Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacos001

    senior tag

    válasz Sped #37929 üzenetére

    Sulit biztosan fogják csesztetni, itt is nálunk, ott is...
    Én pl Április 15 napon felmondtam, mert már akkor bezárás alatt állt az ovi. Megtehetjük, mondhatni évekre van pénzünk ha a havi kiadást és egy kis "luxust" nézünk. Emellé persze ott a feleség fizuja..és még én is kapok pénzt azért, hogy úgymond a gyerekre felügyelek/felügyeltem. Na ez az amit sokaknak kivánok, hogy megtehessék...
    Feleségem dolgozik irodában, párszor már ecseteltem mi zajlik ott is. Nekik nincsen nyitvatartásuk, pontosabban "hivatalosan" zárva vannak, telefonos elérhetőségük van csak, ettől függetlenül ott ülnek általában 2-3 ember 25négyzetméteren.
    A HO nekik biztositott bármikor, amikor úgy gondolja, csak szólni kell. Pár napot le is nyomott igy.
    Eddig még jobban érzi magát ott a társaságban, mint itthonról csacsogni a sok értetlennel telefonon. :DDD Kis meló, traccsolások, ebédek. Elhiszem, hogy jobb ott.

    Gyerekünk most kezdi az első osztályt Szeptember 22 napján. Addig az iskola elsejétől biztosit gyerek felügyeletet, ami abból áll, hogy odamennek, báboznak, barkácsolnak, festenek, legoznak, tornateremben bohóckodnak. 65€ért Kb. 50 gyerek, erre 2 felügyelő tanár.
    Itt nem kell maszk egyáltalán. az indok, hogy 2 csoportra tudják őket szétválasztani.
    Szeptember 22től suli, ott már nem lehet őket szétválasztani kell a maszk.
    Ugye azt majd addig a 47. verzióval eldöntik, hogy órán is kell e vagy sem, szünetben kell e vagy sem...eddig volt egy verzió---> [link] ;] ez nyilván változni fog.
    Van baj...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák