A Zotac négyzetre emeli a GeForce GTX 580 AMP-t

Ha a VGA-gyártók és a lapkák hűtésével foglalkozó vállalatok összefognak, akkor annak többnyire egy ütős termék az eredménye. A Zotac Geforce GTX 580 AMP²! Edition is ide tartozik, mivel a kártya a Zalman korábban bemutatott VF3000-es hűtőjével van felszerelve, mely egy igen csendes megoldás, ám fontos megjegyezni, hogy a mérete miatt három kártyahelyet is elfoglal a házban.


[+]

A többi Geforce GTX 580-hoz hasonlóan ez a kártya is a GF110-es GPU-t alkalmazza, mely 512 CUDA magot és 64 textúrázó csatornát tartalmaz. A gyári tuning következtében az új versenyző 815, 1630 és 4100 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel, a GDDR5 szabványra épülő memórialapkák összkapacitása pedig 3 GB.

A PCI Express x16-os foglalatba illő, DirectX 11-es API-val kompatibilis termék két DVI és egy HDMI kimenetet használ, emellett a csomag része az Assassin's Creed: Brotherhood című játékprogram is. A Zotac még ebben a hónapban megkezdi a VGA európai forgalmazását, az ajánlott fogyasztói ár 460 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés