Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz X2N #17792 üzenetére

    Egy M4 előagyba vezetékezésénél ez már lehet, annyira nem szimpatikus. 2 vastagabb szál a motor-akku közé, 2 vékonyabb a kapcsolókéshez AB FET esetén. Vagy rakok csatlakozót a hop up kamrához, amit oldva szét tudom húzni a uppert a lowertől, vagy szidok mindenkit, mint a bokrot, ha sarukkal szerelt vezetékeket fűzegetek azon a körömreszelőnyi helyen keresztül, vagy minden egyes szétszerelésnél forrasztom le a FET-et.
    Esetleg eldurran az agyam, a FET megy a tubusba hátra, előre meg csak az akkuvezeték, de akkor a GB elejénél 2 vékony, 2 vastag szál, hátra 4 vastag, 2 vékony szál megy. Hátul nem férek el. Még a test mellett el lehet paszírozni egy pár vastag szálat, de az milyen már?
    Van olyan 4 pólusú csatlakozó, ami nem nagy fizikai méretekkel rendelkezik és mégis megvan a megfelelő áteresztő képessége? 4 pólusú PC-s ventilátorcsatira gondoltam hirtelen.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák