- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Tudom, tudom de akkor is:
Belépő és alsó kategória: 25eHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Amerigo57
őstag
(#4) F34R v
+1(#27) syberia
+1 -
AmonSerrano
csendes tag
válasz AmonSerrano #41 üzenetére
Van nekem még mellé egy Sennheiser K701 és egy Shure SRH440 zeneírásra...
A játék az nem játék!
-
Kruz
csendes tag
Bose+stereo=bőven elég (nekem tuti
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #15 üzenetére
De gondolom játéktra azért csak nem a sztereót használod a valós 7.1 helyett?
-
nexplo
őstag
válasz AmonSerrano #41 üzenetére
Én már vén vagyok ezért a játék csak néha lenne amolyan kikapcsolódás tekintetében. Még arra is gondoltam hogy 1 füles sztereóra zenére és egy pedig csili-vili 5.1-es a ritka játékokhoz.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
kpal
nagyúr
Jó volna egy ilyen teszt a Plantronics fejhallgatórol is ami tud ATMOS hangzást.
-
nexplo
őstag
válasz AmonSerrano #36 üzenetére
5.1-ben vagy sztereóban játszol vele? Mert ha jól értem akkor 5.1-ben és egész használható
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Fuvaros
senior tag
válasz turistakolbi #24 üzenetére
jaja külön SB hangkártya kellett hozzá, 3 jack kimenetes, nekem is az volt, a szivacsok kikoptak és eladtam még így is...
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
-
zorrokalap
tag
x.1 erted .1 "laughs in stereo"
Nekem DT990 van, erre eleg draga volt az addon miki, aki kenyelmesen/olcsobban akar mikrofont is Sennheiser Game One - ez a nemtom melyik hi-fi fulesuk + egy miki szoval nem egy kamu "gamer" cucc.
Jelenleg vezetek nelkulit meg vegyen aki szuli a penzt. -
Szerintem az a Pioneer masszívabbnak és kényelmesebbnek néz ki.
Ettől még lehet jobb a B&W hangja, de inkább olyan kis trendi dizájner fejhallgatónak néz ki.
Azokkal sincs mindig gond, a Phillips Citiscape sorozat pl. jól nézett ki, nagyon kényelmes is volt és szépen szólt.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
nexplo
őstag
Találtam egy kis finomságot ha valaki akar venni, olcsón is tudom beszerezni: Bowers & Wilkins P3
Újat tudok garival 20 körül. Természetesen feketében vagy más színben is van. Tervezem hogy ki is próbálom , mert ennyiért kb ajándék.
Jöhetnek a vélemények.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
syberia
veterán
-
tixem
addikt
"ASUS gamer headset az olcsóbb fajtából"
Na végre egy megfize.... 25000 Ft, okcsá Vicc, de géjmer 7.1 az a lényeg. Ráaádsul első blikkre az a fajta amire ránézek és attól eltörik valamije. Gagyika.
Ennyit szerintem a 20 dolláros Xiberia V10-em is tud és nincs 25 ezer, de még 10 ezer se, kemény 20 dollárt kértek érte. Lassan 2 éves lesz, de meg sem látszik rajta a használat. Most 25 dollár, de ahogy nézem a kábelét azóta átdolgozták és harisnyázott lett, az enyém még keményebb fajta műanyag. Ez az egy baja van, de amúgy meg nem mondaná róla az ember, hogy nem volt 6 ezer Forint se. Irtózatosan kényelmes, a nagy böszme fejemre sem kicsi, a hangzása is rendben van. Az anyagminősége is példás, a kábelét kivéve. De 20 dollárért, sőt még mostani áron 25-ért is bestbuy szvsz.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
turistakolbi
aktív tag
válasz Cingáriusz #20 üzenetére
2 db ilyet használtam el.
1db USB-set ( ez volt a jobb, hangosabb és tisztább volt) igaz nehéz volt kicist, de cs 1.6 ban brutális volt, hogy miután összeszoktál a fülessel felért egy WH val.És 1 db 3 jack dugósat használtam el. ez halkabb volt, de tette a dolgát. ( valószínűleg egy hangkártya nem ártott volna neki )
Nézegetem mindig, hogy E-bay ről rendelek (kína) de félek hogy kidobott pénz lenne.
Jelenleg egy Logitech G PRO-t hajtok. hibátlan mikrofon, és kiváló sztereó minőség.
- ahogy nézem már nem kapni ott sem. -
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes amit írsz! Viszont ezt az UniXonar driver-t kipróbálnám! Melyiket használjam, ez lenne az: [link]
Azt utóddal kapcsolatban, bajban vagyunk, ez így van.
szerk: Cingáriusz: ilyenem volt illetve meg is van még valahol a fiókban. Nem volt rossz, de ezt váltotta a Roccat.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
forgonati
őstag
Hát nem tudom, az én Focal Spirit One S-em csak egy szerény sztereo cucc, de bármikor inkább az, mint az ilyen sokpontegy cucc.
Keelah Se'lai!
-
Az előtted említett HyperX cloud az egyik jobb megoldás volt a headsetek között, a Takstar nevű cég gyártotta a Kingstonnak. a Takstar jó névnek számít budget audio kategóriában, a topikban linkelt Invotone is az ő gyártmányuk.
A már említett Sennheiser, Beyerdynamic megkéri az árát a jóságnak: a Sennheiser alsóbb kategóriás cuccai kifejezetten botrányos anyagminőséggel rendelkeznek, és a hangjuk is igen véleményes. Túlságosan populáris hangolású a termékeik többsége, túltolt basszussal és az árkategóriájuktól elmaradó minőséggel... a cuccaik többsége túl van árazva elég rendesen.
Az 5.1, 7.1 úgy tudom szoftveres támogatást is igényel: vagyis ha adott játék nem 7.1-es hanggal érkezett, akkor digitális trükközéssel lesz a sztereró vagy 2.1 hangból 7.1 csatorna, ami miatt az értelme nagy részét elveszíti.
(#19) fuvi
Igen, Takstar. Nagyrészt átcimkézve kapod meg a termékeiket, sokáig nem is árultak semmit saját név alatt. Az utóbbi időben(kb. 5-6 éve) nőtték ki magukat annyira, hogy a saját nevük alatt is forgalmazzák a termékeiket.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
őstag
-
Bajgunar
aktív tag
Xonar DX -em volt. de aladtam... Azzal még épphogy (szvsz) csak egy fokkal volt jobb a hang. Viszont baromi xar a driver-e. Gyári xonar driverekkel nem is szabad ezeket használni!!! Csakis az UniXonar-al. Nah az már kihozott valamit a hangkariból. A gyári nagyon "kezdetleges", semmit tudó, gyenge teljesítményű, mintha visszafogná a hangkari képességeit. Viszont voltak hibái... 24Bit 192kHz-en nem nagyon akart "muzsikálni". Csak újraindítgatások után. De így is be -beakadt a hang. Berágtam rá, kivettem, eladtam. Majdnem ilyen jól szól az alaplapi is. (ga990fxa-ud3, szigorúan tiltva driver frissítés, és csakis a ~2 évvel ezelőtti 6392-es driverrel használva, amiben még nincs Dolby szirsz*r, de viszont tartalmaz EQ-t. Amivel szinte felhúzható annyira a teljesítmény, mint amit a xonar alapból tudott. Zenére is király. Szigorúan foobar-al, 5.1 channel mixerrel, Lekeveri úgy a sztereó zenét, hogy leesik a fejedről a füles. Egy ~120Mb-os flac, pl Hotel California olyat szól,
mintha ott ülnél a zenekar közt a színpadon. Jó is ez. Virtual fülesekkel nem hallottam még így szólni. Valamiért én hallom benne a "doboz" hangot. Sose lesz tér. Hiába kicsi hangszórók, kicsi távolság, irány. Akkor is adja, és b*romira kivehető a hangok iránya. Mondhat bárki, bármit. Akkor is a real 5.1 az igazi. Virtual cucc nekem nem kell. Pénzt se adok ki érte. Akkor már inkább csak sztereó, de minőségi. Ez így 15k-et megért. Valóban bontatlan volt. Gari nem volt rá, mert nyerte a hölgyemény. De többet nem adtam volna értre. Viszont "HA" behal, mi lesz az utódja? még nem nézegettem.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
ForRedGlory
félisten
Mondjuk, ha árat írnál, hogy mennyit szánsz rá, az lehet segítene.
Nézem ezt a csoda fejest, hát... Ha van rá keret, akkor Sennheiser GSP 500 (nyitott), vagy Sennheiser GSP 600 (zárt) és utána még mindig el tudod a jövőben dönteni (vagy ha tényleg jól tippeled azt az 5 számot), hogy akarsz-e mellé egy erősítőt: Sennheiser GSX 1000 vagy Sennheiser GSX 1200.
Ez nagyjából Hi-Fi hangminőséget ad a zene szerelmesnek és ha kell, akkor a legjobb virtuális 7.1-et. Volt Asus Centurionom, de semmi pénzért nem adnám ezt oda érte, hiába valós 7.1 volt.
Ha normális fejes kell, akkor normálisat is vegyél, ne sajnáld rá a pénzt, mert hosszú ideig szolgálni fog. Az ilyen Thrustmasteres dolgokat szerintem hanyagold.
[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Weareus
addikt
Egy kis karcolat a "real" vs "virtual" 5.1 ill. 7.1-es fülesekről: a real ugye az, amiben valóban több hangszóró van, ám ez az elrendezés bizonyos el nem ítélhető ergonómiai okokból a méret és bizony a hangzás rovására mehet. (kis csipogók...) Csak azért mondom, hogy (bár elméletileg helyes), de mégsem szerencsés ez az elnevezés, mert könnyen előfordul, hogy egy virtual 5.1 v 7.1 lazán veri hangminőségben a hasonló árú "real" társait, ugyanakkor megfelelő szoftveres támogatással bizony 5.1 ill 7.1-ben ő is odateszi magát. Átpörgettem egy-két külföldi topikot is, és a legtöbb helyen ez az általános vélekedés szűrődött át számomra, azért írom, ha valaki pl. ilyen okok miatt választana "real"-t, nem biztos, hogy jobban jár vele. (Azonos árkategóriában...)
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
kakuk.tamas
addikt
Egy igazi gémer nem ordibál. Egy igazi gémer segít, és tűri a BALF@SZOKAT! 😂
Egyébként jó is lenne ez a füles, csak olyan picike fülem van, hogy az ilyen nagy kagylójú fejeseknél, még a sztereó is elveszik benne.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nexplo
őstag
Vannak egész finom kis fülesek a boltban ez biztos. Tudnék válogatni. Amire rányomtam hogy tetszik csak 1 misi volt sebaj hétvégén 5 számot eltalálok és jön a kicsike
Viccet félretéve riadóztattam sok havert és jött jó deal:
Thrustmaster Y350X DOOM Edition vagy ebből van sima verzió is. Na ilyet tudnak hozni patika állapotban nagyon nagyon olcsón. Vélemény?
Köszi a segítséget neked is és a tippeketZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
tibaimp
nagyúr
Roccat Kave XTD 5.1 analóg. Ugyan ilyen cuccom van, és totál egyet értek azzal amit írtál! A kérdés viszont adott, ha véletlenül cserélni kellene, akkor mire, ami ezt tudja és 3 db jack dugós?
Főleg, hogy most vettem egy Asus STRIX SOAR 7.1 hangkártyát, ami erősítőt is tartalmaz. Eszméletlen lett a hangzás az alaplapi szörcsögő után! Ha nincs külön hangkártyád, javaslom vegyél Te is, próbáld ki.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Bajgunar
aktív tag
Fejhallgatoplaza.hu
Vastag pénztárcával menj be. Inkább premium kategória a fő profil, de azért van ~közép kategóriás fejhallgatók is.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
Ezek a "Virtuális" hulladékok ~5k-et se érnek. (annyit is csak a Brand miatt).
Ennyi pénzért 100* jobb sztereó füles van. Kicsit (nah jó ~duplájáért) többért meg már valós 5.1, 7.1 is kapható.Én is Medusa-val kezdtem. Aztán lett a Roccat Kave, majd ebből is a legújabb az XTD 5.1 analóg.
De kizárólag és csakis JACK dugós! Nem tudom, hol lehet -e még kapni. De "ha" megadná magát, én sem tudom mire cserélném. Ami real 5.1/7.1 és jack dugós!?
Ezt még egy gamer csajszitól vettem át, aki egy kiállításon nyerte, bontatlanul anno 15k -ért (neki nem kellett)! Nem tudta mit ad el...
A valós 5.1 meg igenis BRUTÁL ! Játékoknál! Iszonyat előny. Multinál? Kaptam párszor az ívet, hogy csalok! Dehogy csalok.. 5.1 elárulja egyből, hogy merre az "ellen". C49HG90-el meg, azt is látom, amit más nem. Viruális 5.1-el hallasz mindent, csak azt nem hogy az most elölről jön a hang, vagy hátul. Mert ~körbe hallod, mindenfelé. Az agyad meg, mivel nem látod elöl a hang forrását, automatikusan tudatostja veled, hogy hátulról jön. De 2 (1-1) membrán nem tud több irányból hangot sugározni, csak 1-1.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
nexplo
őstag
Meggyőztetek hogy normális sztereó lesz a befutó. Köszönöm
Kérdés: a mai gamerek is 5.1-7.1-ben játszanak? Vagy sztereóban használva a fülest?
Olyan brutális árakon látok gamer füleseket hogy el sem hiszem. Anno hifi fülesek nem kerültek ennyibe mint most számomra ismeretlen karácsonyfa világítással felvértezett műanyag csodák. Kézbe véve is gagyik recsegnek ropognak és vagyonokba kerülnek. Pc boltban vagy hifi boltban érdemes válogatni?Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Lidl
senior tag
Én a géphez, játékra egy öregecske (kb. 7-8 éves) Speedlink Medusa fülest használok. Ebben valóban van 4-4 hangszóró és külön jack csatlakozó van mindegyik csatornának. Nem akartam anno valami külső USB-s hangkártyás csodát, de ki akartam próbálni az 5.1-et.
Nos nem egy csúcs minőség a hangzásban, de a térhatást azt nagyon adja. Tényleg tökéletesen lehet hallani körben azt, hogy mi hol van.
Nekem bejött, és nem is igen szeretnék visszaváltani sima sztereóra, ha lehet. De én csak játékra használom.Ma már nem nagyon lehet ilyet kapni. Ha le kéne cserélnem, nagy bajban lennék.
Lidl
-
nexplo
őstag
Pont ezt akartam kérdezni hogy mire jó az 5.1 vagy a 7.1 füles? Játékhoz egyáltalán használható? Azért kérdezem mert nekem belépő szintű sima sztereó fülesem van és lassan csere érett lesz. Azon agyalok hogy profi sztereót vegyek egy jobb márkából (Bose, Sennheiser, B&W pl) vagy egy ilyen, most trendi csilivili gamer-t inkább. Hozzáteszem heti kb 5 óra játék és ugyanennyi zenére lenne használva.
Kérlek ne tartsátok magatokban a véleményeteket - ötleteiteketZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
martin66
senior tag
Hát nem tudom, ettől a 7.1-től nem esek hasra, sőt 2.1-ben hallgatok mindent. Nekem egy 30k-s van (megjelenéskor 40k volt) Logitech G433.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...