Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz molnarpeter #14250 üzenetére

    Ezért ingok, ha nagyon a szívemre tenném a kezem nem megalapozott a 3. kocsi a Jazz és a céges dízel mellé de akarok sajátot mert amikor épp mindkettő víve van akkor nagyon hiányzik... plusz a céges az olyan mint a kutya vacsorája ha van örülünk ha nincs akkor nem akarunk kocsi nélkül lenni ugye.

    Viszont a sok home office miatt kvázi hobbi autó, tényleg akkor van kimozdítva ha kirándulni megyünk ami kb minden második szombat ha engedi az idő... :DDD

    Lehet elengedem a Tjetet és 1.6 vagy 1.9 a vége :R
    Gondolom a GP is felejtős az 1.3-al ha nagyon őszinték akarunk lenni. Civic 90le-jét is igazán megbántam, valahol az a szint kéne nekem mint az i30-unk, azzal boldogan el tudnék lenni. (2017 1.6Crdi 136hp)

    Most az alapvető elszaladok mert kell valami témákat nem vettem mert az értelemszerű bármivel. Csak a rutinszerű használatot nézve tényleg több értelme lenne a dízelnek. :F

    ----

    1.6 és 1.9-es MJet vezérlésekre olajjal együtt mennyit saccoljak rá vétel után? ~100-120k?

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák