árt ha van rádiótok, vagy vmi)...
már csak fára mászni kéne megtanulni majd ha nagylány leszek és felérem az ágakat -
Kornel213
tag
válasz macilaci78 #3246 üzenetére
Oké értem!Csak úgy értettem hogy bemérik 0,20-al és 390-415 körül van és én 0,25-el használnám persze ez megint szervezőtől függ!Remélem ez miatt nem fogok sokat szívni
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Kobe
veterán
a 036 lő dobozból 450 fps-t......volt amelyik 470-et.....pedig az az egyetlen AK mi tetszik butítani meg nincs kedvem, jópénzért persze....inkább egy 350-380 közötti m4a1, ha lehetne kapni
Kornel123: MASZ 2008 idézet
"Épületharcot mellékesen tartalmazó játék: beltérben és annak 10m sugarú körzetében maximum 1.5 Joule (120m/s) és KIZÁRÓLAG egyes lövés engedélyezett!" vagyis mellékesen tartlamazó, 400 fpstisztán CQB: Belterekre, rövid lőtávolságokra korlátozott játék: maximális torkolati energia 1.1 Joule (106m/s) és RÖVID sorozatlövés engedélyezett! vagyis 350 fps
itt nincs mire emlékezni, világosan kimondja mikor 400 és mikor 350....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest