Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Van egy ára és az a 60Hz és G-Sync hiánya ellégé elkeserítő...
Köszi a cikket!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Francia91
veterán
válasz MaxxDamage #1 üzenetére
Szóval megint egy kazán 1,6 millióért.... remek
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Apollyon
Korrektor
Aranyos, csak éppen a VR-ral szemben (ami ennek a gépnek a töredékébe kerül) nem csak, hogy semmi esélye, de még értelme sincs ennek a notebooknak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
dongettó
újonc
Amikor az emberek 19" on 3d-ztek.Never forget. De eljött ismét az ő idejük, most 15" on. Azóta hátha spóroltak kicsit a 19es LG-hez.
https://www.youtube.com/watch?v=8qLDHTAk3sM
-
access_denied
senior tag
Én a RAID0-t sem értem. Két 1TB lehet olcsóbb mint egy 2TB, ezzel spórolnának az áron? Amúgy meg szvsz drágább, a RAID0 meg adja, hogy nagyobb a meghibásodás esélye.
-
veterán
Örültem a tesztnek, de maga a gépnek nem nagyon ennyi pénzt kérni egy ványadt 3D kijelző miatt ami ráadásul eléggé szükös paraméterekkel rendelkezik.
duree54
-
sh4d0w
félisten
Ez egy iszonyuan tularazott Acer vacak. A 32 GB RAM rohejes, a 60 Hz-es kijelzorol mar nem is beszelve es termeszetesen fos hutes, 1.6 gurigaert.
Kapufa, egy lovesbol 3 es utana kipattant...
https://www.coreinfinity.tech
-
Kenny003
friss újonc
Sziasztok segitséget szèretnék kérni van egy lenovo legion y520 gamer laptop viszont nem ertem mértnem tölt a töltö jo mūködik viszont a gép nem veszi fel a töltést tudtok segiteni
Köszönöm
-
Érdekes koncepció; szívesen kipróbálnám, hogy milyen a 3D. De ennyiért...
A VR harcosok meg próbáljanak meg hordozni a laptop mellé VR headsetet, és tartozékokat... A laptop jellege miatt ez egy kicsit almát a körtével.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Szia! Rossz helyen jársz. Ebben a topikban: [link] biztos fognak segíteni.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface QHD, Intel core m3,(4x2,2Ghz)Intel HD VGA,4GB RAM,128GB SSD,szép állapot
- Microsoft Surface,QHD,Játékra is,core i7,IRIS VGA,16GB RAM,512GB SSD,újszerű
- Mackbook Air 13.3 hüvelykes
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,16GB RAM,256SSD+500HDD,szép
- Év végi Laptop bazár - több elérhető márka, már 14.990.-től
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest