Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Csókolom #102115 üzenetére

    Egyszeruen ertelmezheto szam, nem kell sokat magyarazni, atlagjozsi is ki tudja szamolni.

    Amint elkezdunk abba az iranyba menni, hogy probaljuk a tesztszamhoz igazitani a Inzidenzwert-et, meg az egesz vedekezest, sokkal bonyolultabb ertekeket kell behozni, amit mar nem fog megerteni az atlagvalaszto.

    Klaszter kialakitas? ha mondjuk egy munkahelyen van fertozes, amit megalliatanak, lehet, hogy az Inzidenzwert felmegy egy kisvarosban par szazra, de attol meg megfogtak, es nem kellene az egesz varost lezarni. De ez mar bonyolult. Inkabb zarjuk le az egesz varost Landkreisot. Ez azert van, mert a RKI fonoke allatorvos, ott tok normalis, hogy betegseg az allattarto telepen, lezarjuk, minden allatot levagunk, fertozes megoldva. Favagos modszer, emberekre sajnos nem lehet alkalmazni.

    Tobben probalnak felszolalni a faek egyszerusegu Inzidenzwert ellene, de a kozmedia alapbol nem is hozza be oket, a tobbi "fuggetlen" media meg inkabb nem piszkalja a temat.

    Itt van pl. ez: http://www.matthias.schrappe.com/ (okay lehetne https). A lenyegen nem valtoztat, jo javaslatok az Inzidenzwert helyett, persze senki nem foglalkozik vele.

    Amugy engem ez a bezarok kinyitunk, senki nem tudja mi van helyzet nem izgat. Nem tudok rajta valtoztatni, hozzaszoktam, hogy elelmiszeren kivul mast nem lehet venni, kaja elvitelre abbol a par etterembol, ami eletben maradt, ruha? Ugyan mar, az se kell, rendelek 2-3 meretet online, 3/4-et visszakuldom, mert nem jo, ami jo, abbol veszek tobbet. Szar helyzet, de ha a nep turi, es tenyleg elturi, mert ha szovatesezd, akkor rogton neonaci vagy.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák