Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    Először is köszönet minden segítőkész tippért, kommentért! :R
    Kipróbáltam pár dolgot, igyekszem röviden leírni a tapasztaltakat.
    - PowerDVD remek lejtszó. VLC pocsék volt 3Dre, XBMC most már élvezhetetlenül szaggat (főleg 3Dnél), Splash pedig semmit nem változott.
    - 3D a PowerDVD-n volt a legjobb. Igazatok van, HSBS filmjeim vannak. PDVD már majdnem jó képet adott, de igazából kb csak a képernyő síkjában lévő elemekkel. Mögötte, és a felém nyúló objektumok elcsúsznak. Mintha nem is akarná 3D-ben adni. Nagyon zavaró.
    - aztán - mondom csak kipróbálom ezt a Half OU-t, is hátha az a baja - leszedtem egy ilyen verziót is. Na ez már sokkal jobb. Itt csak egész kicsit zavaró elemek vannak a térben hozzám közelebb eső objektumok esetén, de elcsúszást nem tapasztaltam). Most szedek valami ténylegesen BD50 mintát is. Kíváncsi vagyok, az mit ad.
    - közben visszatértem a 2D FHD problémára is, mert csak nem kéne annak szaggatnia (miközben a 3D tartalmaknál nem igazán tapasztaltam).
    A film, aminél erősen feltűnt: ViD30.iNF0.: 13500 @ 1920x1080 - 23,976 fps
    ennyit találtam róla. Nekem ez nem tűnik olyan durvának. Viszont átraktam a külső merevlemezről az SSD-re. Na határozottan javult, de még mindig nem tökéletes, a CPU viszont továbbra is kb 50%on pörög (most már PDVD alatt)

    Köszönöm a kalibrációs tippeket is. Igazából ilyen szemre kalibrálást már csináltam, de nem vagyok teljesen elégedett. Az LE320asnak teljesen más menüje van, de azért majd átnézem azt a cikket is, hátha találok benne valami érdekeset.

    Köszi mégegyszer mindenkinek. Ha még esetleg van tipp/ötlet, azt szívesen fogadom.

    Üdv
    Smooth

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák