Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Ezekiell #32345 üzenetére

    Az azért aggasztó, hogy már vagy fél év eltelt és még mindig össze-vissza beszélnek. Ennek persze nagyrészt az is az oka lehet, hogy nem működnek együtt a különböző országok orvosai, kutatói. Politikát csináltak a kérdésből, még az amcsi-kínai gazdasági háborúnak is részévé tették. Politikusok mindenféle kinyilatkoztatásokat tesznek, szakmai alapok helyett párthovatartozás szerint hergelik az embereket egymás ellen. Minden ország külön-külön kutatásokat és fejlesztéseket indított, sokszor propagandaként használva azt. Ahol meg valami eredményt elérnek, ott megpróbálják megvenni, kisajátítani másoktól azt a gazdagabbak. A felszerelések beszerzésekor is látszott, hogy teljesen idióták vezetik a világot. Együttműködés helyett még országon belül is egymás ellen licitáltak.

    De a médiát sem kell félteni. Hol propaganda, hol szenzációhajhászás a cél, mert azokból jön a pénz. Oknyomozásnak, valódi kutatásnak nincs helye, olcsóbb hisztériát kelteni és egy nap lehozni mindent és annak ellenkezőjét is.

    Hogy a fenébe lenne képes bármi komolyabb katasztrófát túlélni az emberiség. A hülyeség és az önzőség miatt élve falnák fel egymást a túlélők.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák