Hirdetés

Nem kell temetni a SATA-t, még M.2-es platformon sem

Az ADATA újdonsága becsapós típusjelölést kapott.

Hirdetés

A tajvani multi új M.2 2280-as meghajtója az Ultimate SU650 elnevezést kapta, és nem összekeverendő az ugyanilyen néven futó, 2,5 hüvelykes megoldással. A vezérlő mibenlétét egyelőre homály fedi, az viszont biztos, hogy 3D TLC NAND lapkákat használtak a gyártósoron, és a szekvenciális olvasás/írás (a felhasznált protokoll következtében) legfeljebb 550/510 MB/s lehet. Nem egy sebességbajnok a kicsike, de a mindennapokra adekvát a teljesítmény, amit SLC cache, illetve LDPC hibajavítás egészít ki. A tárhely méretét illetően szintén szerényebb szférákban evickélünk, hiszen 120, 240 és 480 GB-os modellek lesznek megvásárolhatók.


[+]

A birtokbavételt követően letölthetjük a cég SSD Toolbox és Migration Utility szoftverét, melyek segítségével monitorozhatjuk a háttértárakat, vagy éppen átköltöztethetjük adatainkat és operációs rendszerünket a már meglévő adattárolónkról az új ADATA üdvöskére.

ADATA Ultimate SU650 M.2 120 GB 240 GB 480 GB
Formátum M.2 2280
Interfész 6 Gbps-os SATA
Kontroller n.a.
NAND 3D TLC NAND
Szekvenciális olvasás/írás 550/510 MB/s
Tömeg 7 gramm
Garancia 3 év

Árat még nem tudunk mondani, csak annyit, hogy a 3 év garanciával megáldott termék hozzáférhetősége földrajzi régiónként változhat.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Előzmények

Hirdetés