Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Megk...tuk az lakosságarányos oltással az USA-t gigahátrányból:
    Szerintem a végeredmény is magasabban lesz, úgy lászik, hogy ott arányosan is többen nem fogják felvenni.

    Egy kis 10.000.000-s szegény országtól ez szerintem bravúr. K..va jó húzás volt a orosz és a kínai vakcina megvétele. 1-2 hónappal hamarabb nyitunk, mint pl. amit beraktam EU-s Franciaország, így %-osan a gazdaságnál is ott lesz éves szinten az 1-2 havi extra.

    Egyébiránt megkaptam kedden a 2. Szputnyikot. Aznap nem volt semmi, 1:00-kor felébredtem, reggel 5:00-kor mentem dolgozni, de már akkor lázas voltam, aztán melóba gyengeség, láz, egyszerre fáztam és melegem volt, aztán 9:00 körül jobb lett, de délután visszajött, és mire hazaértem 18:20 körül, megint volt egy kis 37,5°C, aztán másnap reggel már minden fa...a volt. 2x 1,5 lázcsillapítót vettem be szerdán.
    Bátyám barátnője fertőzött volt ugye 2 hónapja (covid szinten enyhének számító tünetekkel), és neki is láz volt másnap és a karja fájt nagyon.
    Bátyám pedig nagyon elkapta 2 hónapja, most ráoltottak a Szputnyikkal, és kéz zsibbadás és váll fájáson kívül semmi nem volt neki.

    Aki kifejezetten az oroszt szeretné beadatni, vagy gondolkodik: most már erősen limitált az 1. adagos mennyiség. Valszeg 50.000-100.000db sincs már belőle.

Új hozzászólás Aktív témák