- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Időpont: 2018. augusztus (22-)23-26.
Helyszín: Kisújszállás, Kumánia kemping, gyógy- és strandfürdő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Tájékozódás képpen: a vasútállomás gyalog 350 m-re, autóval 450 m-re van a kempingtől. Lidl 850 m-re.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz PindurAnna #100 üzenetére
Akkor széket nem veszek, viszont akkor kell péntekig póló.
Pedig úgy megszoktam, hogy megyek valamiben, és ott vár a kánaán. -
SAMYka
senior tag
válasz PindurAnna #101 üzenetére
A reptér
47°12'35.4"N 20°47'27.7"E
47.209820, 20.79103Béla király út
Dévaványa felé balkézrőlPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
föccer
nagyúr
Apai rokonsag Devavanyan el. Mar aki meg nyugszik temetoben.
A kempingbe autos bejarat melyik utfol nyilik? Neztem maps-et, de valamiert nem jottem ra. Este 6-7 kozott erkezunk.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ha 19 óráig erkezel akkor az Arany János utcán a kemping bejárati recepción regisztrálsz, majd autoval a vele párhuzamos Rákóczi utcán a képen látható zöld kapun kell bejönni. Felhivtok engem a +36304193048-as telefonszámon és intézem a kapunyitást.
Ha 19 ora után jössz, akkor az Illéssi utcán a hotel recepción regisztrálsz, kapsz karszalagot és úgy jössz a zöld kapuhoz.Mind ez azért van mert zártkörű 2 napos lagzi lesz a kemping területén.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
addikt
válasz PindurAnna #113 üzenetére
Köszi az infót. Én kb dél körül érkezek.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz PindurAnna #115 üzenetére
Holnap.
-
jFox
addikt
válasz PindurAnna #113 üzenetére
Anna a kulcsok őre.
Mint Nánáson.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
jFox
addikt
válasz PindurAnna #119 üzenetére
Az majdnem ugyanolyan jó.
A szervezés megint 5-ös. Kár, hogy nem tudok menni. Majd jövőre...--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
addikt
válasz PindurAnna #119 üzenetére
És Gábor hagyja, hogy mindenféle telefonszámokat gyűjtögess?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Tudod Gábor csak ilyen..még a női piktogramos ajtót is hagyja, hogy rám szakítsák
-
SAMYka
senior tag
Szegény embereknek
Sajnos 90% -ra biztos hogy nem tudunk repülve menni. Az oda út még egyelőre jónak tűnik de sajnos vasárnapi haza jövetel nagyon nem garantált. Még egy szikrányi esély van meglátjuk.
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
föccer
nagyúr
6 után érkezünk nemsokkal. Lesz közös vacsi? Ha igen, akkor szeretnék bejelentkezni rá. Ha nincs, akkor készülünk kajával.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Köszönjük, hogy ott lehettünk.
üdv, föccer
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csoda a felhők felett
Felpörgetve
Szetcsúszva
Sorted
-
SAMYka
senior tag
Haza értem
Köszönöm mindenkinek hogy emelték a jelenlétükkel a színvonalat. Külön köszönet NG-nek a főzésértÉs végül örülök hogy újra untathattalak titeket a sztorijaimmal
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
addikt
Köszönöm a szervezést.
Szuper volt, remélem jövőre többen leszünk.
-
törölt tag
Idén mkor, hol?
-
törölt tag
Hahó.....
-
törölt tag
Ez így ebben a formában elég szarul hangzik.
Agyaltam rajta pár napot, de szerintem nem véletlenül Közösségépítő az Anna rangja. Gyakorlatilag a ti kapcsolati tőkétek hiányában nem lesz több PH! Tábor.
Teljesen mindegy milyen forgatókönyvet ír le, ha Gipsz jakab PH! Addikt tárgyal, és nem egy (vagy "A") Közösségépítő, akkor annak a végeredménye is olyan lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel állítólag trollkodásban jó vagyok, az érdekelne, hogy idén lehetne-e pólót csináltatni elöl-hátul szokásos grafikával, de a településnév helyett valami "elmaradt"/"kimaradt"/"szünet"/stb felirattal?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Idén nem volt tábor.-> Szabeee alig akart megismerni az utcán.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Idén lesz vajon tábor? Tudom, hogy még korán van, csak kérdezem.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs