Hirdetés

A Team Group külső SSD-je egy újszerű ötlettel állt elő

A tavasz tájékán debütáló, elegáns megjelenésű tároló nem csak gyors lesz, de G1/4"-os menetek is kerülnek rá.

A Team Group egy új hordozható SSD közeledtét jelentette be, ami a következő esztendő első negyedévében fog érkezni, és főleg a kültéri helyszíneken ténykedő fotósokat, valamint videókat rögzítő egyéneket vette célkeresztjébe.

Ennek legfőbb oka, hogy a T-Create CinemaPr P31 névre hallgató megoldás fémből lévő – a publikált képek tanúsága szerint két színben választható – készülékházán tizenkét negyedhüvelykes menet található, és a meghajtóhoz mellékelnek majd csavarkészletet is, így az felfogatható válik különféle állványokra, netán magára a fényképezőgépre/kamerára.


[+]

A lényegi specifikációk kapcsán egyelőre csak annyit árultak el, hogy a csúcsverzió tárkapacitása 4 TB lesz, és az apparátus USB Type-C interfész segítségével kommunikál; ez alapesetben cirka 1000 MB/s-os szekvenciális lemezműveletekben nyilvánul meg, ám ha a tervezők a 20 Gbps-os 3.2 Gen2x2 verzió mellett döntenek, a sebesség egészen 2000 MB/s-ig kúszhat fel. Akárhogy legyen, az adattár dolgozhat RAW, ProRes és ProRes RAW formátumokkal, amikkel valós időben bíbelődhetünk.

A cég zárásképp még elhinti, hogy a környezettudatosság jegyében igencsak spóroltak a műanyaggal a csomagolást illetően, amelynek eredményeként az 95 százalékban papírból lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés