- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz jones965 #14699 üzenetére
Grat!
próbáld meg a ramokat finomhangolni, nagyokat tud dobni a cpu-scoorban, pl az írást tartsd cl9-en, a tras-t is 25 körül, esetleg egy szorzóval kisebben a ramsebességgel, elvileg akkor is jobbnak kell lennie..
valamint a memtweekit-el tudsz még menet közben is válzotatni az efficiency-n.. használd ki!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Lui76
őstag
Újjítottam egy másik Phenom II procit(B60BE) , ami fut 4Ghz-en (1,45V), és a 3Dm11 le is fut de a Vantage-al újraindul a gép. 1,475-sem fut le. többet meg nem szeretnék adni neki.
a Vantage érzékenyebb ilyenre mint a többi , esetleg telepítsem újra (vagy az oprendszert is) ?
A W7 kb 3 éves , és sok teszt miatti reboot van már a háta mögött.www.kezmuveskeramia.hu
-
Lui76
őstag
-
Peti1978
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Épp VGA vásárlást tervezek. Jól látom, hogy egy 2gb DDR5 memóriával szerelt ATi HD7850 OC kártya olcsóbb,mint egy nvidia GTX660 és teljesítménybe is üti a 660GTX-et? Nektek mi a véleményetek?
1998 óta gépezek és mindig nvidia kártyám volt, de úgy látom, hogy árban kedvezőbb az ATI és többet is teljesít.
üdv.: Péter[ Szerkesztve ]
ASUS P8Z77 Thunderbolt, INTEL CORE i5 2320 3.0Ghz Quad PROCESSZOR, SAPPHIRE HD7850 2GB OC VGA KÁRTYA, 2*4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz DDR3 memória
-
lenox
veterán
válasz jones965 #14717 üzenetére
Hat egyelore csak siman a listara akartam felkerulni, de gondolom ki lehet majd probalni. A max cpu-nal mire gondolsz? A turbot vissza tudom kapcsolni, de ezen kivul ezen a gepen nincs allitasi lehetoseg, szoval peldaul frekit nem lehet allitani. Egy slit akartam meg esetleg valamikor kiprobalni, de egyszer mar probaltam, es siman nem ment, annyira meg nem erdekelt, de van egyebkent 2 titan nalam.
-
Johni5
őstag
Sapphire HD 4870x2 CF P32025
-
tom_tol
addikt
XFX 5870 Msi bios, vmod 1,35v
[link]
Hűtés a szokásos "víz" -
Johni5
őstag
Asus GTX 650 DCT :P17131
-
Johni5
őstag
válasz csabika0001 #14737 üzenetére
Ez nem 1.2V-os verzió hanem 1.138v-os. 1.2v-on 1240/1350.A fenti eredmény +fesz nélküli.
Közben Update 31832
[link] -
csabika0001
senior tag
válasz csabika0001 #14740 üzenetére
Tudom még hiányoznak dolgok bocsi most olvasgattam a hsz-eket.
Csak közben rájöttem hiába húzom a procit......ez ide kevés. -
joshua7
veterán
MSI GTS 450 Cyclone: 14667
Semper Fi
-
jones965
Modder
Most elemeztem lenox eredményét. A screenshot-ból ugyan nem derül ki, hogy a vantage melyik verziója futott, de cpu-z alapján ( HT off) irreálisan magas a physics pont, ami arra enged következtetni, hogy utóbbit a gpu számolta. A 8 mag nem tud normál körülmények mellett majd 60 ezer pontot hozni.
-
joshua7
veterán
válasz jones965 #14746 üzenetére
Hmm, keresgéltem a neten, igaz, nincs sok találat, valóban nagyon magas a pontszám a 2 proci ellenére (azt olvastam, hogy nem nagyon használja a 2. procit a progi, illetve itt még csak 43k volt a cpuscore ). Egyelőre off-ra raktam az eredményt, megkértem a kollégát, hogy mérjen újra.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
subaruwrc
félisten
válasz radi8tor #14749 üzenetére
titan számolta volna az 300+fps lenne
szerintem rendben van, 16 szálat a vantage kihasznál, egy 2011-es cpu 3100mhz-en hozhat közel 30ezer pontot,így ebből kettő a közel 60kval és a rengeteg csatorna ddr3 memóriával szerintem rendben van. igaz a phsyx be van pipálva a gpu-z fülön viszont a 4.15-s systeminfo arra enged következtetni hogy a legfrisebb verziós vantage fut amiben alapértelmezetten disabled a gpu phsyx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest