2019. július 19., péntek

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

A tartalomkészítőknek szánt csomagból született meg az új GeForce driver

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A WHQL minősítésű, 419.67-os meghajtó lényegében ugyanazt kínálja, amit az előző heti, azonos verziójú kiadás.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 419.67-es meghajtót, amely a nemrég megjelent, azonos verziójú, Creator Ready csomag, Game Ready verziója. A meghajtó frissített profilt kínál a Battlefield V: Firestorm, az Anthem, a Shadow of the Tomb Raider és a Sekiro: Shadows Die Twice című játékokhoz, de ezek amúgy már a korábbi, Creator Ready kiadásban is benne voltak.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi értelme van így a Game Ready kiadásnak. Lényegében annyi, hogy a Creator Ready csomagot a régebbi, Kepler és Maxwell architektúrára épülő GPU-kra nem tesztelte az NVIDIA, míg az új verziónál az említett hardverek támogatása hivatalos.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.