Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz t72killer #48034 üzenetére

    Soha annyit nem túráztunk a családdal, mint a tavaszi lockdown alatt.

    Hurrá, sokan megoldják ezt is, örülök is neki. De nem csak bezártság érzet okoz rossz közérzetet ám. De igazad van, erdei sétálni lehet.

    Láttál már zombis filmben ábrázolt kihalt városrészt? Naná. Én is. Ugyanott nyüzsgő élet volt előtte rengeteg ember, vendéglátó helyek, üzletek. Aztán, mint amit elvágtak, szombati napon gyakorlatilag nincs ember az utcán. Üzletek, vendéglátók zárva, embereknek munka megszünt.

    Ez volt tavasszal Pest egyik legnyüzsgőbb részén hosszú ideig.....mi lenne ezen lehangoló? Ja és közben sok sok embert láttam, sokkal beszéltem, akik már nem kellett, hogy jöjjenek! Meddig? Azt nem tudták, de gondolom a bizonytalanság az sem elég lehangoló. Persze, ha lett volna Pest belvárosában is több erdő, ahol ezek az ezrek sétálhattak volna.....mondjuk gombát vihettek volna haza éppen. Mert a család akkor is enne, mikor megszűnnek tízezrével a munkahelyek.

    De igazad van, senkit nem tiltottak el az erdei sétától! Mit nyavalyognak, nem is értem. :N

    (#48037) szunya1

    Kösz a javaslatot, de pár éve sört sem iszom, néha vannak ilyen random szüneteim. :N Nincs semmi oka, max a kockák rejtőzése pocaktájékon. Ráadásul egész ép pszichém van, még. Nem is vagyok itthoni bezártságra ítélve egyelőre, lekopogom, de eddig még megfázva sem voltam, ha nem felejteném el, hol a cavintonom, a vitaminokat is szedném. Pár napja rohadt mérges voltam melóban, mert éreztem, hogy megfáztam, annyira feldühített, hogy estére magától eltünt. Qrvára nem lett volna jó, ha elkezdek tüsszögni, szerintem pszichésen legyőztem a megfázást fél nap alatt. Ha ez lehetséges így.....meló megy itthon is, el is járok, szóval pszichém atomstabil. Ha meg nem az, az inkább női/családi vonatkozású. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák