Hazánkba is megérkezik a Toshiba által olcsónak tartott L2 tv széria

Bár a Toshiba a CES-en kijelentette, hogy számukra az év az Ultra High Definition televízió fejlesztéséről, illetve a különféle felhőalapú szolgáltatások bevezetéséről fog szólni, ez egyelőre nem vonatkozik a hazánkban 2013-ban elsőként piacra kerülő L2 sorozatra.

Toshiba L2
Toshiba L2 [+]

A 32 (32L2333DG), 39 (39L2333DG) és 50 (50L2333DG) hüvelykes változatban elérhető LCD termék ugyanis „csak” Full HD felbontást kínál, és a háromdimenziós tartalmak megjelenítését sem támogatja. A beépített Wi-Fi és az Ethernet csatoló is hiányzik róla, így az internetes alkalmazások elérését sem biztosítja, tehát a felhős anyagok is ugrottak. Azért a digitális tévétunereket (DVB-T, DVB-C) nem spórolták ki belőle, és az adások USB-n keresztül csatlakoztatott merevlemezre történő rögzítését is lehetővé teszi. Rendelkezik saját médialejátszóval, és az MHL támogatásnak köszönhetően a nagyfelbontású, jó minőségű filmek, videók kompatibilis okostelefonról vagy tabletről is eljuttathatóak rá.

Toshiba L2
Toshiba L2 [+]

Az direkt LED háttérvilágítású LCD modell külsejében leginkább a két-három évvel ezelőtti Panasonic tévéket idézi, azt a tagadhatatlan különbséget leszámítva, hogy itt azért jóval keskenyebbek a kávák. A cég közleménye szerint a televíziók olcsón vásárolhatóak majd meg március végétől, azonban pontos összegeket nem közöltek.Az előzetes kalkulációk alapján a 32"-es 109900, a 39"-es 149990, míg a legnagyobb (50") 259990 forintba kerül majd, két éves jótállással, ami tartalmaz egy egy éves No Problem konstrukciójú garanciát is.

Előzmények

Hirdetés