Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz BonFire #1634 üzenetére

    Köszi szépen, nagyon rendes vagy! Majd csinálok egy gmail-címet magamnak. A többit, amit említettél, még nem használtam, de ha a szükség úgy hozza, telepítem. :K

    Pont azt a videót nem találtam meg, de van egy másik, ami ugyanazt a problémát ecseteli. Nem beszélnek benne, szöveges és elég tömör, így megértettem, csak azt nem tudom még mindig, hogy mi miért történik. 7:45-nél jelenik meg a megkettőzött alakzat, ezt próbálja tükrözni.

    A másik problémám (a lyukacsos levél) ügyében is van fejlemény. Csináltam egy "amőbát", meg egy pici ellipszist, mint annak idején a leveles kísérletben. Az ellipszist kijelöltem, a festékszóróval gyártottam gyorsan még párat, ezeket dobáltam szét az amőbán. Amikor az eredetin változtatok, automatikusan megváltozik az összes többi is. Végül arra jöttem rá, hogy az eredetit törölnöm kell ahhoz, hogy a szükségeseket unióval egyesíteni tudjam. Ezután már minden rendben volt tükrözéskor is. De ha az eredeti nincs törölve, minden összekuszálódik. Fogalmam sincs, mi ez. Ebben a videóban erről beszélnek 6:48-tól, de ez bőven túltesz az angol nyelvtudásomon. Ha lesz időd, kérlek, nézd meg.

    Nem tudom, ezek mennyire Inkscape-specifikus problémák vagy talán általános vektorgrafikai jelenségek, csak megfelelő szakmai ismeret és szókincs hiányában nem vagyok képes érthetően leírni.

    rum-cajsz:
    Köszönöm, de egy üres lapra akartam beilleszteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák