Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    A fegyelmezett járvány-megfogásról írtak többen. Akkor képzeljük magunk elé Olaszország déli harmadát. ;)

    A jó pszichés állapotom megőrzése miatt nem folyamatosan olvasom a topikot, így nem tudom volt-e már ez:

    A bonni egyetemi klinika virológiai intézetének és klinikai kémiai és farmakológiai intézetének közös szervezésében végzett kutatás alapján hozzávetőleg 1,8 millió ember - a 83 milliós ország lakosságának 2,1 százaléka - fertőződhetett meg az új vírussal május elejéig.

    A bonni kutatók a járvány első helyi gócában, a németországi Vuhannak is nevezett Heinsberg járási Gangeltben vizsgálták a vírus terjedését és hatásait 405 háztartásból 919 ember bevonásával. Számításaik szerint a település lakosságának 15 százaléka fertőződhetett meg, miután február közepén egy több mint 300 ember részvételével, zárt térben tartott karneváli ünnepségen elkezdett észrevétlenül terjedni a vírus. A fertőzés az esetek 0,37 százalékában vezetett halálhoz. 444 írta, eredeti cikk linkje nincs meg

    Magyar helyzet, ahol meg tudom tippelni: bulinegyed közepe, társasházak - rbnb, múlt évihez viszonyítva 300%-kal kevesebb halálozás. Ne említsük a lezárások hatását, mert addig a pillanatig óriási személyi mozgások voltak és ugye azok a lezárás pillanatában nem veszítették el a hatásukat értelemszerűen. Kéne lenniük áthúzódó hatásoknak, vannak is, fertőzés és haláleset nem nagyon van. Amire konkrétan rálátok, ott Barcelonából, Brazíliából Thailandról, etc. hazatért állandó lakók voltak karantén alatt, az épületblokkban csak egy fő kórházi orvos fertőződött meg újraélesztés közben.

    Olvasok itt okos tippelést, hogy ha itt nem lenne megfogva, 500% lenne a halálozás.....nem bánnám, ha a qrva tippeléseket a Szerencsejáték Rt bevonásával ejtenék meg a károgók! :W Nehéz szofisztikáltnak maradni, de sikerül......

    Ez a %-okkal való dobálózás idiótaság, már elnézést, mert mihez képest annyi? Tényleg jó lenne minimális önmérséklet mindenkinél, még ha sokaknak jobban esik, ha paráznak és paráztatnak, akkor is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák