Az új Nintendo konzol része lesz a Nintendo Account rendszer

Ez valamiféle visszafelé kompatibilitást is feltételez, de az erre vonatkozó részletek nincsenek kifejtve.

Hirdetés

A Genki néven üzengető Twitter felhasználó érdekes információt közölt a Nintendóval kapcsolatban, ugyanis kiderült némi adat az új, technikailag be nem jelentett konzoljukkal kapcsolatban.

Shuntaro Furukawa, a japán vállalat vezérigazgatója a legutóbbi pénzügyi konferencián megemlítette, hogy az új generációs Nintendo hardver nem fog tiszta lappal indulni a Nintendo Account rendszernek hála. Ez azt jelentheti, hogy lesz valamiféle visszafelé kompatibilitás, amivel a Switch konzolra már megvásárolt tartalmak legalább egy részét tovább lehet vinni az új gépre.

A döntés azért is logikus, mert jelenleg nagyjából 290 millió Nintendo Account létezik, így elég nagy felhasználóbázist tudna a vállalat kvázi mozgatni, ami meglökhetné a készülő új Nintendo konzol kezdeti eladásait.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés