Már Magyarországon is elérhető a Brother multifunkciós készüléke

Már Magyarországon is hozzá lehet jutni a Brother DCP-7040 típusjelzésű multifunkcionális gépéhez. Az elsősorban egyéni felhasználóknak és kisebb irodáknak szánt készülék szkenner, monokróm lézernyomtató és fénymásoló egyben. Kialakításánál törekedtek a helytakarékosságra, és a tudásához képest nem is nevezhető nagynak vagy nehéznek: 428 x 396 x 257 mm és 9,9 kg. A tervezésnél környezettudatos és takarékossági szempontok is szerepet játszottak, így megfelel az Energy Star szabványnak, valamint a toner és a dobegység külön is cserélhető.

A nyomtatási és másolási sebesség 22 oldal percenként, és az első nyomat akár 10 másodpercen belül elkészülhet. A DCP-7040-et 35 lapos automata dokumentumadagolóval és 250 lapos papírtálcával szerelték fel, ami kényelmesebbé teszi a használatát. Természetesen többoldalas dokumentumokat is készíthetünk, illetve egy oldalra többször is nyomtathatunk, amivel jelentős költséget lehet megtakarítani. A normál lapok mellett dolgozhatunk borítékra, írásvetítő-fóliára és egyéb speciális hordozókra is, egészen 163 g/m² súlyú papírig, és vízjel- vagy poszternyomtatásra is képes. A készüléket 2 soros, 16 karakteres LCD kijelzővel is felszerelték, amelyen könnyen ellenőrizhetők a különböző beállítások.

A multifunkciós készülék maximum 2400x600 dpi-s nyomtatásra és 600x600 dpi-s másolásra képes, a lapolvasásnál választhatunk a 24 és 48 bites színmélység közül, e-maibe, képbe vagy fájlba is szkennelhetünk. A Brother DCP-7040 szeptembertől már hazánkban is elérhető, ajánlott bruttó fogyasztói ára 51 990 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés