Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz LZs?! #8105 üzenetére

    Tegnap este szagoltam az autódból kiszabaduló klímagázt Zsoltnál :DDD
    Egészen megtöltötte a nem kis légtérrel bíró műhelyt. A jó hír hogy az egyik csövön elmondása szerint - elég ordas repedést talált, nem is érti hogy nem ment el a nyomáspróba alatt a gáz. Illetve hogy a klímás(ok) miért nem vette (-ék) észre. Ha ez az, akkor vége a nyűgnek.

    Átestem a katalizátorcserén én is. A kissé hangos dobo(ka)t nem cserélte, mondván végig korrodált a katalizátortól a hátsó csonkig... :Y és hogy ráhagyja egy kipugogósra a nemes feladatot.
    A rossz hír hogy az egyik, relatíve új (tavaly szerelte be, 10-11k km-rel ezelőtt) lambdaszondát nem tudta kiműteni a katalizátorból, melegítéssel se :((( azaz még egy szondába fájt nekem a móka.

    Mennyire ciki bontott kipufogó csövezést keresni/felrak(at)ni?
    Mivel vehetnék közvetlen családon belülről, valóban ismert szerviztörténettel egy jó kis japán közlekedőedényt (2007-es, kifakult piros jazz épp feleannyi lóval mint a JTS, de feleannyi méterrel is), igazából nem lesz szükség már rá. Zörgő katalizátorral nem venné meg senki, de ha a kipu nem új, hanem bontott - használt de okés állapotú - az nyilván nem tűnik fel senkinek.
    Ha csak zsebpénzt adnak érte, akkor csábító lenne félretenni és tip-toppá hozni valamint alkalmanként krúzolni, de egyrészt helyet is kéne keresni neki, másrészt erre a célra léteznek alkalmasabb típusok is)

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák