Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz ncc1701 #30970 üzenetére

    Mult heten amikor jottem haza, Ausztriaban Suben-ben megalltam, mindenhol maszkos emberek, rengetegen vartak, atautoztam a masik oldalon levo benzikut haromszogbe, alig lebecoltak a benzinkuton, a kutas ugy nezett ram, mintha valami bajom lenne, amikor fel akartam venni a maszkot, mondta, hogy mar nem kell hasznalni. Bevasarlaskor sem kell.

    Jo, tudom, a felosok most felhaborodnak, de ez kerem melletunk levo orszag, nem hallani a lazitasok ota a virus kirobbano sikererol. 15 ota nincs maszk kotelezettseg bevasarlaskor, etteremben, nagyjabol sehol, csak a tomegkozlekedesen es nehany egyeb helyen. Mielott fake news terjesztesevel vadolna barki, itt a hivatalos oldal.

    Szerintem az emberek nagyja letojja, hogy mi van. Akik farkast kialltanak, azok csak azt akarjak belelatni a statisztikaba, hogy mennyire igazuk van, mennyire jon a kovetkezo hullam, hullik a nep, mint a legy, stb.

    Jo pelda az USA, sokan majd ezert is lehurrognak, de majus elejen napi 2700 halott volt, 27000 uj napi fertozessel, most napi majd 39000 uj fertozott van, de csak ca. 800 halott. Ha felelmet akarok kelteni, akkor persze, hogy a rengeteg uj fertozottet emelem ki. Osztrakoknal is csak napi 25 uj fertozott van, aztan eleg laza mar a vedekezes hetek ota. Ideje lenne elengedni ezt a nagy vedekezes temat. Terjunk vissza ra, ha valahol lokalisan berobban, de addig se kellene feleslegesen terhelni a nepet ezzel.

    Na lehet onteni ram a xart :D

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák