Hirdetés

Egyedi formába öntött, elegáns SilverStone Tundra kompakt vízhűtők érkeznek

A legfrissebb hírek tanúbizonysága szerint a PC-s házak és hűtők egyik jól ismert gyártója, a SilverStone sem tudott ellenállni a kompakt vízhűtők piaci vonzerejének. A gyártó által kínált Tundra szériás TD02 és TD03 jelzésű, „mindent egybe” rendszerű vízhűtők (melyek csak a radiátorok méretében é a gyárilag felszerelt ventilátorok számában térnek el egymástól) persze nem teljesen egyedi darabok, hiszen az alapot jól ismert OEM gyártóktól vették, ugyanakkor a dizájn már a SilverStone mérnökeinek keze munkáját dicséri.

SilverStone Tundra TD02
SilverStone Tundra TD02 [+]

Például a pumpával egybeépített, rézből készült blokk (ezúttal talpon lévő csavarok nélkül) egy közös, négyszögletes alumínium házban kapott helyet, és ezáltal nem a megszokott lefogatási rendszer jár hozzá. A radiátor is egyedi, fekete-fehér keretbe került, a lamellák pedig pedig szintén nem a megszokott alakot hozzák. A vízcsövek formája, kialakítása már ismerős lehet más gyártók megoldásaiból, ám ezúttal ezek is fehérben pompáznak.

SilverStone Tundra TD03
SilverStone Tundra TD03 [+]

Akárcsak a radiátorra kerülő 120 mm átmérőjű PWM-es ventilátor(ok) lapátjai, melyek a SilverStone saját kínálatából kerülnek ki. A technikai paraméterek alapján az 1500 és 2500-as fordulatszám-tartományban működő légkavarók zajszintje nem lépi át a 18 dB(A) értéket, miközben 95 cfm légszállításra képesek 3,5 mm/H2O nyomás mellett.

A Tundra radiátorának lamellái közelről
A Tundra radiátorának lamellái közelről

Az Intel LGA775/1150/1155/1156/1366/2011 és AMD Socket AM2/AM3/FM1/FM2 alaplapokra felszerelhető SilverStone Tundra TD02 és TD03 vízhűtők ára adók nélkül 109 euró és 96 euró lesz.

Előzmények

Hirdetés