Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Látva a videókat és az összehasonlító képeket, rémes dolog, hogy ezt így ki merték adni.
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #2 üzenetére
Ez ok, de szerintem csúnyább lett mint az MK11 Switch-es kiadása, pedig az csak UE3 volt.
Live-Die-Respawn
-
herion
tag
Gondolom a fő ok amiért kinyílt a bicska egyesek zsebében, hogy ugyanúgy 70 dollárt kérnek egy 2010 előtti grafikára emlékeztető portolásért.
Who Let The Dogs Out?
-
dabadab
titán
Szerintem illene szétválasztani a hírt meg a véleménycikket, mert itt a kettő nagyon egymásba csúszik.
DRM is theft
-
Mustaros
aktív tag
Ez valóban egy hulladék, de nem tudom sajnálni azokat akik megvették ennyiért
-
nanocry
tag
válasz Acélfarkas #4 üzenetére
A mostani rész UE4-es, 5-ön még rusnyább lenne, inkább 3 kellett volna, de akkor a nagy gépekre nem tudott volna "jobban" fejlődni.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
-
Ermac
tag
MIért jött ki egyáltalán Switchen ? Öreg hardver nem képes a next gen gémek futtatására, pláne ha látták a végeredményt.
We are Many You are but One
-
Televan74
nagyúr
Lehetett volna a Mortal Kombat Retro címet adni és 1€ árulni. Senki sem háborodott volna fel.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
félisten
Nyilván, az emlegetett Steamdeck vs Switch miatt úgy érezted kell erről egy véleményt írnod, természetesen kifogathatatlanul korrekkten.
Ilyen véleménycikkeket nem olvastunk a Star Wars Jedi: Survivor megjelenésekor például, pedig aztán ott mennyien beszélték le a vásárlókat a játékról a megjelenéskor.Mindent egybevetve ezt nem kellett volna így kiadni ez tény , de 2023 ben ilyen cikket írhattál volna már tizet legalább PC re, Xboxra, PS5 re....
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hasonlíthatod a Steam Decket a Nintendo Switch-hez, de nem ugyanaz. A Valve rendszere pusztán a nyers számok alapján háromszor-négyszer nagyobb számítási kapacitást kínál. És itt még nem is vettük figyelembe, hogy jóval modernebb a hardver, tehát sokkal jobban igazodik az új generációs címekhez.
Arról lehet vitázni, hogy ezt így megéri-e a Switch-re kiadni, de ha állandóan arra a következtetésre jutunk, hogy nem, akkor idővel semmi sem fog megjelenni a Switch-re. Tehát a fejlesztőknek sokkal inkább az a megoldás, hogy lebutítják amennyire tudják, szénné optimalizálják, és megoldják a program futtatását. A Switch tulajok is jobban járnak, mert lesz játék a gépre. Ne a grafikát és a technikai hátteret nézzétek, mert az attól függ, hogy a gép mire képes, de a tartalom ettől még jó. És jelen esetben az MK1 ugyanúgy végigjátszható Switch-en, ez pedig előny. Ha valakinek kevés a minőség, akkor vehet gyorsabb kézikonzolt, van egy rakás a piacon.
Szerintem önmagában már az dícséretes, hogy az MK1 egyáltalán megjelent Switch-re. A hardver képességeit figyelembe véve, kész csoda, hogy így fut, és ha ezt nem értékelik a felhasználók, akkor maximum többet nem érkezik NetherRealm játék Nintendo konzolra. Mert a köpködés vége nem az lesz, hogy hirtelen baromi jó grafikája lesz az MK1 Switch portnak, hanem az, hogy a NetherRealm leírja a Nintendót, mint értékelhető profitot generáló platformot.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
félisten
Nyilván a legolcsóbb Steamdeck is 2x annyiba is kerül mint a legolcsóbb Switch( mini) és ott azért eleve úgy állsz neki hogy szinte minden most megjelenő "A" kategóriás PC játék erős butítással indul..maga Steamdeck egy kompromisszum eleve. Nem tudom létezik e egyáltalán kifejezetten steamdeckre tervezett játék?
Egy Final Fantasy 7 Reunion, Zelda, Xenoblade, Super Mario Odyssey és még sok játék olyan grafikát nyújt, amiért azért erősen dörzsöltem a szemem, ráadásul a zelda, Mario, olyan fizikát és környezet kihasználást nyújt a játékmenetben amit nagyon nem láttam eddig sehol( de tényleg sehol),pl a szél, a tűz, az időjárás...
Szóval én értem hogy van egy szarul portolt Mortal kombat, de azt nem látom hogy 2023 ban ez miért is megy csodaszámba, amikor tömérdek AMD és Nvidia támogatott játék jelenik meg hatalmas milliós előrendeléssel olyan állapotban hogy egy közel milliós PC-n is katasztrófális ... nem látom mi cél van mögötte ha nincs egy ilyen rovat eleve minden konzolra , PC re megjelenő ratyinak?Switchre is rengeteg szar jelent már meg, ráadásul olyanok amik tényleg a vásáslóbázist célozták volna akár anime akár japán játékok vonalán, lásd katasztrofális Pokemon játékok. Nem a Mortal kombat jelenti a vásárlóbázis gerincét, ha valami szar az szar. ha a stúdió azt az üzenetet kapja hogy ezt eladhatják 70 dollárért az nem jó senkinek csak nekik.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden kézikonzol limitációkat jelent, hiszen a hordozhatóság limitálja a lehetőségeket. Ezt mindenkinek tudnia kell, aki ilyen hardvert vesz.
Egyébként a Valve alkalmaz verifikációt Steam Deckre. Ha arra van tervezve a játék, akkor megkapja a Deck Verified plecsnit. Ez ellenőrizhető az áruházban a játék vásárlásakor.
Az MK1 egy új generációs cím. A Switch-en alapvetően azok a játékok működnek jól, amik még kevés compute pipeline-t alkalmaznak. Az MK1 elég sokat használ. Na most ennek oka van, egyszerűen a leképező nagyon next-genre van tervezve. Innen visszalépni nagyon nehéz, tehát el kell kezdeni a shadereket butítani, mert ha elkezded visszaírni a compute pipeline-okat grafikai pipeline-okra, akkor sokkal lassabb lesz a játék. Opció még, amit több AAA címnél csinálnak a Switch-en, hogy Cloudban érhető el, de ez az MK1-nél nem szerencsés a reszponzivitás miatt, nem véletlen, hogy már maga a studió eleve 60 képkocka/másodpercet targetelt. Fontos, hogy kicsi legyen az input lag. Ez az MK1 nagyon jól portolt így, hiszen 60 fps egy közel tíz éve is elavultnak számító hardveren igencsak jónak számít. Ezért érthetetlen, hogy mit várnak a felhasználók. Valószínűleg sokan nincsenek tisztában a Switch hardveres képességeivel, pedig ha tudnák, hogy milyen gyenge a hardver, akkor csodálnák, amit az MK1-gyel kaptak.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
addikt
Utóbbiról nem szabad elfelejteni, hogy a hardvere már akkor elavult volt, amikor megjelent.
Na és pont itt van a kutya elásva! Hányan hangoztattuk itt a fórumon is, mikor megjelent a Switch, hogy nem lesz gyenge bele az a hardver?
Aztán jöttek a Nintendo rajongók, hogy végül is a Switchnek elégséges lesz a hardver meg a Nintendo jól optimalizálja a játékait és nem lesz gond, elviszi a Tegra X1 is. Igen ám, de hosszú távon mi lesz a külsős játékokkal, vetettük fel sokan akkor a kérdést
Megmondtuk vagy megmondtuk?
Persze konzumer szempontból az eladások a Nintendot igazolták, nem tagadom a sikerüket a konzollal, sőt, nálam is lapul még egy.
Viszont tech szempontból továbbra is tartom azért, hogy a Tegra X1-es nem a legjobb választás lett akkor, amikor megjelent a Switch, kerülhetett volna bele erősebb chip is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem mindenki tudja hogy jon jovore a switch 2 kiadnak hozzá egy patchet és semmi gond nem lesz majd az mk1-el
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Hopkins95 #19 üzenetére
Persze, de a hardveren felesleges fennakadni. Alapvetően a tartalom számít, és nyilván a Nintendo segít a nehezebb esetek portolásában is. Az MK1-nél is segítettek, nehéz lehetett, de megoldották.
-
gergelyilles
csendes tag
Azt kellene megkövezni aki nem utasította vissza az ingyen pénzt a portolásért. A Switch egy élmény alapú hardver ha csak azt nézzük, hogy milyen játékokat adtak ki rá. Egyiknek se jó a grafikája de a játékélmény az 10/10-es. Nem vélelen, hogy a kőegyszerű Mario nagyon megy rajta és a technikai bravuros Zelda. A Zelda magában is egy csoda, olyan technikai megoldások vannak benne (fejlesztői szemmel) mint ha egy 64k Scene demoban. Nem erőből oldottak meg dolgokat hanem majdnem gépikódból. Brutális.
[ Szerkesztve ]
Greg
-
kwzatz
őstag
A Switch verziónál különösen komolyan vették a Mortal Kombat 1 címet.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
GreatL
őstag
válasz gergelyilles #22 üzenetére
Most a Mortal Kombatnak miért nem 10/10-es az élménye? Csak nyolc/tíz, vagy hétpertíz, vagy hogy? Nem sok élvezetsebb multis játék van, pedig van jópár cím amit játszunk.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
-
markknight
veterán
Az a baj, hogy kb az összes nagyobb third party játék rossz twitchen. Csúnya, lassú, rosszul fut, szaggat és a többi. Ha a Switch 2 hardvere olyan lesz mint mondják, akkor adom is el a PS5-öt és megyek is át. Ez meg majd kap egy szép patchet és jól fog futni.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Én előrendeltem és mindkét verzióval játszok. Anno a 11-et is megvettem PS4-re és Switchre. Eleinte ott is voltak gondok, de javították. Bízom benne, hogy itt is jó lesz. Nekem a gyerekek miatt napközben csak a Switch verzió jöhet számításba. Én örülök neki, hogy megjelent rá és pl a tower-ben levő ellenségek képei itt élesek nem úgy mint a 11-ben. Engem főleg a bugok zavarnak: le nem eső fej, Reptile fogsora, kameo Scorpion kivégzése stb. -
Z_A_P
addikt
válasz gergelyilles #22 üzenetére
, olyan technikai megoldások vannak benne (fejlesztői szemmel)
Mik ezek pl?OK
-
tl-x
őstag
Úgy látom pénteken jön a javítás: [link]
-
taki01
őstag
Szerintem a nem rossz port. Én tuti beszerzem, mert a MK1-t is Switchen toltam ki. Ha valaki megnézi milyen minőségben jött ki az EA Sport FC 24, szerintem ott még rosszabbak az átvezető videók és a pálya körülötti környezet valamint hiányzik a joycon-k rezgése.
-
tl-x
őstag
-
tl-x
őstag
Kijött a patch [link]
-
tl-x
őstag
Nem bírtam! Eladtam! Vettem egy Steam Decket azon jól megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- További aktív témák...
- ASRock RX 6900 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC Eladó! 175.000.-
- LG UltraGear 27GP850P-B - 27", Nano IPS, 2560x1440, 180Hz, 1ms, G-SYNC, FreeSync, HDR400 - Eladó!
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU / 14CGPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Lenovo Ideapad S340, 15.6"FHD, i5-1035G1U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen