Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • idegen lény

    őstag

    válasz #46372352 #35805 üzenetére

    Vagyis a beoltottak ugyanúgy tovább fertőzhetnek, mint a nem beoltottak! (Ellentétben a "vadonatúj behatolási út"-on beadott vakcinával, ami még erősen kísérleti stádiumban van.) Ezt eddig elhallgatták előlünk, és most is csak véletlenül kotyogták el! :W Akkor hogyan is állítja majd meg a járványt az oltás? Csak, ha mindenkit beoltanak! :W És az se a járványt állítaná meg, hanem csak a következményeit. De azt is csak abban a csoportban, ahol mindenkit beoltottak. A nem beoltottak között tovább terjeszthetik a vírust, ráadásul teljesen tünetmentesen, vagyis észrevehetetlenül, vagyis sokkal hatékonyabban.

    "A dohányzás súlyosan károsítja mind a dohányos, mind a környezetében lévő passzív dohányosok egészségét, és komoly szerepet játszhat a légúti betegségek, így a koronavírus terjesztésében is." "Dohányosok és krónikus légúti betegségben szenvedők esetében fokozott annak a receptornak (ACE-2) az expressziója, mely a belépési utat jelenti a COVID-19 vírus számára. Ez a megfigyelés magyarázatot adhat arra, hogy éppen ebben a két csoportban miért okoz súlyosabb megbetegedést a COVID-19, egyszersmind rávilágít a dohányzásról való leszokás fontosságára is."

    "Egyes kutatások szerint a szelénhiány növeli a Coxsackie vírusok betegséget okozó hatását, így végső soron szelénhiány miatt alakulhat ki szívizombántalom, amely az említett vírusfertőzés szövődménye lehet."

    [ Szerkesztve ]

    AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

Új hozzászólás Aktív témák