Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaci56

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni. Egy Aspire 1650 az alany. Iszonyatos lassú működése miatt ismerősöm megkért, telepítsem újra a WIN-t. Nem is próbálkoztam takarítással, annyira furcsa szüneteket tartott menet közben. A recovery particio már hiányzott, mert eredetileg egy francia (ott vásárolt gép) Win járt hozzá, és valaki már legyalulta a winyót.
    Új particióra telepítettem, (legalább ötvenszer megismételve!) de a telepítés végén a gép mindig lefagyott. Csökkentett módban ment, de ha VGA-t is engedélyeztem, ismét fagyott. Cseréltem RAM-ot, de nem segített a problémán. Végül BIOS frissítés mellett döntöttem, és a 3A33 -as BIOS-t flasheltem L3263A45.WPH -val. (Mert valamiért úgygondoltam, hogy a 3A33 -ra a 3A45 jó lehet.) Valószínű, hogy nem kellett volna, mert azóta a kijelző sötét. A gép működik, - legalábbis a behelyezett CD -t piszkálja, és ki - be lehet kapcsolni, de a kijelző sötét.
    Lányos zavaromban azonnal nekiláttam egy USB bootolhatóvá formázásának, természetesen azon volt kimentve a régi BIOS. :-)
    Ha valakinek több tapasztalata van e gép terén, - és pláne BIOS recovery -ben, kérem, hogy segítsen!
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák