- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
hát ugy látom nem fog senki sem sem segiteni,alapórajelen sem tudom leteszteln,most akkor akad valami?vagy hibás a proci?másnak is 64bites win 7 van szóval oprendszer tuti jó hozzá egyébként már a teszt legelején egyböl hibát ír nem is kezd el számolni,szal nem értem a vga teszt külön lefut 7000pont körü van 9800gtx el ha a sima cpu 1 tesztet futatom nem ís ki eredményt csak valami po-t valaki mondhatna valami ötletet mit csináljak,vagy nem jó topikbaírok hogy alig járnak ide?
-
Alister71
nagyúr
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a P**** mért annyi amennyi, amikor a vga is kap egy pontot meg a cpu is és picit eltérő eredmények ezek.
Tehát a P******mit jelent?? -
Rover623
félisten
Alakul...csak kicsit szokni kell...még sosem volt "magáncélra" ATI/AMD karim...
primus inter pares
-
hoax
senior tag
Physx-et illik használni a teszt alatt, vagy kapcsoljam ki és úgy mérjem...?
Don't panic!
-
rayman2006
tag
Hello
Nekem Q6600 4GB Ram 4890 Vapor-x minden alapon.
score:9525
GPU score :10057
CPU 82225Szereintetek jó ez a pontszám erre configra?
Üdv. -
Brumi˘
addikt
válasz rayman2006 #5232 üzenetére
A cpu score lehetetlen, még physixel is (simán elírtad szerintem). Am a végére kapott pontszám jónak tűnik. De az aláírásomba ott a lista linkje ott nézelődhetsz még.
-
_core
aktív tag
E6750@3800Mhz + Sapphire ATI Radeon HD 5870 alapon
GPU Score: 15748
-
hossszú
őstag
Reggel nagyon ráértem csináltam két tesztet az újonnan beszerzett XFX HD4890 Black Edition karimmal.
Az első teszt Phenom ll X2 550 9134pont
A második teszt Phenom ll X4 B50 11634pont vagyis bekapcsolva a plusz két mag.
Remélem mindenben megfelel a listára, ha valami gond lenne futtatok újat.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
gamekiller01
tag
[ Szerkesztve ]
EP45T-EXTREME OLDALAM---http://ep45t-extreme.freeweb.hu/
-
Lambswool
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Megkérdezhetem minek kikapcsolt PhysiX-es eredményeket kell készíteni?
Köszi:
Lambswool„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
_core
aktív tag
válasz subaruwrc #5238 üzenetére
Engem csak a GPU pontszam es FPS ertekek erdekeltek, hogy megnezzem mit tud kezdeni egy ilyen oregecske gep egy modern VGA-val (lehet masnak is jol jon ez az info).A kartya nincs a tulajdonomban es csak par oraig jart nalam.Az En GTX260-as kartyam 24/7-es tuning beallitasal jelenleg ennyit produkal ugyan azon oprendszer alatt: [link]
-
Lambswool
csendes tag
Hát nem tudom... Itt technológiák csatája is zajlik, nem kéne párhuzamot vonni a két dolog között, hogy mindkettő VGA! Háborúban, jelen esetben Vantage tesztek döntik el, a két fél között miben jobb a másik! Ne kelljen már visszafognia az egyiknek magát a másik miatt, mert az valamiben hiányt szenved! Az nvidia kártyáját úgy kell mérni, ahogy azt elkészítették!
Abban viszont igazad van, hogy lehetne két lista, viszont akkor ennyi erővel igazán nem is lehet majd soha összehasonlítani a két konkurenciát!
Nem kötözködésből, de játékok tesztelésénél is kikapcsolják a PhysX-et, hogy az Ati-hoz lehessen "idomulni"? Vagy itt ezt elnézik és ott lehet? Hogy van ez?„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Brumi˘
addikt
válasz Lambswool #5243 üzenetére
Akkor próbáljuk még 1x. Nem elfogadott az physix használata mert fals eredményt ad. Nem a videokari tényleges teljesítményéről kapsz képet. Szerintem ez elégé nyilvánvaló hogy physix-től nem lesz gyorsabb egy játék sem annyival mint amennyit vantage a hatalmas cpu score növekedés miatt hozzátesz. Szal nem lesz physix engedélyezett amíg én döntök a lista sorsáról. (és ez így lesz még egy jó darabig)
-
Lambswool
csendes tag
Milbo!
Szánalmas hogy egy ilyen hozzászólás egy magát humanoid lénynek valló valamitől, írás formájában eljut ide! Köszönöm a szakértelmed eme kivetülését!
Brumi!
Számomra, amit közöltél néhány mondatban semilyen formában nem írja le, amit gondoltál magyarázatként a tesztelő programmal kapcsolatban! Cinizmust annál inkább... de hagyjuk. Hogy egy alkalmazás, nevezzük(játék) gyorsul-e vagy csak befolyásolható-e PhysX által a kívánt sebesség/minőség, az arra vonatkozott, hogy ott senki nem kérdőjelezi meg a tesztekben kapott eredményeket. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha egyszer pont az a lényeg, hogy ha a kártyát mérjük, akkor tegyük azzal amire és amivel gyártották! Ennyi!
Futuremark oldalára befutó eredmények, sőt a top1-es tesztek sem hinném hogy physx letiltásával futnak be.„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
milbo
aktív tag
válasz Lambswool #5246 üzenetére
Drága vagy!
Ha majd sikerül elolvasnod azt amit el kell, nem teszel fel ilyen kérdéseket.
Akkor nem is kapsz ilyen válaszokat. Megsértődni persze lehet.
Az meg hogy "egyszer megérti" nem igazán sértő, olvashatsz itt még cifrább dolgokat is.
Ha valamit nem lehet, akkor nem lehet. A világon sehol nem lehet. Elég sok NVidia-s kolléga van itt de még senki nem kérdőjelezte meg a szabályokat, mert elfogadják hogy így működik a lista. -
pszichiater
senior tag
Futuremark oldalára befutó eredmények, sőt a top1-es tesztek sem hinném hogy physx letiltásával futnak be.
Sajnos de! Azért van némi igazság amit írtál, de én is kikapcsoltam a phys-t[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Brumi˘
addikt
Lehet kicsit nyers voltam, de ilyen vagyok. A topicba ha rákeresel megtalálod a hosszabb eszmefuttatásokat, még akkorról amikor elkezdődött a physix láz. Én akkor viszonylag sokat foglalkoztam vele és tapasztalatból (sok sok teszt) tudom hogy kb szart se számít ha csak 1 kártya van a gépbe, kivéve vantage-ba ahol megrúgja a cpu scoret. Annak idején körbenéztünk külföldi listákon is és mindenhol így megy szal itt is így fog. Persze van ráció abban is amit te írsz, de ez a lista arra lett kitalálva, hogy legyen egy kb képünk melyik kártya milyen teljesítményt nyújt más és más gépekbe.
-
janos666
nagyúr
Egy kis érdekesség: screenshot, orb.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest