-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalwa
tag
Tulajdonképpen én is egy X1950XT-re pályázok február környékén és ezért is kíváncsi voltam a véleményedre Ezek szerint nagyjából hasonlóképpen gondolkozunk, mivel ennél több pénzt én sem adnék ki egy videókártyáért.
Tivi32: Ha kicsit utánna olvasol, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy az ATI 1950XT kártyája több játékteszt alatt is odavág az Nvidia GTX karijának. Árban viszont duplájába kerül. Jelenleg szerintem is az XT az egyik legjobb vásár a piacon -
Kalwa
tag
Nem állítottam azt, hogy megveri a GTX-et Csupán azt írtam, hogy bizonyos tesztekben azonos vagy annál jobb eredményt is elér az XT, mint a hiperszuper Nvidia GTX Én megértem, hogy az Nvidia marketing gépezete jól működik és az emberek 90%-as Nvidia GTO-t akar mostanság, de azért nemárt néha körülnézni, mielőtt veszel valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Hibátlan - ASUS Radeon RX 560 Arez Evo 2GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest