Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz tom_tol #55241 üzenetére

    hivatalosan valószínűleg nem ők kezelik, ők csak a kisegítők. Múltkor linkelt valaki atv-s telefonos interjút egy pár éve nyugdíjba ment doktornővel. Ő elég reálisan leírta - az orvos ismerőseitől kapott infók alapján -, hogy a "normál" 2-3x -os túlterheltség helyett 6x körül lehet a szakképzett ápolóra jutó lélegeztetőgépesek száma. Orvosból pedig 30 betegre juthat talán egy. A kisegítők meg szakképzettség nélkül próbálják követni a néhány szakképzett utasításait. A dokinéni azt is hangsúlyozta, hogy az intenzíven sokszor olyan állapotú emberek is vannak, akik belehalnak, ha bármilyen totojázás történik. Nem mondta ki egyenesen, hogy a képzeletleneknél meghalnak a betegek, de volt olyan mondata, hogy az már késő, ha a figyelmeztető jelzést lenyomja a nővérke és utána valamikor megy oda cserélni az infúziót például. És hogy a képzetlenek nem tudják kezelni a gépeket.

    Ugye nem kell emlékeztetnem arra, hogy rendszeresen, minden évben voltak nyilvános panaszok arra, hogy mennyire túlterheltek az eü dolgozók és hogy rengeteg túlórát kell csinálniuk. És ez még a normál működés során volt, jóval a járvány előtt. Ráadásul jó ideje meg van tiltva, hogy bárki nyilatkozzon a kórházakból. Csak maga orbán és földi helytartói jogosultak bármit mondani.

    Egyébként a nyilatkozat lehet eleve átverés. Tényleg állította valaki, hogy ott, abban az épületben kezelnek pszichiáterek lélegeztetőgépes betegeket? Merthogy ők tételesen azt cáfolták, hogy ott nem kezelnek ilyen betegeket és ezért nem lehet igaz, hogy pszichiáterek kezelik őket. No és máshol?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák