Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rauschi15

    csendes tag

    Adott egy Acer Aspire 5535-604G25MN noti.

    Amit tudni érdemes róla: Megjárta 4-szer a szervízt, mire cseréltek benne alaplapot, valami olyan hibája volt, hogy miután lehült a gép az oprendszert már nem tudta elindítani... Elvileg típushiba.
    Lassan fél év kínlódás után végre megkaptam a működőképes notit.

    De most új problémám akadt vele. Valamilyen oknál fogva a laptop időközönként kifagy, legalábbis én így tudnám jellemezni a nagy feketeséget amivel szemben találom magam. Ami furcsa, hogy néha 5-10 perccel bekapcsolás után, néha bírja akár 1 órát, szóval össze vissza. Gondoltam arra hogy túlmelegszik, bár erre nem lenne oka mert van hogy zenehallgatáson kívül semmivel nem terhelem és mégis.

    Everesttel meg Speedfannel megnéztem a proci hőmérsékeltét amik elég furcsa adatokat adtak: bekapcsolás után, semmilyen program vagy akármi elindítása nélkül alapból 45-50 C°, ha pedig játszok vagy filmet nézek akkor rögtön felugrik 70C°-ra. Ezek az értékek nem normálisak egy eddig kb használatlan fél éves gép esetében, jól sejtem?

    Viszont a kifagyások nem csak akkor jelentkeztek amikor 70C°-on járt a proci hőmérséklete, 50C°-nál is tapasztalható volt.

    Garancia van még rá szerencsére, szóval egyértelműen küldöm a szervízbe minél hamarabb, viszont érdekelne hogy más is tapasztalt-e már ilyet és annak hogyan oldották meg a problémát.

    Előre is köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák