Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Parci #48478 üzenetére

    A hívőknek ez sajnos kb teljesen felesleges: aki ezeknek hisz, az ezeknek akar hinni, és ott teljesen mindegy a cáfolat. Nézd meg a billgécc konteókat: ezerszer cáfolva volt már minden részük, és mégis izomból mennek. Vagy csak hogy relevánsabbat mondjak, a "maszk mögött nem kapsz oxigént, CO2-t lélegzel be" hülyeség: orvosok tucatjai készítettek videókat a cáfolatra, és volt hatásuk...?

    Én is szívesen látnék egy ilyen műsort, amiben végigveszik ezeket a marhaságokat, és elmagyarázzák a népnek, hogy miért marhaságok - de arra válaszul ezek a "hullarablók" (copyright by Parci :)) csinálnának még több videót, aminek ugyanúgy hinnének a hívőik.

    Akit talán meg lehetne győzni, az a bizonytalankodók, de egyrészt nem tudom, mekkora a számuk, másrészt nem tudom valóban meg lehetne-e őket győzni. De megpróbálni talán érdemes lenne - csak hát nézőket nem vonzana egy ilyen műsor.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák