Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Asbee #108381 üzenetére

    Az ember mindig azt hiszi, hogy nincs lejjebb, de folyamatosan rácáfolnak :D
    Egyesek olyan szintű f@$zságokat fogadnak el kész tényként, amit egy 12 éves gyerek is megkérdőjelezne.
    Pár évtizeddel ezelőtt a társadalom egyszerűen kivetette magából is ilyen idiótákat, illetve kezelték őket a megfelelő intézményekben, de manapság a túltolt polkorrektségnek, meg a "mindenkinek mindenhez IS joga van" -mentalitásnak és az ellenőrizetlen közösségi médiának , online tartalmaknak köszönhetően elszaporodtak. Jelenleg meg még rátesz egy lapáttal a mai magyarországi politikai helyzet is.
    A kormánynak jól jön a tudatlanság, mert könnyű az ostobákat irányítani, ráadásul úgy, hogy azt hiszik, nem irányítja őket senki.
    Nem véletlenül nem történt semmiféle felzárkóztatás pl a cigányság tekintetében...
    Az ilyen végletekig egyszerű, minden konteós hülyeséget benyelő barmokat oda szavaztatják ahová akarják.
    Persze nem magukra akarják szavaztatni őket, felesleges. A saját szavazóik megvannak, a cél az ellenzék lerombolása, feldarabolása, fregmentálása.
    Nagyszerű példa a járvány óta megjelent kismillió pártocska, a legnagyobb a gödény féle "normális életesek" de ott van még a Racionális Élet Közösség, a Le az adók 75százalékával.... Vagy 10 ilyen mostanában felbukkant szerveződés van, mind a járvány, vírus, vakcinatagadó vonalon, és mind azonos mintára működik:
    - Szídja a kormányt (ez az egy jogos is) annak minden döntésével, személyével együtt.
    - Feszültséget generál, tüzeli az ostoba tömeget különböző álhírekkel , kicsavart mondanivalókkal, féligazségokkal, ferdítésekkel, mindezt főleg facebookon, illetve saját kamuhíroldalaikon pl mediaforrás.hu.
    - Az így felhergelt tömeget pedig egy-két kijelölt személy vezeti aki látszólag "átlát a háttérhatalmi szitán" és utálja a kormányt... A választásokkor vígan szavaznak rá mert az ő véleménye megegyezik a bepalizott tömegével.
    - Mivel kis pártokról van szó, valószínűleg még a parlamentbe sem jutnak be, vagy ha mégis, semmi veszélyt nem jelentenek.
    Így rengeteg szavazat, ami amúgy az ellenzéket táplálta volna, megy a levesbe, nem lesz más, csak egy csomó kis pártocska, akiknek a szavazói nagyon büszkék magukra, hogy milyen okosak, milyen lázadók, közben meg megvezetett idióták...

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák