- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Annyira nagy különbségek nincsenek, de azért rendesen hallható.A mostanában az alaplapra integrált hangkártyák már elég jók, nem olyan vackok mint régen.
A Mozart Requiem az ami nagyon sokat javult.
mod: Jah és a Queen Bohemian Rhapsody is sokat javult.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz dudika10 #5451 üzenetére
A mostanában az alaplapra integrált hangkártyák már elég jók, nem olyan vackok mint régen. - Nem vagyok egy zenebuzi, de nekem pár hónapos giga lapom van és benne egy Audigy 1. No az alaplapinak annyi közze van a minőségben az audigyhoz, mint nagyanyámnak a box-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
dudika10
veterán
válasz V.Stryker #5454 üzenetére
Viszont ha nem túl nagy ellenállású és túl kicsi érzékenységű fülesed van akkor sima stereo kimenetre állítva nincs semmi sistergés. Legalábbis azon a pár darabon (~10) amit eddig próbáltam nem volt.
mod: De sima sztereo kimenetre állítsd, ne fejhallgatóra, akkor is van sistergés?
[ Szerkesztve ]
-
popp
aktív tag
Valaki tud - mondjuk 60ezerig bezárólag- valami minőségibb 2.1es rendszerről, NORMÁLIS szatelitekkel (persze ami kis hazánkban is beszerezhető)?
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Alex91
félisten
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
popp
aktív tag
Soundsticks-ről sok negatív kritikát olvastam, az acoustic energy-re kíváncsi lennék, de a szatelitek mérete szkeptikussá tesz. Azért köszi. Úgy látom idővel csak egy erősítős rendszer lesz a megoldás.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Alex91
félisten
Connected Acoustic P1 + Sub 10, errol mit olvastal?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
popp
aktív tag
Szép darab, biztos jól is szól. Viszont ennyiből már inkább veszek egy olcsóbb erősítőt meg egy hangfalpárt,ami később akár tovább bővíthető. Szerintem.
-
Tulkas
tag
Sztem ebben nem csalódhatsz...[link]
Passzív membrános mély, és asszem szövet dóm magasok vannak benne!
Ráadásul van róla videó jútubon, megnézheted hogy dolgozik!
Nekem lenne pézem nem z23 lenne hanem ez[ Szerkesztve ]
"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
Stirbi
addikt
a kérdésemre nem válaszoltál, hogy a távirányitoját,sub nélkül el e adod ?
na figyelj, két tényleg minőségi 2.1 : teufel motiv 2
[ Szerkesztve ]
-
Tulkas
tag
Áhh mégse adom el... Egy ki eq állítgatással szól ez úgy ahogy...Jobb meg kár a bot fülemre
Tehát maradok a boldog(és végülis elégedett) 2.1-es tulajok körében."Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
Tulkas
tag
Ez egy érdekes kérdés egyébiránt amit popp koléga felvetett...
Mennyi az a határ amikor már nem 2.1-et érdemes venni, hanem inkább hifire kell költeni Ugyebár vannak "high-end"( )kategóriás 2.1-ek, amiket már komoly tervezés előzött meg, de azért a pénzért már szebbhangzású és bővíthető sztereót kapunk.Biztos van ilyen 2.1, amit határnak nevezhetnénk, és azt meghaladó beruházásra(akinek annyi pénze van) inkább hifit ajánlanánk.
Én pl biztos az edifier s 730d-t mondanám annak...
80-ból már megvan egy új,(de kezdő) hifi hangfalpár, és erősítő"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
Telefunen
őstag
Szerintem ha az erősítőt úgyis használt áron számoljuk, akkor a hangfal is számoljuk úgy. Így egy 50K-s szett már mindenképpen jobb, mint egy vele azonos árban elérhető 2.1 (Pl. -klasszikus példával élve- Nad 3020 + Heybrook HB1 -igaz 20-30 éves cucc, de nem annyira romlandó dolgok ezek. Esetleg membránszél cseréje, ill. erősítő újrakondizása, de erre van lehetőség, és nem is túl drága dolog)
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok urak!SW-HF 2.1 2000 rendszerről,vagy méginkább SW-HF2.1 3000 rendszerről tudna valaki valamit mondani?Érdemes lecserélni egy Logi X-230-ast a fenti versenyzőre?A Loginak jó a mélye,de a többi édes kevés A válaszokat előre is köszöntem!
-
őstag
Sziasztok!
Helyhiány miatt úgy néz ki le kell cserélnem a Z-2300-asom (nagyon megkedveltem a több mint 3 év alatt). Milyen sztereo hangfalpárt tudtok ajánlani helyette? Zenében mindenevő vagyok, de inkább dallamosabb, vokálos elektronikus és rockos számokat hallgatok. valamilyen igényesebb, de nem túl drága megoldás érdekelne.
Továbbra is érdemes megtartani a Audigy 2zs-m vagy már fejlődtek annyit az alaplapi hangkeltők, h nincs igazán nagy különbség?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Logi X-230 a kategória legjobbja! 2 éve használom...
-
Alex91
félisten
-
dudika10
veterán
T20 II szól most az asztalomon, nagyon barátságos.
A T40 nem igazán nagy ugrás, sőt tulajdonképpen semmi különbség.
Behringer MS16-ot még nem próbáltam, nagyon kíváncsi lennék rá.
Esetleg érdekes lehet még a Scythe Kro Craft Speaker PLUS. Ezt se hallottam, nem is nagyon lehet beszerezni, de jófélének tűnik.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
AMDFan
addikt
Inkább vegyél egy Genius 3000A-t és később ha lesz rá keret akkor szerezz be egy erősítőt és két jó kis hangdobozt. Ha erősítőt használtan veszel akkor 100k-ból már nagyon jó rendszert össze lehet rakni. 13.000 forintért ez a Genius nagyon jó vétel.
szerk: látom van 2000X is. ez talán még jobb is mint a 3000A
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Hol lehet ennyiért beszerezni?
Egyébként vigyázni kell. Ez egy nagyon jó hangfal, de inkább hobby stúdió célra. A stúdió hangszórók nagyon sok részletet mutatnak meg egy zenéből. Nem csak a jó dolgokat emelik ki, hanem a rosszakat is. Ha nem tudsz hozzászokni, hosszú távon nagyon fárasztó ezeket hallgatni. A "népnek" gyártott hangszórók (Logitech, Geniusok ...) sokkal élvezetesebbek lehetnek hosszútávon ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Vagy ennyire lement az ára vagy ez csak egy darabra vonatkozik. (Vigyázni kell ezzel, sok helyen el szokták játszani, hogy az ár felét adják meg és a minimálisan rendelhető az egy pár. )
Ha úgy gondolod, hogy meg tudod szokni ezt a hangzást akkor nyugodtan vedd meg (de előbb mindenképp érdemes rákérdezni). Viszont egy ilyenen nem szabad már MP3-at hallgatni. Főleg nem 128kbps-t.
-
dudika10
veterán
Amikor utoljára néztem, akkor sokkal többért vesztegették itthon.
A kis creativom a maga 6centis hangszórójával szebb mélyeket ad mint a z3. Jóval gyengébb, meg nem is megy annyira mélyre (minden zenéhez elég mélyre megy egyébként) de sokkal zeneibb.
Az a 10 centis hangszóró nagyon szép mélyeket ad egyébként.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
alitak
senior tag
Hello!
Számítógép mellé ebből a listából tudnátok ajánlani valamelyiket? Jó hangminőség az egyetlen kínom csak.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
dudika10
veterán
-
NoOne1976
őstag
Segítséget kérénék!
Van egy Sonic Gear Evo7-es hangfalam, és egy ismerős kérte, hoyg ajánljak már neki egyet a laptopjához. Én ezzel teljesen meg vagyok elégedve, de ahogy láttam, mindenki a Logitech x-230-at ajánlja, hogy a 2+1-esek között a kategóroa legjobbja ennyi pénzért.
A Sonic Gear-hez képest is jobb? -
dudika10
veterán
válasz NoOne1976 #5493 üzenetére
Hát igazából nem ártana tudni, hogy mit szokott csinálni azon a laptopon.
A 2.1 mindenre jó egy picit, de semmire se az igazi. A 2.0 meg inkább zenehallgatásra van.Egyébként sokkal zeneibb hangzása van a Creative T20-nak mint a hasonló 2.1 rendszereknek. Szebben szól, jobb a hangképe, a mély nem nyomja el a közepet és a magast. Zenehallgatásra sokkal jobb mint akármelyik 2.1 rendszer a hasonló (sőt még a jóval magasabb) árkategóriában.
szerk.: de tényleg csak akkor érdemes ezt venni ha nagyon nagy százalékban zene megy. Filmeknél és játékoknál nem lesz az a dübörgő basszus ami igen kellemes tud lenni. Nagyon jó választás az x230 és a z3, z4 is.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok,segítségeteket szeretném kikérni,melyik 2.1es hangfal rendszernek van szebb,tisztább,erőteljesebb hangzása?
CODEGEN SP 622
CODEGEN SP 688
Creative P380
Genius SW-HF 2.1 1200
Genius SW-HF 2.1 3000
Ozaki wr450 2.2Ezek közül szeretnék választani.
Mit ajánlotok nekem?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Reaper851002
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Lenne egy nagy gondom talán a segítségetekkel megoldhatom!
Az egyik cimborám szeretne venni 2.1-es hangrendszert, de olyan kellene amin:
2db RCA vagy
1db RCA és 1db mini jack+1db fülhallgató kimenet van!
Hallottatok ti ilyenről? 2.1-ben létezik ilyen?Előre is köszi!
Üdv,
Reaper
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Reaper851002 #5498 üzenetére
A 2 darab RCA az kimenet legyen?
Megoldható, bár nem túl elegánsan:
Fülhallgató kimenetbe egy jack elosztó és az egyikbe egy jack-2RCA átalakító. Viszont a sok átalakító miatt eléggé romolhat a minőség.El nem tudom képzelni, hogy mire kellhetnek ilyen kimenetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest