Képek készültek az első Pine Trail-es LCD-PC-ről

Az Intel év végén megjelenő Pine Trail-M platformjáról már korábban kiszivárogtak részletek, így csak idő kérdése volt, mikor kapják lencsevégre az első olyan LCD-PC-t, mely az újgenerációs Atomra épül. A KND K1850 névre keresztelt készülék 18,5 hüvelykes kijelzőt alkalmaz, melyről még nem tudni, hogy rendelkezik-e érintőképernyő funkcióval, de reménykedni lehet benne. A gépezet belsejében a kétmagos Intel Atom D510 dübörög, mely 1,66 GHz-es órajelen ketyeg. A központi lapkában még található egy DDR2-es memóriavezérlő, amihez 2 GB kapacitású rendszermemória kapcsolódik, tovább az integrált grafikus mag is itt helyezkedik el. Utóbbi szerepét az előzetes adatok alapján a DirectX 10.1-es API-val kompatibilis GMA500 fogja betölteni.


Forrás: Shanzai

Az év végén érkező LCD-PC-ben az adatokat egy 250 GB-os merevlemez tárolja, az optikai médiákat pedig a DVD-olvasó kezeli majd. A hangokról a beépített hangrendszer gondoskodik, míg a kommunikációért a Wi-Fi és az Ethernet modul felel. Ezenkívül a masina fel van szerelve kártyaolvasóval és USB portokkal is.

A KND K1850 várhatóan Japánban lesz először elérhető, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nem nyilatkozott a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés