- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
Aktív témák
-
nRu3
addikt
válasz Achill3uS #364 üzenetére
Most melyik szám sorol van szó ?
pl: 3200+ BOX
ADA3200DAA4BP
LBBLE 0519GPMW 0519-> ha erröl ez nem a honap nap gyártási dátum vagy mi? és ha 1000 alattit kell az aszt jeleni az összes szeptemberig gyártott proci jó lenne .
vagy valamitt félre értelmeztem, de nagyon''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Akkor jól tudtam hogy a fejemben lévő adatbázis hiányos és keverem még azt is amit nem tudok pontosan
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
na vettem végre venice-t 3500+ E3 05.22 kiadásu és az a ucso négy szám 17xx akkor erre azt mondjátok hogy feltehetöleg gyengébb a tuning potenciája, na majd holnap vagy holnap után összerakom és megrágatom a kicsikét mitt tud igazobol
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Alvin_ti4200 #594 üzenetére
Én is ebben bizom mert a E4 vagy E6 lefikázták sokan.
-
nRu3
addikt
a 1005 újra lehet rakni hátha megsérült benne valami ,igy kijavithatod az esetleges hibáját, a samsung ramok szoktak menni 440-450Mhz-en és ha még kapna valami hűtést akkor pedig nyugodtan lehet használni is.
-
nRu3
addikt
Az én samsungomon volt passziv hűtés és 450Mhz mentek szép stabilan ha jól emlékszem 2,7v feszel, de lehet hogy kifogtam egy jó példányt.
A biost pedig probáld meg nyugodtan rakd rá ugyanazt ami fenn van nincs mitt vesziteni.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Prymus X. #662 üzenetére
a hűtöt én használtam 3500+ @4200+procival 1.65v feszel és lehűtöte
most pedig X2 4200+@5000+ procin használom 1,425v és a terhelem de akkor rendesen ,max felmegy 50fokra, alapjáraton a procim 35fok és a hűtö ventie levan szabájozva hogy halk legyen.
a felrakás egyszerü a lap hátulján lévő fém keret marad, a nagy fekete müanyag lejönn, a gyári csavarokal ami a lapé azzal felcsavarozod a zalmant.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz YODA mester #657 üzenetére
a magasabb fsb jobb ,az hogy melyik beálitás gyorsabb azt mgtudod ha az everestel csinálsz ram mérést és akkor a számok alapján tudni fogod melyik.
-
nRu3
addikt
válasz Prymus X. #672 üzenetére
a ház elején 1db 12cm venti ami befujja a levegöt, 1db 8cm venti az oldalán ami befujj szintén, 1db hátul 12cm ami pedig kiszivja a házbol a levegött. ezek a ventik is levanak szabályozva a hang miatt.
-
nRu3
addikt
válasz YODA mester #673 üzenetére
elvileg a venice jobban, de van kivétel mind két oldalon
-
nRu3
addikt
Befolyásolja ha be van kapcsolva, instabilá válhat, legalábis sok lapnál igy van, de vanak egyesek akik c&q val agyba főbe húzák a lapokat procikat és állitolag müködik stabilan, szerintem+nem.
-
nRu3
addikt
-
nRu3
addikt
a második sor a szám 0535 év és melyik heti gyártásu a proci
a harmadik sor ucso 4számjegyet kell nézni és arra azt mondják hogy a jó tuning potencia érdekében 1000alat kelll lennie, én ebben nem hiszek de a E/ steping az nem anyira jók állitolag.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Api(cs:s) #972 üzenetére
itt Bővebben: link
vagy Bővebben: link''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Api(cs:s) #983 üzenetére
lehet hogy a lap mér félre, ezért mondom itt érdeklöd meg a lap topicjában itt joban ismerik. Bővebben: link
ha pedig gyanakszol abban hogy rosz a höátvitel szedle a hűtöt, pasztázd újra hütűzsiral és rakd visza a hűtöt a procira,
Milyen ramod van és most milyen időzitésekel megy?''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz Api(cs:s) #997 üzenetére
pl legalább everestel lehet megnézni mi a gyári időzités és az éppen aktuális Bővebben: link min itt, igy megtalálod remélem.
-
nRu3
addikt
válasz Adolfka_ #999 üzenetére
Bővebben: link nálam is asszem enyi a max.
-
nRu3
addikt
-
nRu3
addikt
válasz DigitXT #1003 üzenetére
Tudom hogy nem 1,65v írt, de van olyan lap biosal amiben anyit lehet adni azért raktam be a linkett, de az előbb megnéztem és nálam a max fesz az csak1,5v te jó ég minden nap szembesülök milyen xszar ez a lap
-
nRu3
addikt
válasz Api(cs:s) #1013 üzenetére
vedd ki a 256 ramot , szerintem nem azon mulik nekd hogy 512 MB vagy 768MB és igy legalább szép stabilan fogg menni.
Persze ha van türelmed probálj a feszekel játszani.Hátha javul valamit.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz LeslieG Jr. #1517 üzenetére
én teszt időszakba simán 9x300 kezdenék, de a szoftveres tuningot nagyon ne erőltesd, a bios tuning jobb.
-
nRu3
addikt
-
nRu3
addikt
válasz LeslieG Jr. #1591 üzenetére
2400 az még szerényke a lapodal és a procidal több kellene lenni. lehet hogy a progikal találsz hibát és akkor azt fogod hini nem stabil de a gyakorlatban pedig atom stabilan menne a gép.
-
nRu3
addikt
Csak gonolj bele ha szoftvresen húzol és mielőtt újrainditod a gépet az egész befagy kék halál stb....és akkor te nekd kell újrainditani a gépet és akkor mehetsz bele a biosba és mehetsz pepeszelni...
-
nRu3
addikt
válasz Deathcourier #1646 üzenetére
igy már egész más a leányzó fekvése is azokat már kelemesen lehet csavarni
Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest