- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Én úgy emléxem (most nincs itt a gép a szervízbe van) hogy nekem az újlenyomatolvasó a touchpadon van, elméletileg ugye az is cserélődik az egész cuccal?
Ha nem olaszből akkor van valami ötlet, hogy honnan érdemes?
Láttam németbe is de ott már 120EUR gondolom plusz még a pósta.Igazából fáj a szívem eladni de ahogy számolgatom lehet hogy jobban járnék vele sajna
Én úgy gondoltam ha 150-160között valaki megveszi az szerintem reális én meg akkor veszek egy ugyanilyet core i7-el 260ezerért vagy egy 8942öt.
Feltéve ha valakinek kell egy ilyen gépA haverok azt mondták mit foglalkozok vele annyira nem nagy gáz ne költsek rá!
Ja csak én vigyáztam rá mint állat a fedlap még fóliás erre valami pöcs összetöri és annyi nincs benne hogy felvállalja(((Rohadt mód dühít a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest