Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LED333

    csendes tag

    válasz Qtya123 #103356 üzenetére

    Már a bejelentéskor borítékolható volt kb.
    A fél ország már Kína zsebében van ( vasút, Fudan, rengeteg logosztikai szerződés...)
    Külön kiemelt reklám és presztizs-érték Kínának, hogy egy EU ország az Ő technológiájukkal gyárt vakcinát, és azzal is olt.
    Számomra aggasztó hogy ha már nem a legújabb (így időtállóbb) technológiára húzunk fel egy gyártat, hanem egy elavultabb (bonyolultabb, lassabban fejleszthető) megoldást, ráadásul mivel a teljes, aktív vírust szaporítják (majd deaktiválják), nagyobb az esélye az esetleges hibából fakadó katasztrófának. (bár ilyenre eddig nem nagyon volt példa, de mi Magyarok jók vagyunk a balfaszságban)

    #103357 moongoose
    "Életem párja felvette az oltást, mert féltette az állását.(öregotthonban dolgozik és kommunista elvekkel igyekezett a vezető, hatást gyakorolni rájuk)"

    Még jó hogy ott megkövetelik az oltottságot.
    Ha bármilyen szerettem ilyen intézményre szorulna (akár ingyenes , de fizetős esetben pláne)
    elvárnám, hogy mindnt megtegyenek a Covid, vagy bármilyen más fertőzés lehetőségének csökkentésére. A Snowflakeskedés nagyon divat lett, de itt nem tolerálható. Ennyi erővel milyen durva komcsi kényszerítés már, ha a pékségben ,ahol én gyúrom a tésztát köteleznek arra, hogy sz@rás után mossak kezet, pedig én a vegyszermentesség híve vagyok, és a kezem nem bírja a klóros vizet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák