Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • theproject

  újonc

  Sziasztok!

  Én egy magyar web fejlesztő vagyok.
  Egy nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok.
  Arra lennék kíváncsi, hogy a magyar webezőknek, így nektek is, mi a véleménye a magyar nyelven elérhető webes szolgáltatásokról, azok használhatóságáról.

  Ezért azt szeretném, ha megválaszolnátok nekem a következő kérdéseket:
  - Mi az a webes szolgáltatás, amit ti legjobban hiányoltok a magyar piacról? (pl.: legális online filmnézés stb.)
  - Mi az a webes szolgáltatás, aminek a használhatóságával, kezelhetőségével legkevésbé vagytok megelégedve? (pl.: online ételrendelés)

  Nyugodtan szabadjára engedhetitek a fantáziátokat, jöhet bármi (az ésszerűség határain belül). Írhattok olyan szolgáltatásról, ami már külföldön működőképesen fut, de olyanról is, amivel még soha nem találkoztatok az interneten, tehát amit ti találtatok ki.

  Természetesen nem kell mindkettőt kötelező jelleggel megválaszolni, ha csak az egyikről tudsz véleményt formálni, az is tökéletesen elég, továbbá egy kérdésre több választ is írhattok, ha tudtok.
  Ezekre azért van szükségem, mert szeretnék egy projektet indítani, amely keretein belül a magyar webezők által leginkább hiányolt webes szolgáltatás kerülne kifejlesztésre.
  A válaszokat természetesen PM-ben is elfogadom, ha nem szeretnéd, hogy mások lássák.

  Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.

 • netpeti98

  addikt

  válasz theproject #1 üzenetére

  Szerintem a legális online filmnézésre lenne igény! :K

  Szerintem nyiss meg inkább ezt a topikot a személyes Logout blogodban mert az OFF-topic Logoutban nem szoktunk topikot nyitni.

  Üdv netpeti98

Hozzászólok Aktív témák