-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
a Futurama ps2-n nem ritkaság? (úgy rémlik xboxon horror áras)
szerk: hm, óriási a szórás árban, van itt 6-8-80ezres verzió is... szóval sellerek próbálják drágán tartani, de valszeg nincs rá óriási piac
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
-
arty
veterán
válasz perge666 #8303 üzenetére
Duke - játszottad már? Milyen a ps1 verzió? (ez is és a driver is kéne, meg a driver2 is kéne... nagyon sokminden kéne )
<nyálcsorgatószmájli>
... híre miatt a futuramat kipróbálnám!
---
új hónap, új fizu, kezdődhet a kincskeresés (nekem a vámosok blokkolják egy csomagok mostmár két hete... nem hitték el, hogy 150 dodó alatti, küldesz egy screenshotot, akkor persze már oké... mert azt aztán nem lehet hamisítani.... viccesek...)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Duke Nukemet igen játszottam,az irányítást picit szokni kell de nem lesz gond szerintem,sokkal jobb mint a Medal Of Honorok irányítása.
Driver 1-et nagyon régóta be akartam szerezni már,de mindig mást vettem helyette,Driver2 is meg van,nagy kedvencek a mai napig.Eldöntöttem hogy a PS1-es játékokat fogom erőltetni a közeljövőben,mármint a bakancslistás játékokat.Meg ha jön 1-2 jó Deal akkor PS2-re is veszek néhány címet.
Ilyen árak mellett nem éri meg nekem több konzolra gyűjtögetni,nálam ez a 2 konzol a BEST. -
laskr99
addikt
Üdv!
Páromnak lenne egy slim ps2-ese. Eddig néha néha bekapcsolták és hibátlanul ment, majd most egyik pillanatról a másikra nem olvassa a lemezeket.
Volt "szakembernél" aki kimért elvileg dolgokat(hagyjuk) azt mondta szar a lézer, de azért én még erre ránéznék...Mit lenne érdemes csekkolni, és mit ajánlotok ha tényleg gatya a lézer? Számítógéptől 1 szobára van a cucc(így necces a kábel húzogatás) , talán laptopról lehetne megoldani a játék osztását netről amit olvastam, hogy lehetséges. Esetleg még valami ötlet?
+ha nincs szoftmodos memóriakártyám hozzá,mivel lehet freemcbootot felrakni rá?/honnan érdemes beszerezni egy készet?Ha már szétszedem, miket érdemes átnéznem, takarítani? Fatet anno szépen helyrehoztam, az ment mintha kötelező lenne.
Előre is köszönöm.
-
Faterkam
addikt
válasz laskr99 #8309 üzenetére
A Slimnél szét sem kell szedned, hogy az optikát megtakarítsd! Ha végképp nem megy, akkor USB pendrive. A bevezető animációk néha akadnak (USB 1.1) de a játékok mennek. Már elég jó a kompatibilitása!
Külföldről nem érdemes olvasófejet rendelni, mert néha rosszabb, mint ami benne van
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
taki01
őstag
-
arty
veterán
válasz laskr99 #8308 üzenetére
se cd se dvd olvasás nem megy? (ps2 játékok is lehetnek cd-n és dvdn is)
amugy a lézertisztogatás mellett a maradék opcio a lézer fokusz/erő potmétereivel való játék, hátha alapon....HA jó lesz az olvasód... kapj le egy freedvdbootot, azzal gyárthatsz freemcboot memkártyát ámde ezt érdemes a memslot2-be tenni és csak erre használni, a mentésekre pedig venni másik kártyát (lehetőleg eredetit vagy ha nem, akkor mentegetni a tartalmát usb-re, gyakran!), ill van még a virtuális memcard, de azzal nincs tapasztalatom.....
a hálózatos isoboot sem csodaszer, ott is van kompatibilitási mátrix, sok nem-működő játékkal harmadik opciód az mc2sio, aliról berántasz egy adaptert és abba sd és azon játszol. persze ez sem perfekt
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tudnátok egy olyan oldalt ,ahol a konzolok exlusive címei vannak felsorolva?Elsősorban pc-s vagyok ,de az exlusivokat szeretném a saját konzolán játszani.A remastereket,remakeket külön játéknak veszem.Ami egyszerre jelent meg mindenre azt pc-n ,ami valamilyen konzol exlusive volt vagy később kijött pc-re ugyanaz a játék azt konzolon játszanám.
Köszi!!
-
Faterkam
addikt
válasz vargalex #8317 üzenetére
Én ezt tudom, de nekem kb. 25m lankábel kellene körbe a szobába, ennyit nem ér! Meg nekem a Slim mellett van egy Fat is, abba meg hdd
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
addikt
Én nem találtam még olyat, ami ne lenne hiányos. Legalábbis a PS1/PS2 időket nézve. Sajnos pont ez a kritikus időszak. Későbbi generációkhoz tartozó listák sokkal megbízhatóbbak.
Viszont e tekintetben már a Wikipédia is használható alapanyagot nyújt, csak nincs benne minden.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Nem. Bár nem rossz ár.
Május és a június miatt most "büntiben" vagyok. Megszaladt velem egy kicsit a ló. Plusz a játékok mellé becsúszott egy kontroller is, ami az "ezt meg minek vetted?" kategória. Amiből te is vettél kettőt.
Következő héten érkezik így is a Felony 11-79 (ami a Runabout 1), illetve Sony -s Formula One 97.
Meg sikerül rendbetenni a hiányos GT+MTGP2 kiadást. Múltkor ugye említettem, hogy hiányosan szereztem. Pontosabban csak a GT volt benne. Most jön még egy ilyen, csak abban meg GT nincs benne. Szóval sikerül összeraknom a teljes kiadást.
Egyelőre nincs is most más terv. Megígértem, hogy ebben a hónapban nem veszek semmit. Ebből mondhatni mégis 3 játék lett. Még 2 játékot most rögtön vennék apróról, egyik amit te említettél, de visszafogom magam.
-
addikt
Sega GT 2002 és az Online is felkerült az apróra. Ezzel a 3 címmel már elmennék plusz 20 rongy felé. Most egy kicsit éreznem kell, hogy hol a határ. Megígértem, és többségében elég jól tartom magam.
Szerk.:
Jah meg ott volt a Mille Miglia is, ami szerencsére elment.[ Szerkesztve ]
-
2 újabb családtag,vagyis 3 :
A Downhill az nem volt bakancslistás,de mivel együtt van a 2 játék így az is bekerül a gyüjteményembe. Egyébként meglepően jó játék.
Mostmár csak 3db PS1-es játékom maradt amit még majd el szeretnék adni vagy cserélni nekem tetsző játékra,szerencsére eladogattam,elcseréltem a felesleget,mostmár tényleg csak számomra kedves címek vannak meg,bár a lista még koránt sem teljes attól még nagyon messze állok. -
addikt
No-One Lives Forever - Retro PC Time Capsule vs PlayStation 2 - A Monolith Classic Revisited
Digital Foundry
Huhh...ezt a játékot mennyire szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
PS szétszedésnél a lemezolvasó részt feltétlen le kell szedni a belső vázról? Azon keresztül is rögzítve van a burkolathoz?
Itt ugye az pont nincs rajta a képen, de ahogy látom nem túl bonyolult téma. Olvasó, csatlakozó elektronika, alaplap és táp.
Összeszerelésnél, vagy már előtte a szétszedésnél érdemes valamire figyelni? Szalagkábel vagy annak a csatlakozója nagyon érzékeny?
Burkolatot kellene tisztítanom és próbálom felmérni, hogy kb. két pelenkázás között belefér -e.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon könnyű szétszedni,nem kell tőle félni.
A felső burkolatot csak az alsó csavarok fogják,utána az már szépen le jön.
Ha az alját is le akarod csupaszítani az sem egy ördöglakat,csak nyugodtan,odafigyelve kell csinálni.
Csatlakozókat is egyszerű széthúzni meg összerakni. ( igaz nekem sikerült egynél kiszakítani a csatlakozót amit itt írtam is ) -
addikt
válasz perge666 #8334 üzenetére
Egyszerűnek tűnik, de gondoltam azért megkérdezem van -e valamilyen izgalmasabb rész a szétszedésben.
Az volt a tippem nekem is, hogy azoknál a csatlakozóknál figyelni kell nagyon, de ez mondhatni normális, és sajnos előfordul, hogy az emberek szétcs***i.
Mondjuk szerintem a joycon kábelezésnél és csatlakozóknál nem sok szivatósabb dolog létezik. Pedig szedtem szét párat, de nem mondanám, hogy szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz perge666 #8338 üzenetére
Én most elérhető távolságban, Magyarországon belül 5 olyan játékot be tudnék szerezni, ami érdekel. Ez úgy röpke 30 rongy lenne. De ugye igyekszem tartani magam, ha már megígértem.
Ebben a hónapban csak 16 ezret költöttem. Ebből persze kicsit kevesebbet vallottam be itthon. Mondjuk ez sem sok ahhoz képest, hogy ebbe benne van 7 játék, egy csipszes PS1 két kontrollerrel. Meg egy csomó írott játék. 2 eladótól.
Ebből 4 játék saját felhasználásra marad.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
addikt
válasz perge666 #8343 üzenetére
Annak idején nálam a régi Tony Hawk részek mellett a Dave Mirra futott nagyon sokat. Bár nem mindenki szereti a bringázást, de én azt is nagyon szerettem.
#8341:
Gépet én egyáltalán nem akartam venni, csak becsúszott a játékok mellé.[ Szerkesztve ]
-
Nekem is meg volt,abba is belement pár óra.
Az egyik gép nekem is úgy jött. / PS1 /
A PS2-t meg dobozosnak mondták és keveset használtnak,megkíméltnek ezért vettem meg.De amint megérkezett kiderült hogy Nem is az ő doboza / teljesen más széria / meg a gép alap hangja sem a kevés használatra emlékeztet,ráadásul lemez olvasásnál cicereg meg kattog,de legalább működik. Elsőnek képet sem akart adni sima kábellal............Ja meg nem volt drága,szóval elfér a többi mellett.
Főleg úgy hogy takarítom kifelé a " retró gamer szobámat " és lassan viszem őket a végleges helyükre.[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Szóljatok, ha szabályt sértek, de a psx-et nem jobban megéri emulálni pc-n? A 10 éves laposom jól bírja, ds4-es controllerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest