Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Alig várom!
-
Kíváncsi vagyok rá , hogy mit találnak ki megint.
duree54
-
GodGamer5
addikt
Akkor még több év mire lesz új konzoljuk...
"Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik.
-
BusinessGuy
senior tag
Ha képes lesz arra amire a steam deck akkor nintendo árszabás alapján olyan 400.000-500.000 forint lesz. De ennyiért a kutya nem venné úgyhogy lesz egy steam decktől jócskán gyengébb gép a steam deck áráért.
-
Farkassacred
őstag
válasz
BusinessGuy #4 üzenetére
Sokkalta jobb játékokkal, deal.
-
AxBattler
félisten
válasz
Farkassacred #5 üzenetére
Tény, attól még hogy a Deck erősebb, és univerzálisabban használható az OS rajta, a játékok nincsenek kézikonzolra optimalizálva... ebben a Nintendo verhetetlen. Sajnos.
A PS Vita tulajok a háttérben morzsolják a zsebkendőiket.
A PS TV-vel együtt szerintem marha jó platform volt/lehetett volna... nekem sajna kimaradt.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
khron78
senior tag
válasz
BusinessGuy #4 üzenetére
Mindig ez a gyengébb gép szöveg megy. Kit érdekel, mikor viszik, mint a cukrot? Élmény, tartalom, innováció okos elegye. Ha meg nem tetszik, akkor vegyél Steam deck-et. Problem solved.
-
xsjado93
aktív tag
Én még mindig abban bízom, hogy az új Zeldával új gép is jön, bár utóbbiról gyanúsan nagy a kuss.
Your life is a lie.
-
Felesbandi
aktív tag
Legyen ra fullos Zelda meg Mario, 4K tamogatas (hogy legalabb a menu szovege ne legyen ronda 4K TV-n) es normalis voice chat, hogy haverral tudjak szenvedes nelkul beszelni Mario Kart kozben. Bar utobbi ketto tok mindegy, Zelda es Mario miatt ugyis megveszem, hiaba nem csipazom a Nintendo-t. 😑
-
Solten
addikt
válasz
BusinessGuy #4 üzenetére
Nintendo a jatekelmenyre gyurt mindig is, gyerekeknek tokeletes valasztas, bar mar csak a 9 eves lanyom jatszogat neha vele, a kutyat sem erdekli...
A Deck-et gyakrabban kezbekapja. Ugy tunik, a kovetkezo generacio mar kimarad.
Saor Alba
-
Dr. Akula
nagyúr
Egy jól sikerült kézikonzollal szakíthatnának, főleg ha nem 10 percig bírja aksiról. Persze most arra hivatkoznak hogy az androidos teló a versenytárs, de hát hol vannak arra pasziánsznál komolyabb játékok? Nem is érdemes már erősebb telefont venni, úgyse fut rajta semmi, üresjárathoz meg nem kell kraft.
-
xsjado93
aktív tag
válasz
Dr. Akula #13 üzenetére
Már 10 éve is voltak amúgy a pasziánsznál komolyabb játékok. Meg hát itt a Star Wars KOTOR 1-2, GTA 3/VC/SA, Lego Star Wars, Gameloft játékok, Genshin Impact, COD. Most csak úgy ennyi jutott eszembe. Meg hát ugye emulátorokat is lehet futtatni (akár ps2, Hamecz be, wii). Tény, hogy játékélményben egy 3ds simán megeszi ezeket. Én nem féltem a Nintendot.
Your life is a lie.
-
EquinsuOtcha
lelkes újonc
A nintendonak a mintázat alapján minden második konzolja bukta szokott lenni..
-
GreatL
senior tag
válasz
EquinsuOtcha #16 üzenetére
Nes, Snes, N64... milyen mintázat? Milyen bukta?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Markk420
lelkes újonc
Új Zelda
-
válasz
hombre[EU] #20 üzenetére
Általában az új gépekhez jön a megjelenés körül új Zelda is. A hardveres megállapodás után elkezdődik a fejlesztői csomagok eljuttatása az érintettekhez.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
arty
veterán
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
Tehát a nintendovásárlók a kepminőségre igénytelenek, nekik jó a tft lcd (3ds) is akár, ill mivel nem árérzékenyek, a hitvány hw jó/nagy nyereséggel rájuksózható.
Amíg van rá mario és zelda, természetesen
És akkor az ember nézi a wiiUt és nem érti, azzal mi volt a gond
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
xsjado93
aktív tag
A wii u legnagyobb baja a szerencsétlen névválasztás volt. Amúgy egy teljesen korrekt kis gép egy ötletes koncepcióval, és elég szórakoztató címekkel. Bár biztos bennem van a hiba, hogy játék közben az élményen van a hangsúly
Próbáltad amúgy az általad lesajnált konzolokat, vagy csak a specifikációs táblázatok láttán megy a károgás?Your life is a lie.
-
xsjado93
aktív tag
Pedig egy csomó embernél ez úgy jöhetett le, hogy ez csak egy szimpla wii kiegészítő / javított kiadás, és nem pedig egy újgenerációs konzol. Nekem egy 5 óra mario kartot még simán hoz a gamepad -igaz minimum fényerőn-, pedig használtan vettem. Valóban kicsit ormótlan amúgy, de eddig sosem éreztem nehéznek, pedig nem vagyok egy Gyurma Gyuri
A tv távirányító funkció benne meg aranyat ér nekem, mert távi nélkül örököltem a tv-t
Your life is a lie.
-
arty
veterán
van switchem (vagyis, a fiamnak vettük anno...
), a nintendo exkluzivak példásak rajta - szépek és jól is futnak. minden másra sajna kevéske az ereje* és az oled is elég későn jött bele
nintendot mint céget utálom, így szeretek miatta károgni, de elismerem, hogy jók az exkluik (zelda nem mozgat, de a mariok igen)
retrojátékokra nyilván nem, de a "mai" játékok portjai általában botrányosak, nem alternatívája egy "ikszboksznak"
-
Cassi
senior tag
A mostani állás szerint a T239 kódnevű Tegra jön bele, melynek specifikációi az alábbi Wiki-oldalon levő "Orin Nano 8GB"-hez állnak a remények szerint a legközelebb.
[link]Tehát 6x Cortex A78AE mag, 1024 Ampere CUDA mag, 8GB 128 bites LPDDR5 RAM.
Samsung 8nm gyártásMindez addig nyomorgatva lefelé, hogy elfogadható legyen a melegedés.
Nehéz elképzelni, hogy ne az OLED kijelző legyen az alap ezután, aminek ugye $349 az alapára. Csak tippelni tudnék, de talán $499-ba beleférhet az új gép.
-
Felesbandi
aktív tag
Te eleg hamar 0-rol 100-ra mentel, ha ezt ennyibol igy levezetted...
Legutobbi Nintendo hirnel azert alltal belem, meg mertem fogalmazni egy kritikat, miszerint lehetne jobb a hardver a jobb kepminosegert es stabilabb framerate-ert, most meg azert, mert azt mertem mondani, hogy ennek ellenere ugyis a jatekok adjak majd el a konzoljukat...
Tehat multkor tok mindegy volt a kepminoseg, ugyis a jatekelmeny a lenyeg, most meg igenis szamit a kepminoseg, mert a Nintendo vasarlok nem igenytelenek?
Ha mar kotekedni akarsz, legalabb konzisztensen tedd...
Lehet, hogy te azert jossz ide, hogy kield a komplexusaidat, de orulnek, ha leszakadnal rolam.
Legutobbi alkalom boven eleg volt beloled. -
arty
veterán
az undorito hozzáállásuk miatt, a japán arroganciát nem sikerült a 80as évek óta levetközniük... azóta már a saját fanjaikat ütik-rúgják, fenyegetik perrel, legyn az akár egy c64-re készült mario (nyilván brutális piacot veszítenek vele!) vagy akár csak egy arról szóló youtube video (nameg ezzel is)...
emellé bedobják a TFT képernyőt a sikeres konzoljukba (3ds), mert dögölj meg, jó neked az is, szoftveresen erősen a 90es években ragadtak (migrálás, online szolg., stb), ahogy a garis driftelős joyconokat is kezelték, megintcsak egy 0.
#29 hombre[EU] dehogy várok 200 wattos xboxot
ettől még nem lenne baj, ha picit kacsintgatnának az értelmesebb hw irányába.... (de nem fognak, hiszen nekik nyerni KELL a hardveren is, SOKAT)
-
arty
veterán
válasz
Felesbandi #31 üzenetére
legutóbb totálisan félreértettél és annyira belelovaltad magad, hogy jobbnak láttam a kötekedésnél maradni, nem láttam esélyét sem a "vitának"
és most sem látom sajna máshogy
-
GalaHU
őstag
Csak legyen már végre analóg az alsó két ravasz! Akkor lehetne valami értelmesebb autós cuccot is készíteni rá. A Grid konkrétan játszhatalan segítségek nélkül, azzal meg élvezhetetlenül darabos hátsókerekes paripákkal.
Ekkor Apu is gyakrabban elkérné gyerkőctől...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nikkei riportja szerint a cég már egyezkedik a potenciális beszállítókkal.
- Hibás Meta Oculus Quest 2 Javítás Szervíz Csere
- AKCIÓ! 256GB Oculus Quest 2 TARTOZÉKOK IS - BoboVR, Gun Controller
- Meta/Oculus Quest 2 VR / 128GB / Tartozékok / Hibátlan állapot / Ingyen Posta
- Logitech BCC950 1080p HD felbontású konferencia webkamera kihangosítóval és távirányítóval
- AKCIÓ: Használt Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest