Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz radi8tor #8507 üzenetére

    Amig itt irjatok a kommentet azalatt az ido aatt csinaltok regi ruhadarabbol maszkot es ha boltba mentek elkezditek viselni, peldat mutatva az embereknek. Nalunk a politikusok kezdtek el, kemeny kampany ment abbol hogy a maszk nem szegyen.. 3 nap kellett kb es az egesz orszag felvette. Tanulhatnatok..vagy nektek parancsba kell adni hogy felvegyetek?

    gaben varrjal es lesz, ha nem tudod hogy beteg vagy inkabb vedd fel veletlen se fertozz meg senkit, ha az otthon varrt maszkba kohogsz vagy lelegzel leheg csak 10 centire repul el a virus a szadbol, masz nelkul meterekre.. konyorgom mi olyan nehez ezen felfogni? Mindenki megirta tunetmentesen fertoz a legjobban a virus.. ha akkor veszed fel a maszkot amikor mar tudogyulladasod van addigra mar emberek szazait fertozhetted meg. A hazilag varrot maszk ismetlem csokkenti a fertozes tovabbadasat.

    ahogy latom reszedrol panikolni meg sirni meg elutasitani minden tippet ami akar 1% al is csokkentheti a megallitast celravezetobb.. majd varjal honapokat mire lesz maszk hatha addig nem kapod el ugye?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák